Красота и мода

Топ 9 колоездене

Pin
Send
Share
Send


Велосипедна фланелка е специално проектиран трикотаж, който се използва за велосипедни цели. Все пак трябва да се отбележи, че повечето велосипедисти по света избират по-конвенционални велосипедни облекла; Дамските ризи също предлагат някои големи предимства за любителите на спорта. Повечето велосипедни екипировки обикновено се нарязват доста дълго на гърба, за да се гарантира, че велосипедистът не се сблъсква с дискомфорт, когато е в изкривено положение. Ако се добавят джобове, те обикновено се правят на гърба, за да се избегнат разливи, ако са поставени отпред. Повечето потници са поставени доста плътно, за да се намали съпротивлението на въздуха. Всъщност тъканта, използвана, за да накара повечето потници да предпазят потта от прилепване към тялото на велосипедистите, за да ги запази хладно. Ето някои от най-големите потници за колоездене.

Най-добри велосипеди за колоездене:

1. Cityscape Jersey: t

Силно вдъхновена от небостъргачите, открити в Ню Йорк, тази колоездачна фланелка е готина и стилна, освен функционална. Поставен стратегически отпред и отдолу на ръкавите, графичният дизайн наистина прави изявление. Джърсито също е устойчиво на вода и пот, за да направи велосипеда по-удобен.

2. Джърси от графики:

Младежите на днешния ден са влюбени в блокиране на цветовете и графични отпечатъци. Тази фланелка е чудесен пример за това как двете тенденции изглеждат добре заедно. Удебеният жълт и черен цвят придават стил, а графичният печат и текст правят този трикотаж идеален за колоездене.

Виж повече: Специализирани обувки за велосипеди

3. Професионалният Джърси:

За професионалните велосипедисти, фланелка трябва да бъде стилна, но по-важното е, че тя трябва да бъде функционална. Велосипедистът на тази снимка избира обикновен трикотаж, който предлага както комфорт, така и функционалност. Също така е устойчив на пот, като се има предвид количеството земя, което може да е трябвало да покрие.

4. Tribal Jersey:

Все по-ефективната и стилна племенна фланелка е чудесна за гледане и дори по-голяма. Изработена от еластична тъкан, племенният дизайн, поставен в центъра на фланелката, е основната атракция. Този дизайн е подходящ за велосипедистите, които се считат за бунтовници. Този дизайн е по-подходящ за мъжете, отколкото за жените.

Виж повече: Най-добри слънчеви очила за колоездене

5. Такси Джърси:

Вдъхновени от цветовете на таксито и карирания флаг, който най-много се поклащаше на състезание от Формула 1, този фланел беше специално проектиран за тези, които имат нужда от скорост. Яркият цвят и странният дизайн правят тези потници наистина открояващи се.

6. Геометрична фланелка:

В наши дни геометричните отпечатъци са ярост. Тази фланелка е включила използването на тази нова модна тенденция много добре. Той не излиза извън борда с дизайна и е функционален и лек. Използването на светли, летни цветове го прави готино. Еластичната тъкан е устойчива на вода и пот, което я прави удобна за носене.

Виж повече: Колоездене Приключенски обиколки

7. Джърси за жени:

Дори жените велосипедисти се нуждаят от потници, които са забавни, стилни и функционални. Тази конкретна фланелка има в нея вградени зимни цветове, което й придава топъл и текстуриран вид и усещане. Успокояващи тонове ще се справят добре с всички видове кожни нюанси. Детайлите от страната също правят фланелката доста графична, без да е непреодолима.

8. Джанти с две тонове:

Двойният трикотаж е идеален за колоездачи, които обичат да бъдат малко консервативни и смели едновременно. Взаимосвързаната графика, която се разпространява из цялото трико, не е непреодолима, но прави мощно изявление. Лекият материал също така гарантира, че теглото на фланелката не пречи на велосипедиста по време на експедиция.

9. Унисекс Джърси:

Този смел цвят е идеален за мъже и жени. Лекият материал също така гарантира, че велосипедистът се чувства комфортно при каране. Тези потници са устойчиви на пот и вода, за да се гарантира, че няма да е прекалено задушно за велосипедиста, когато карат велосипед.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Техники при крос кънтри колоезденето Cross Country techniques (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send