Красота и мода

Как да се избегне замърсяването на въздуха?

Pin
Send
Share
Send


Замърсяване на въздуха! Раздразнени ли сте от замърсяването на въздуха? Направете нещо, за да избегнете замърсяването на въздуха. Избягването на замърсяването на въздуха е жизненоважна стъпка в развитието на околната среда. Замърсяването сега потъмнява небесата в градовете по целия свят, заедно с въздуха, който всички вдишваме, през цялото време е по-замърсен от прахови частици заедно с въглеродния оксид. Докато транспортирането е почти целият генератор на замърсяване на въздуха, допълнителната характеристика на вашето съществуване, освен това манипулира броя на освободените, които създавате като цяло на стоките, които купувате.

Всички замърсители са опасни както за човешкото, така и за околната среда. Затова как можете индивидуално да избегнете замърсяването на въздуха? Може да се учудите, за да разберете колко много може да ви помогне трудната работа. Ето защо, в тази статия съм проучил някои полезни съвети, които са полезни за избягване на замърсяването на въздуха.

Съвети за избягване на замърсяването на въздуха:

1. Преместване в изгрева:

Озонът обикновено е скромен по това време, от около 6 часа сутринта, в очакване на 10 сутринта, плюс той се издига през целия ден, когато дневната светлина разрушава въглеводородите на автоношението, като я върти в мъгла.

2. Растителни дървета:

Трябва да знаете, че дърветата прекъсват замърсяването на въздуха; освен това засаждането им е един от най-актуалните, изпълняващи действия, които можете да получите, за да помогнете на въздушното предимство във вашия район. Дърветата произвеждат кислород, както и поглъщат въглеродния диоксид, който се хвърля в храната.

3. Реорганизирайте Вашата отоплителна плюс охлаждаща процедура:

Опитайте се да позволите на тялото ви да се адаптира към променящите се сезони на мястото на нагревателя, освен това климатикът да поддържа температурата стабилна през цялата година. Blast на топлина плюс въздух е основен източване на енергия, следователно избягване на ръцете си фенове плюс топли пуловери, за да ви помогне да се промени по време промени по-рано от разчита на вашия термостат.

Виж повече: Странични ефекти от затлъстяването

4. Използвайте екологосъобразни бои:

За да избегнете замърсяването на въздуха, можете да използвате почистващите продукти по всяко време. Такива бои и почистващи продукти произвеждат по-малко частици, произвеждащи смог във въздуха, освен това са по-добри за вашата дихателна сила.

5. Повторно използване, повторно обработване и изпотяване:

Успешното организиране на битовите отпадъци е още един по-добър начин за намаляване на замърсяването на въздуха. Повторната употреба, рециклирането, както и компостирането могат да покрият огромен резултат от изхвърлянето на отпадъци, което означава по-малко боклук, наличен в депата - огромен източник на замърсяване на въздуха.

6. Избягвайте да вземате дълги горещи душове или други бани:

Не забравяйте, че загряването на водата изисква много енергия, като по този начин се следи колко гореща вода сте използвали е значителна практика. Можете да създадете, като вземете по-къси душове, както и като прескочите бани; докато заедно се нуждаят от изобилие от гореща вода. Завъртете нагревателя за вода до 49 ° C, следователно водата по никакъв начин не се нагрява от тази температура.

7. Анализ на Вашия дом:

Трябва да проверите за радон - опасен радиоактивен газ, който е без мирис и вкус. В състояние, тестът показва важни нива на радон, трудността може да бъде фиксирана цена успешно. Добре поддържани дървени печки и камини. Помислете да замените старите печки на дърва със сертифицирани по EPA модели. Посетете www.epa.gov/burnwise.

Виж повече: Как да намалим замърсяването с шума

8. Работа през лятото:

Затворете резервоара за газ през по-хладните вечерни часове, за да намалите изпарението. Пазете се от разливане на газ, както и не “изхвърляйте” резервоара. Силно възстановете капачката на резервоара за газ.

9. Дайте указания за замърсяването на въздуха:

Различните региони имат различен проблем със замърсяването на въздуха. Може да има фабрика, която замърсява въздуха във вашия град; в противен случай местното депо е главният виновник в района ви.

10. Предпочитате по-малко опаковки:

Разберете, че пластмасата, фолиото и картонът, използвани в опаковките, са направени от човека, използвайки практики, които вредно влияят върху превъзходството на въздуха. Така че, да получите своя собствена чанта за пазаруване плат в магазина на мястото на използване на хартия иначе пластмаса.

Виж повече: Как да контролираме замърсяването на водите

Източник на изображението: Сток на затвора

Гледай видеото: Хлорирано пиле сервирано за теб от ТТИП (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send