Прически

Как да изберем прическа за момчета?

Pin
Send
Share
Send


Прическа винаги е била важен аспект при определянето на личността, това се дължи на факта, че прическа може да ви накара да изглеждате като всяка тенденция, а прическата обикновено изобразява вашия стил. За момчетата обикновено мислим, че няма много какво да правят докато оформят косата си, но това не е вярно, тъй като в действителност е още по-сложно за момчетата да изберат добра прическа или прическа. Да, за момчетата наистина е необходимо да поддържат косата си балансирана. Има различни точки или съвети, които трябва да запомните преди да изберете добра прическа за момчета, обикновено момчетата се казват на мъже, които попадат на възраст 10-25 години, и по време на тази възраст те се опитват най-добре да изглеждат добре. Причината може да бъде или да впечатли момичетата, или да подготви собствената си личност, но добрата прическа е нуждата на всяко момче.

Следните съвети и трикове се препоръчват за избор на добра прическа.

Различна прическа за момчета:

Наблюдавайте лицето си:

Обикновено момчетата имат квадратно лице, но не е важно всички да изглеждат така; трябва да наблюдавате лицето си много добре. Тъй като според лицето ви и формата ще можете да определите стила и дължината на косата си. А също така, формата е важна и за да се определи какво да се скрие и какво да се подобри във външния ви вид, някои момчета имат добри вежди, някои имат добро чело и т.н.

Виж повече: Прически за мъже с дълга коса

Тип коса:

Знаете какъв тип коса имате. Те са къдрави? Дали са прави? Те са груби? Плавни ли са? Това са някои от въпросите, които трябва да отговорите за всяка прическа. Въпреки, че няма значение дали можете да платите нещо, за да получите прическа по ваш избор, тъй като в наши дни е възможно с химикал за коса и продукти да се стили във всякаква форма и размер, но за дълъг период от време или ако нямате голям бюджет трябва да обмислите тези неща.

Време за подготовка:

Дали момичетата отнемат повече време, за да се подготвят? Това е мит! Почти 65% от момчетата отнемат повече време! Повечето означава повече от 2 часа, а от това те взимат 90% от времето си за оформяне на косата си! Но отново въпросът е, че при избора на прическа ще можете да дадете добро време за стилизиране на косата си всеки ден? Ако не, тогава отидете на прост, но модерен стил.

Виж повече: Прически за мъже с къса коса

Продукти:

Прически за момчетата са много сложни и само ботове могат да разберат как да го оформят, за това ще ви трябват различни видове стилизиращ гел, кремове за коса, маска за коса и т.н. Но ако нямате някакъв проблем, като използвате тези ежедневно, избирайте всяка прическа, но ако тогава сте избрали разумно.

Предпочитания и индивидуалност:

Какво искате да търсите днес? В какво настроение сте? Това е онова, което трябва да си зададете преди да се стилизира. Тъй като, това може само да определи герой вид или ретро стил за вас. Вашата личност на деня ще дойде само чрез оформяне на косата. Също така, това зависи изцяло от вашите предпочитания; искаш ли малко пони или много къса?

Виж повече: Японски прически за мъже

Стилист:

Изберете стилист, а не бръснар! Да, това е наистина много важно решение. Разликата между двете е, че бръснарят знае да подстриже косата си, но стилист знае как да ви даде стил на изявление през косата ви. За това сърфирайте в интернет, проверявайте мненията на известния стилист, посещавайте места, питайте мнението им, наблюдавайте какво казва и други не! Но не забравяйте, че не бива да ви приема като експеримент; трябва да изберете това, което ви харесва и искате, а не това, което той иска да изглеждате.

Гледай видеото: Прическа според формата на лицето + ИГРА! (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send