Прически

Топ 9 виртуални прически за мъже

Pin
Send
Share
Send


Знаете, че е напълно нормално момичетата да минат през различни прически точно преди тази партия, но когато става въпрос за мъже, ние знаем вашата борба. Жените винаги са имали привилегията да оформят гривата си така, както им харесва, давайки дължината си и сега ние гордо казваме, че мъжете съвпадат с жените в секцията за коса. Сега те започнаха да отглеждат своите коси и с дължина идва стил. Ето защо тук е списък на всички времена, когато човекът реши да изпробва нови изгледи. Вземете реплика от тези мъже и подправете погледа си следващия път, когато се отправите за нощта на един човек.

1. Готиният пич:

Носенето на елегантен начин никога не е било запазено само за момичетата и затова тук имаме този горещ телес за елегантен вид. Най-добрата част за този облик е остротата, която следва свръх и в същото време, косата е подходяща за официален поглед. С малко ръб, косата тук е разделена от средата и се извива с правилен ръб от двете страни. Можете да сдвоите това с костюм или чай, където и да ви отведе настроението ви.

2. Последователят на Hype:

Ако трябва да следвате много развълнуваната тенденция и искате да изглеждате формално и готино, направете го, като вземете подсказка от този човек, който е решил да стане голям с косата си и в същото време запази хладния си вид. Косата отново е разделена от горната част и подпряна нагоре и назад. Целият quiff завършва в центъра на главата и след това следва по-късите ключалки, които сега са опитомени. За страните е ясно, че е изрязан само за да остави четина.

Виж повече: Избор на прическа за мъже

3. Погледът на хипстъра:

Ако вашият стил е безгрижен, направете това изявление на косата си всеки ден. това е същото като споменатата по-горе коса, но този път с малко повече допълнение към по-дивата страна. Тази прическа крещи безгрижно, но в същото време има сериозна аура, върху която можете да работите. Всъщност, това е перфектна прическа за мъже, които преследват тежкия жанр на музиката. Поддържането на фронта малко по-дълго, а след това преместването му настрани е наистина страхотна идея.

4. Формалният поглед:

Отминаха дните на вашите интервюта, където трябваше да си направите мека визия само за да впечатлите шефа си, като му гарантирате, че вземате сериозно интервютата и срещите си. Сега с различните прически за фризьорски салони можете да насочите погледа си и да изглеждате горещо горещи. Това е една от онези формални прически, правилно подрязани и почистени с гел.

Виж повече: Мъжки прически

5. Безгрижен външен вид:

За посетител на колежа или нов човек в блока, трябва да се държите на минимум и в същото време се уверете, че търсите горещите неща, които сте. Тъй като ние сме водещи с минимални усилия, доброто от изгледа на леглото трябва да свърши работа. Дръжте средния участък къс и пухкав и го избършете до най-малката.

6. Правилната кратка:

Ако възрастта е лимит за вас, вземете подходяща възраст и все още издърпвайте играта си с тази прическа. За по-широко лице с леки стърнища, дръжте косата в предната част къса и хрупкава, така че можете да я подпряте с някакъв гел. Това също е добър начин да се скрие илюзията за оттегляне на линията на косата. Краткият и остър поглед наистина ще ви накара да изглеждате добре.

Виж повече: Прически за индийски мъже

7. Погледът на момчето за шоколад:

Сега бавно се придвижваме към по-дългите погледи. Това е перфектната прическа в съседство. Ако вече сте отгледали тези предни ключалки, може и да ги отрежете и да ги поставите отстрани, така че да можете да носите този млад здрав вид с лекота.

8. Къдравите вълни:

Подобно на жените, мъжете също харесват да растат предните си коси и затова, за всички, които все още страдат от непокътнатите ключалки и не знаят какво да правят с него, да направят ключалките привлекателни с пресечения вид и извън главата ,

9. Правилните брави:

Тук е крайната ключалка за тези, които дълго мечтаят. Просто дръжте ключалките на естествената си същност и оставете да израсне. След като е правилно отгледана, просто я поставете обратно на гърба.

Източник на изображението: Shutterstock 3, 5.

Гледай видеото: УИКЕНД РАЗКРАСИТЕЛНА РУТИНА. Pamper Routine + GIVEAWAY (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send