Прически

Как да се направи бохемски обрат?

Pin
Send
Share
Send


Бохемските обрати са просто още един начин за създаване на класическа прическа, където елегантността е основният фактор, но не и преди основната техника, чрез която се случват такива обрати. За тези, които все още нямат представа за това, което е бохемният обрат, това е прическа, където основната функция е да се постигне желания вид чрез използването на гъвкави, но видни обрати, така че да се създаде красива коса.

За разлика от сложния вид на прическата, бохемните обрати всъщност са доста лесни за постигане, ако имате правилния трик, който пълзи по ръкава.

Съвети за бохемски обрат:

1. Необходими материали:

За да направите бохемски обрат, единственият материал, от който ще се нуждаете, е вашето умение. Освен че обичайните неща като четката за коса, вратовръзките за коса и може би щифт или два, може да са удобни. Спреят за коса заедно с това определено ще бъде полезно допълнение, тъй като лакът за коса запазва тези малки слоести ключалки затегнати на едно място.

2. Урок в думи:

  • За начало, опитайте да уредите косата си. В обратите обикновено се изисква да бъдат ясни, въпреки че сте избрали за разхвърлян вид. Ако обратите са заплетени и не са правилно настроени, шансовете са, че една нишка или две може да се изплъзне, което ще накара цялата коса да изглежда лоша. Ето защо основната част от урока за коса е да се разресва и урежда добре косата. Проверете за заплитания и ги разхлабете. Тя само ще ви помогне.
  • Когато косата ви е напълно уредена, сега се придвижете до една трета от косата си от едната страна. Това не трябва да бъде перфектно. Груба сегрегация от цялата партида просто ще направи. Тази сегментирана ключалка ще формира основния изглед на бохемския обрат.
  • Започнете, като извадите две по-малки нишки от изолираната брава. Всяка взета верига трябва да принадлежи от крайните краища на ключалката. Изгладете всякакви ненужни къдрици на коса и просто започнете, като завъртите направленията. След един обрат, използвайте техниката на френската плитка и вземете косата от страни или отдолу и след това отново я завъртете.
  • Продължете това до края и като излезете с всеки обрат, вземете някаква ключалка от двата края и скоро ще останете с страхотен бохемски обрат. Закрепете едната страна с вратовръзка или я включете във всяка друга прическа, която желаете.
  • Същото може да се направи с короната на главата, където предната част на косата е сегрегираща и след това усукана, за да се получи обрат на доярка. Може да има повече от един бохемски обрат, базиран на идеята и уменията ви за прическа.
    Осигурете плътно погледа си с помощта на щифтове, за да избегнете ненужното изплъзване на ключалките.

Отклонения:

Сега един бохемски обрат може да бъде включен в много прически. Ето няколко примера.

Виж повече: Френски прически

3. Изкривеното действие:

Тук също трябва да започнете с обичайната техника за бохемски обрат. Разделете косата си от средата и изберете две бохемски плитки от всяка страна. Сега издърпайте плитката от едната страна на другата страна и я увийте, като я пъхнете. Направете същото и с другата плитка, докато се създаде ниска висяща плитка.

Виж повече: Бръснат кок Бун

4. Бохемска лоза или пони:

За да направите кок, предпочитате същия метод. Вашата плитка може да бъде или на короната, в който случай кифла ще бъде в задната част на главата без никаква тревога. За другата част използвайте плитката и със свободна страна навийте кок или завържете пони. Сега използвай бохемската плитка, за да я увиеш около кифла.

Виж повече: Грижата прическа

5. Дръжте го безплатно:

Можете да направите обикновен бохемски обрат отпред и да го закрепите с щифтове. Оставете останалите свободни.

Източник на изображението: Сток на затвора

Гледай видеото: David Icke Beyond the cutting edge 2 bg sub Дейвид Айк - Отвъд предела 2008 (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send