Красота и мода

Как да използвате ябълков оцет за белези от акне?

Pin
Send
Share
Send


Акнето продължава да бъде един от най-често срещаните проблеми по отношение на кожата, които всички сме преживели поне веднъж в живота си. Главната възраст за акне е основно качулката на тийнейджърите, когато се развиват хормоните в тялото ви, което причинява различни реакции, които да ви покажат. Обикновено това е лицето, което се повлиява повече от всичко. За някои възрастни обаче проблемът продължава и в ранната или средната младеж се сблъсква с проблема с акне. Сега неотдавнашни проучвания показаха, че ябълковият оцет за акне белези, които се описват в днешната статия.

Какво е? Преди да преминем към ползите, е абсолютно необходимо да се разпознаете с конкретния продукт. Ябълковият оцет или ACV е просто клон на оцет и има мек оттенък, който може да прилича на портокалов цвят на праскова. Този оцет е направен основно от майчината му съставка ябълка и обслужва различни функции. Не само, че е одобрен от медицинска гледна точка, за да запази сърцето ви изгаряния и имунитет на точката, но също така действа като добър дезодорант или след мускул за бръснене поради силната си миризма, но за някои тази миризма може да бъде твърде силна. Една такава болест за това е лечението на акне.

Работата на ябълков оцет:

Подобно на някои дрожди са добри, а някои са лоши, по същия начин някои киселини увреждат кожата, докато другите са просто полезни за кожата. Ябълковият оцет е един от онези елементи, които идват в чистата му непастьоризирана форма. Човек винаги ще намери ACV в неговата неподправена форма, за да запази съдържанието като добрата мая или бактериите, които съставляват болестта. Сега тези киселини са вредни за вашите акне, а не за кожата ви и затова лесно можете да разчитате на ACV. Той идва без странични ефекти.

Виж повече: Масло от жожоба за кожата, подложена на акне

Ползи от ябълков оцет:

Ябълковият оцет помага за регулиране на телесната температура. Топлината, уловена вътре в тялото, е водеща причина за акне, която сега може да бъде контролирана. Често кожата привлича много мръсотия и масло от улиците, които са само замърсяване на кожата ви. Въпреки че ги измивате веднъж вкъщи, някои се залепват в основните слоеве на кожата ви. Смесвайки се с нашето естествено масло, себумът създава акне. Тук ACV покрива лицето ви със защитна обвивка, за да се избегнат тези обстоятелства.

Глюкозата и високите нива на инсулин в тялото ви могат да бъдат водещи причини за акне, което може да бъде контролирано от вас, включвайки ябълков оцет във вашата система. Тъй като тя идва в чиста неподправена форма, няма смесени химикали или добавен консервант, поради което лечението с акне получава най-доброто от сделката. Млечнокиселите бактерии в ACV определено ще помогнат за намаляване на подуването и зачервяването на акне, като по този начин намаляват болката в остатъците.

Виж повече: Как да използвате сода за печене на акне

Правилният начин на ябълков оцет за белези от акне:

Има много различни начини, по които можете да използвате ябълков оцет за белези от акне.

Грижа за храните:

Използвайте ябълков оцет в хранителните си продукти, но в контролирано и ограничено количество. Прекалено много от всичко никога не е добро и може да доведе до контраатака.

Тон:

Можете да използвате ябълков оцет директно върху кожата си. Той идва в много силна форма, така че се уверете, че сте го разредили правилно преди употреба. Използвайте прост памук, за да го смесите в кожата си. Внимавайте за раздразнения и просто спрете, ако се появи раздразнение.

раздели:

Можете дори да закупите над контра ACV хапчета, въпреки че много учени казват, че тези хапчета нямат или имат по-малко количество ACV в него.

Виж повече: Масло за витамин Е за белези от акне

Снимки Източник: Shutterstock

Гледай видеото: Моята малка тайна за отслабване (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send