Красота и мода

9 Традиционни костюми за жени Bandhani Salwar

Pin
Send
Share
Send


Bandhani придоби популярност сред жените. Bandhani е известен и като наследство на индийската текстилна индустрия. Bandhani е известен със своя материал, осигуряващ комфорт и лекота при носене. Печатът Bandhani се предлага в Sarees, костюм за салвара и чания Чоли. Най-обичайното износване е костюмът на салвара. Bandhani print salwar kameez са търсени сред дамите предимно през лятото. Костюмите на бандхани салуар лишават жените от горещината на лятото. Сред Индия, има град мъдър различни материали на Bandhani като Раджастхан Bandhani, Jamnagari Bandhani и др.

Последни и класически Bandhej Salwar KHameez дизайни за момичета в Индия.

Нека трябва да гледаме топ 9 дизайна на банджани салвар камез модели за дами.

1. Костюм от памучна лента салвара:

Този костюм е от памучен плат. Той е уютен и топъл печат, който осигурява физическа лекота на ползвателя. Salwar е churidar с хубава цветова комбинация. Куртката с къс ръкав изглежда добре с добра тръбна работа на врата. Дори Dupatta има красив модел.

2. Костюм Джамнагари Бандхани Салвар:

Бандхани отпечатък от Джамнагари е много известен в Гуджарат. Това е тази с различен бандхани модел. Роклята изглежда хладна с дантела върху врата и ръкава. Роклята е добре обзаведена и може да се носи по време на работа в дома. Тя е случайна и хлабава.

3. Костюмът на Rajsthani Bandhani Salwar:

Червеното е типичен цвят при банджани отпечатък. Почти всяка дама ще има този цветен банданов костюм. Той се предлага в креп материал. Но след бод изглежда невероятно. Материалът е мек и удобен. Жените ще изглеждат милостиви в това.

4. Костюм от сандаловата козина Bandhani:

Костюми Bandhani Salwar в копринената тъкан изглежда страхотно и ви придава разкошен вид. Човек може да го носи и на излет. Платът изглежда богат на носител и не е трудно да се докосне. Коприната се усеща като кадифен материал върху тялото. Тук дамата е дала стил с висок врат с 3/4-ти ръкав, който изглежда прекрасно на нея.

Виж повече: Пакистански дизайни Salwar

5. Костюм за бродерия "Бандхани":

Когато Bandhani печат се смесва с бродерия работа, тя става тежък salwar костюм и може да се носи на всички семейни функции. Този салварен костюм е наистина страхотно с хубава гладка Dupatta и фина работа на Kurta. Дамата изглежда красива в този салварен костюм. Това е материал с най-високо качество.

6. Дизайнерски костюми Bandhani Salwar:

С Bandhani Print могат да се правят различни иновации. И това е това, което един дизайнер прави, за да достави уникален модел в Bandhani. Моделът Дюпата и Салвар е добре изработен с обикновена граничеща с Курта. Тази рокля ще ви накара да изглеждате различно от другите, носещи обикновен костюм за печат.

Виж повече: Patiala Salwar Kameez Designs

7. Костюмът на Kutchi Bandhani Salwar:

Костюмът Kutchi bandhani salwar е популярен в щата Гуджарат, особено заради разточителния си дизайн и извънредния си вид. Тя е от висококачествена бродираща работа, изпълнявана на курта и дупата. Дамите винаги хвалят този модел. Макар че някои скъпи, тя е в състояние да достави обещаваща личност.

8. Огледална работа Bandhani Salwar Suit:

В този костюм на Bandhani Salwar се извършва огледална работа върху врата, ръкавите и дъното на курта. Той е известен още като "Gamthi" работа. Той има прост дизайн от обикновен тип. Този вид работа е популярен по време на фестивала Navratri. Тази рокля ще направи един акцент от тълпата.

Виж повече: Костюми Anarkali Salwar

9. Сатенен костюм за бандхани Салвара:

Сатен плат е с висок стандарт. Когато сатенът се смеси с банджани, той със сигурност ще осигури достойнство с удобство. Моделът е прост, но изпълнен с носенето. Дамата изглежда красива и великолепна. Този дизайн ще изглежда изключителен и прекрасен.

Bandhani печат salwar Kameez е винаги в търсенето и най-любимия печат за дами. Жените запазват отпечатъка на Bandhani в приоритет. Те просто го обичат. В Bandhani salwar Kameez има различни видове работа и модел. Бандхани печат може да накара някой да се обърка. Дамата изглежда привлекателна в костюм на Bandhani salwar. Bandhani печат е идеален за всеки случай и редовно носене.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: НИМ показва изложба с носии и уникални шевици (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send