Красота и мода

Как да направите естествен сватбен грим?

Pin
Send
Share
Send


Опитвате ли се да получите естествен грим за вашата сватба? Добре! Най-добре е да погледнете по-специален ден по-късно, отколкото да получите красотата от този естествен грим! Булките по всяко време търсят най-добрите идеи за сватба, които те могат да използват, за да се уверят, че техният конкретен ден ще бъде истинска светкавица.

И все пак, един от нещата, които не трябва изобщо да са изминали по време на сватбеното планиране, е вашият сватбен грим. Като се има предвид, че е изключително лесно да се реши странен стил сватба за вашия значителен ден, естествения вид грим е невероятно, че всяка булка трябва да отиде за, тъй като това най-добре ще извади тяхната вродена красота, лишена от обикновена обикновена.

Инструкции за естествен сватбен грим:

1. Започнете с усъвършенстване на кожата си:

Съответно този грим се смесва с лесно бивш измийте с почистващ препарат плюс кърпа, за да меко ексфолирате лицето си. Най-добрият, най-естествен метод за това е цветният лосион. Тъй като е чист, не бива да ходиш с нея в кожата си, тъй като трябва да го направиш от фондацията. Все още можете да отидете малко по-дълбоко, за да разхлабите тена си.

2. Не засенчване:

Не забравяйте, че сенките за очи се произвеждат, за да подчертаят очите ви, а не да ги затрупват. В случай, че вашата сватба е легнал за зимата иначе падне, реши неутрални тонове за вашия сватбен грим. В състояние, то е в месеците на лятото в противен случай пролетта, пастели със сигурност ще работят правилно. От друга страна, необходимо е да не излизаме извън сенките си. Приложението на светли сенки за очи може да разкрие красотата на очите ви и да ги изгради.

3. Защриховане на клепачите:

Мекият, кафеникав оттенък подобрява естествените очертания на очите ви, които липсват като сянка. - Изберете нюанс доста по-тъмен от тенора на кожата. - Почистете го в гънките и надолу по долните мигли; Уверете се, че няма твърди ръбове. "

4. Направете тънка линия:

Когато нанесете накрайници за очите и ги използвате правилно, тя изважда естествената красота на очите ви, изграждайки ги по-отворени. Тя може да бъде най-добре да отида за водоустойчив, както и течна очна линия на тъмно кафяво иначе черен цвят. Просто наблюдавайте, че ще направите тънка и естествена линия на горния и долния клепач. По-дебели линии могат да осигурят на очите ви уморен вид, невероятно, че със сигурност не бихте искали да имате по-голям ден.

Виж повече: Как да нанесете Lip Liner

5. Покритие на руж:

За да изглежда розово заедно с прясно лице, използвайте цвят на бузата на крема. Прахът на прахообразната румяна на върха ще съставлява цветния поп. Имате ли скулите ви акцентират чрез прилагане на лек прах на руж. Обърнете внимание, че избраният от вас цвят ще се организира с отпускането на цветовете на вашия сватбен грим. Просто не превишавайте нещата.

6. Тънко усилване на устните:

Получавате доста нюанс (който също продължава), изберете нюанс, който точно пасва на устните ви и размазвате цвета в устните си с върха на пръста си, вместо да го прилагате открито от тръбата. Съсредоточете го в центъра плюс смесете…

Виж повече: Как да закръглим устните

7. Пълно с дълготрайно:

Маскара е още един жизнено важен аспект на вашия сватбен грим и те могат да балансират и изграждат очите ви още по-драматични. Опитвате се да стоите настрана от използването на гъстата спирала, тъй като това ще създаде вашите мигли да се появят изключително неестествено. Очите ви ще се появят най-добре, докато избирате тъмно кафява иначе черна водоустойчива спирала.

8. Удебелен цвят за устни:

За да ви харесат устните, използвайте координиращ червило и лайнер за устни, заедно от които са в естествените нюанси. Тя ще бъде голям, ако използвате цял ден заедно с дълготраен цвят на устните, за да оставите настрана себе си от пътувания до стаята за прах много скоро, така че можете да си цвят на устните отново.

Виж повече: Нанесете балсам за устни

Гледай видеото: Естествен грим I Снежана (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send