Красота и мода

15 Модерни черни куртиси за жени в тенденция

Pin
Send
Share
Send


Kurtis може да бъде от много дизайни и модели, всичко зависи от вида на куртите, които искате. Изборът на модели варира от износване на офис до небрежно облекло за носене на парти, има изобилие от възможности за избор. Когато става въпрос за черни курти, тогава имате много възможности за избор. От черни дизайни на врата с врата към вградени куртиси, вие получавате всичко. Черните курти могат да се носят от жени от всяка възраст, независимо дали са подрастващи или стари, имаме стилове за всички възрасти. Черните кюрти са грациозни и изглеждат прекрасно, когато са износени. Можете да ги носите според предпочитанията си от стил. Или можете напълно да се отдадете на традиционния аватар, или да отидете на полу-традиционен.

Най-добрите черни Kurti дизайни за жени в Индия:

Ето някои от черните цветове на дизайна, стиловете и моделите, които можете да опитате,

1. Дамски обикновени черни курти:

Кратката обикновена черна курта е много в тенденция в днешно време сред тийнейджърите в обикновени черни курти. Включва и талията. Бъдете малко умни и опитайте различни видове kurtis, за да създадете уникална декларация за страстния. Носете случайни изгорени или дизайнерски черни курти за дамски хладен стил, anarkali за сватба, прави дълги курти за впечатляващ професионален вид. Проверете по-долу различните видове по-гъвкави за ежедневието.

2. Дизайнер Черно Анакарли Курти:

Дамите са много по-страстни към модните. Ако винаги търсите промяна в облеклото си и обичате да експериментирате с модния култ на черната курта. За да изглежда най-добре, най-полезно е да се насочи към черната курта за дамите. В момента светът се управлява от разнообразие от стилове Black Kurti, особено за динамичните жени. Бъдете тази силна и уверена жена с дизайнерския черен курти. Можете да направите огледалната работа върху нея или камъкната работа, за да му придадете дизайнерски вид. Новият стил, който процъфтява, е верижният модел. Една проста черна дълга курта с прикрепена към нея верига изглежда много голяма и ви дава смел поглед.

3. Черно-бял дизайн на шията:

Черните дизайни на врата с бродерия са много предпочитани за този прост, но елегантен вид. Куртите от памук идват със средни ръкави с нарязани и дължини до бедрата. Той подобрява етническия ви вид на дънки и може да се носи и над палацо.

4. Модерно Черно Курти:

Този пълен черен курти се предлага с дълъг ръкав и покрив с чадър с дизайн на кръгъл врат. Часовникът с часовник придава вид на шал с графичен дизайн. Роклята идва с наклонен модел от горе до долу. Тъй като това са модерни черни черни къри, можете да ги носите на събития на открито като партита.

5. Последни офис носещи черни курти:

Имайте предвид собствения си стил! Не е, че днес те са извън тенденцията. Те все още вървят, добре, солидни. Но те не трябва да са първият ви избор, несъмнено от пълна черна курта. Трябва да започнете с нещо по-стилно, опитайте се с този kurtas в офиса, за да дадете официален и трезвен поглед. Не е нужно да се притеснявате за съвпадащите цветове черни смеси с всичко; основната смесена комбинация е черно-бяла.

6. Черният памук за жени:

Има много добра графика на продажбите на търсенето за фините kurtis е и е бил във възход. Kurtis са стил и мода от всички времена, предпочитани за най-черната курта за жени. Без значение дали са ученици, посетители на офиси, домакини и дори най-доброто от знаменитостите, това богато оръжие в гардероба на всяка жена с апломб и очарователна грация.

7. Безгрижен черен курти:

Kurtas & kurtis са най-разнообразните варианти за етническо износване. Това са стилове, които могат да се носят с голямо разнообразие от дъна. Можете лесно да сортирате и филтрирате желания стил. Можете да изберете черната курта по ваш избор. A kurti проектиране се основава на климата и повод, в който ще носите дреха. Винаги можете да носите курти без ръкави! Куртите без ръкави могат да се носят от жената, която желае да носи техния стил по скромен начин.

8. Отпечатани черни курти:

Черният дизайн на курта се предлага с батичен дизайн в черно и бяло. Идеален за случаен вид, той идва с флорални щампи върху него. Изглежда много славно на етниците да носят черните курти за функциите. Можете също така да ги носите за ежедневно износване, тъй като черният червен куртис изглежда невероятно. Друго облекло, което може да се направи отпечатано, е куртките. Когато вашите курти са остарели или разрушени от някъде, тогава със сигурност можете да направите това.

9. Черно бродирани курти:

Какво може да бъде по-вълнуващо от черната бродерия? Ако не сте фен на курта, то този черен курти с бродерия ще ви накара да помислите два пъти! Тя изглежда красива, когато се носи и спестява суетата за съвпадение на комбинациите, тъй като черното върви с всичко, което можете да сдвоите с всеки цвят, който ви харесва. Бродерията може да бъде проста или подходяща бродерия на някоя държава в Индия. Можете също така да имате полу-бродерия черна курта, ако искате да я запазите малко по-просто.

10. Черен фулкари курти:

Когато става въпрос за курти костюм, тогава как някой не може да отиде традиционен? Има различни стилове на бродерия, направени според различни религии в Индия. Този идва от север, известният фулкари модел. Костюмите на Фулкари никога не излизат от мода, но ако не искате пълен костюм, винаги можете да отидете за черен фулкари куртис. Те са невероятни, красиви и ви дават зашеметяващ вид. С този черен дизайн на kurti можете напълно да излъчите този традиционен вид.

Виж повече: Червените куртиси за жени

11. Стенна яка Черна куртия:

Друг силен модел в черните курти е куртката на стойката. Той придава елегантен вид, когато е износен, и е винаги зелено облекло за носене. Подходящ е всеки път, когато можете да ги носите навсякъде. Вземете този зашеметяващ вид с черен курти.

12. Вълнен черен курти:

Когато става въпрос за зими, които казват, че всичките ви носят, са палта, пуловери и шалове? Винаги можете да носите kurtis, направени от вълнен материал. Тези kurtis са най-добри за сезона и също дава поглед изглежда. Черният дълъг курти, изработен от вълнен материал, има тази елегантност и формален облик. Може да се носи в офиса и ежедневно през зимата. Вълнените черни кюрти са идеални за зими, които ви държат топли и ви правят да изглеждате стилно. Така те са удобни за носене и ви предпазват от студ.

Виж повече: Златни курти дизайни

13. Черно късо куртие:

Не е много традиционен любител на облеклото? Е, това е идеалният начин да носиш нещо традиционно по съвременен начин. Винаги можете да носите къса куртка над дънки или джиггини. Това може да бъде един от ежедневните ви погледи, а това ви кара да изглеждате елегантно и трезво. Черно късо курти е подходящо за всеки случай или събитие. Черен цвят върви с почти всичко, така че не е нужно да се притеснявате за комбинацията, просто отидете с потока.

14. Индо западен черен курти:

Курти винаги се възприема като традиционно облекло. Днес тя е усукана и смесена със съвременната мода. Индо-западният модел е много елегантен и грациозен. Ако търсите елегантен и трезвен черен дизайн, можете да изберете този модел. Може да се носи на милостиви събития и партита. Винаги можете да имате зашеметяващ вид със смес от традиционно и западно. Има различни модели, стилове и тъкани, в които можете да изберете черен курти, който ви кара да изглеждате зашеметяващи. Те се носят добре на сватбени събития или традиционни събития.

Виж повече: Зелен цвят Куртис

15. Черни куртки за парти:

Мислите ли да носите нещо извън западните на партита? Е, това е вариант, който няма да премине през ума на всички. Носенето на пълен черен курти в парти не е избор на всеки. Можете да рок в този костюм на партита, тъй като е проектиран по този начин. С този модерен микс можете да носите черни курти до невероятни партита, които ви карат да изглеждате елегантни и елегантни.

Има изобилие от избори, които можете да направите от гореспоменатите черни стилове и дизайни. Те са подходящи както за ежедневни случаи, така и за ежедневна употреба. Млади момичета и лелички могат да носят тези куртиси без никакви мисли. Дайте на тези стилове да опитате и да получите нов облик. Направете място за тези курти в гардероба си и дайте този люлеещ се поглед с черен куртис. Дори и да не сте любители на черните, тези страхотни черни курти дизайни ще ви накарат да помислите два пъти! Да, можете да ги носите според желаните от вас случаи.

Pin
Send
Share
Send