Красота и мода

15 Различни видове диамантени носни игли

Pin
Send
Share
Send


Производството на скъпоценни камъни и бижута обхваща огромни разновидности на диамантени бижута и аксесоари, които се предлагат в много атрактивен дизайн за всички цели и поводи. Всъщност, диамантените аксесоари ще изпълнят изискванията на хората както модерни, така и традиционни и станали популярни благодарение на своята красота, рядкост и издръжливост.

Един такъв познат и забележителен аксесоар са „диамантените ножове“, които са ценни само заради сантименталната си стойност от пазарната стойност. Диамантите са надхвърлили границата, зададена от носовите щифтове, тъй като това е стар тип модификация на тялото, която започна преди около хиляди години.

Носовите щифтове бяха донесени през 16-ти век от Близкия изток и левите ноздри бяха общото място за носене на тези носни пина, но и пиърсингът в двете ноздри също беше изпълнен. Това местообитание е възникнало в резултат на убеждението, че пиърсингът на носовите пръстени е свързан буквално с жените, които им позволяват да дават детето по-лесно. Днес носовите игли обикновено се носят в името на красотата и стила.

Най-новите индийски дизайни в диамантения нос:

Диамантените ножове работят много добре с няколко метала, като злато, сребро, титан и т.н. Наличието на тези очарователни диамантени камъни, нарязани и поставени с нови техники, са разширили привлекателността им в развиващите се пазари. Като почти безкраен набор от аксесоари, диамантените ножови щифтове бяха на разположение днес като спиращи дъха дизайни с комбинация от няколко други скъпоценни камъни, описани по-долу.

1. Диамантен носен щифт със син сапфир в 14K жълто бяло и розово злато:

Това парче от диамантения нос е ново допълнение към колекциите от диамантени ножове и се състои от шест 0.005 ct кръгли диаманти, всяка с диаметър 1.3 mm. Комплектът измерва около 0,01 сини сапфира в центъра.

2. Диамантена носова щипка, оформена със син камък

Това е още едно прекрасно произведение от колекциите от диамантени ножове, които са създадени с няколко целонски сапфира наоколо и качествен диамант в центъра. Диамантите обикновено са безцветни и изглеждат много искрящи.

3. Диамантен нос в 14K жълто бяло и розово злато:

Това е красивият дизайн на носа, направен от 14k жълти седем камъка, който се поставя на тел с 20 габарити, обграден с шест диамантени камъни в центъра. Носещи този дизайн, жените ще изглеждат толкова очарователни и никога не успяват да получат комплименти.

4. Диамантен шпилка за нос в 14K бял дизайн на носа:

Дизайнът на диамантения нос ще бъде с въртяща се в края, която ще ви позволи да завъртите или в дясната, или в лявата страна. Това е клъстерна система, в която усукването е направено от 20 уреда. Тя може да бъде персонализирана с настройка на костите и L-образен дизайн на гърба за удобство на потребителя.

5. Ръчно изработен диамантен шпилка за нос в 14K бял дизайн на щифта:

Ръчно изработеният нос се състои от шест диамантени камъка около дизайна и ако сте човек, който иска нов и модерен дизайн, той ще бъде най-добрият избор, тъй като той се съчетава с всички видове тоалети и рокли.

Виж повече: Перлен нос

6. Регулируем красив пръстен с диамантен деликатен нос:

Този регулируем и красив диамантен пръстен за нос е този, който има много допълнителни предимства, тъй като това може да се регулира с техните щифтове въз основа на нуждите на потребителя. Това се предлага във всички размери.

7. Пасианс диамантен нос пин с диамант шипове дизайн: t

Пасианс диамант нос щифт е познат един с камъни осеян на пазара на бижута, тъй като това ще бъде украсяващ дизайн, който улавя вниманието към зрителите. Можете да получите тоновете осеяни в различни цветове въз основа на вашия вкус и желание.

8. Зашеметяващ огнен пламък с диамантен нос в 14K 18K и Platinum Nose Pin:

Това е един от любимите дизайни на щифтове за нос за жени и това е много просто, но елегантно. Той ще бъде зашеметяващ абсолютно със своя огнен и искрен поглед. Това е дизайнът, който всички любители на носовия щифт трябва да притежават, тъй като това носене никога няма да успее да привлече вниманието на зрителите.

9. Красавеца със светещи канарчета

Красавеца искрящ Канарски Зелен диамант носа щифт е красиво ръчно изработени, че функции за искрящ поглед. Истински зелен диамант е използван в този дизайн и невероятно светлият цвят е реализиран. Това ще бъде перфектен избор за този, който обича някаква интензивна блясък, за да добави ослепителен блясък към техния костюм и стил.

10. 18ct бяло злато диамант сърце нос щифт:

Диамантените носещи щифтове идват в разнообразие от зашеметяващи дизайни, които привличат жена от всяка възраст. Носенето на този тип носово пинче ще започне от стария период, когато имаше навик да носи нос. Започнете да носите този дизайн, ако сте моден съзнание.

Виж повече: Нос в злато

11. Дизайн на 100% естествен диамантен нос:

Този 100% естествен диамантен нос е направен с 100% естествени диамантени камъни с по-дълъг живот. Това е един от дизайните, който продължава по-дълго време без избледняване на други използвани камъни.

12. Красавеца с диамантено острие с нос:

Прекрасната единична диамантена болт в дизайна с диамантено рязане е ново пристигане на пазара на диамантени игли за нос, което добавя красота по начина, по който е носен. Отивате с този дизайн ще бъде традиционно даващ прекрасен външен вид.

13. 14K жълто миниатюрно сърце с диамантен акцент на нос

Горният диамант на носа е направен с диамантения камък с форма на 14k жълто сърце, което ще подчертае външния вид на носещия го. Днес, хората се опитват този дизайн, тъй като дава елегантен и добър външен вид.

14. Красив дизайн на пиановия стил на раджастански стил:

Този пион с дизайн на пауна е направен в стила раджастански и това ще се носи на сватбените церемонии, тъй като това се счита за нещо специално. Rajasthani жените продължават да се опитват този нос пина, тъй като това се основава на дизайна на традиционната индийска култура.

Виж повече: Сребърен щифт

15. Диамантен пръстен на носа Жълто злато твърд 14KT 3mm носен щифт:

Диамантеният носач в жълт цвят с 14-каратово злато беше красиво изработен от добре очакваните занаятчии, които идват с усукана форма, направена от златно твърдо тел.

Както вече бе споменато по-горе, носовите пръстени бяха широко разпространени по целия свят, а за проникването на тези пръстени на лявата ноздра се смяташе, че правят раждането по-лесно. Днес имаше много дизайни с диамантени пинцети, които ви помагат да покажете статуса, религиозните препратки и много други причини. Първи дизайн диамант пин носа ще бъде много съвместим с случайни събирания, специални събития и може да направи големи празнични подаръци. Цените на диамантните ножове ще се различават значително в зависимост от техния цвят, рязане, яснота и каратно тегло. Тези носещи щифтове, направени от диамант, ще се използват в комплекта от бижута, ще бъдат по-скъпи, тъй като могат да се използват за специални и ценни поводи.

Елегантният и богат избор от стилове беше на разположение на индийския пазар и с най-доброто търсене можете да получите най-добрия стил, който ви подхожда. Като цяло, няма създадени световни пазари за диаманти, но стандартизацията на 4C заедно с ценовите доклади ще бъде достъпна и не забравяйте да я вземете, докато купувате. Направете преглед, за да получите висококачествен дизайн за диамант с нос, който добавя красота към лицето ви.

Снимки, взети От: 1-10, 11, 12-15

Гледай видеото: Кислородна мезотерапия Oxygen Botanicals (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send