Красота и мода

9 Най-нови и най-добри маскафак за маскари за макс фактор

Pin
Send
Share
Send


Mascaras се използват за добавяне на последния допир до макияжа на очите ви, тъй като той подобрява миглите ви и ви прави още по-красиви. Маскари не само удължават, но и помагат за извиване на окото. Повечето от жените, които обичат да нанасят грим, ще притежават поне една собствена спирала. Обикновено mascaras се предлагат в основните цветове като черно или кафяво и това е така, защото повечето жени са удобни в носенето на тези цветове, тъй като те са широко приети и лесни за сваляне. Днес маскараците могат да се намерят и в други цветове и нюанси като синьо, оранжево и др. Една от компаниите за красота, които правят чудесни маски, е Max Factor.

Марката Max Factor е основана от г-н Макс Фактор и е създадена в Русия, но след това е имигрирала в Америка през 1904 г. Продуктите за красота, които първоначално са били създадени, са насочени към бляскавите хора като знаменитостите, но сега тя достига почти всеки човек, който може да си позволи да го купи. Продуктите, създадени от Max Factor са добре оценени и приети от всички жени и професионалисти.

Топ и популярни маскари за Max Factor за жени в Trend:

Ето списък на някои от невероятните маски, които Max Factor може да предостави на своите клиенти и потребители.

1. Макс фактор за релаксираща маскара:

Обемната маскара от Max Factor е в кафяв нюанс и е леко усещане за тегло и осигурява 3 пъти по-голям обем на красивите си мигли.

2. Max Factor Lash Extension Effect Екстремно удължаване на спиралата:

Ако винаги сте искали повече трептене - някои и по-дълги мигли, то тази водоустойчива спирала от Max Factor е тази, която трябва да имате предвид. Новият Max Factor ефект за удължаване на мигли с екстензивно удължаване на спиралата ви дава поглед, който обикновено се получава от професионалисти само за няколко секунди.

3. Маскара с извити калории Max Factor 2000:

2000 калорична спирала от Max Factor дава 300% по-голям обем от всяка друга налична на пазара спирала. Формулата е проектирана по такъв начин, че дори най-тънките мигли да изглеждат по-дебели.

4. Маскара с макс факторно изживяване:

Опитът за обемна спирала от Max Factor е в тъмно син цвят, който осигурява леко усещане и осигурява 3 пъти повече обем на окото.

Виж повече: Най-добра спирала за Dior

5. Max Factor 2000 калорична спирала за жени:

Ако се чудите дали можете да получите спирала, която бихте могли да използвате ежедневно, тогава 2000-те калорични спирали, извити от Max Factor, са за вас. Тя осигурява 3 пъти по-голям обем и е проектирана с лека формула за усещане.

6. Маскара на Макс фактор с висока детайлност - богат черен цвят:

Тази прекрасна спирала от Max Factor наистина е майсторско парче. Формулата е проектирана по такъв начин, че осигурява максимален обем и трае дълго, докато се чувства леко.

Виж повече: Маскара Орифлейм

7. Маскара за удължаване на миглите на Max Factor Lash за жени - черен:

Маскара за удължаване на миглите от Max Factor е проектирана по такъв начин, че осигурява дълготрайно и силно въздействие. Може да се използва редовно.

8. Маскара за обем на калориите Max Factor 2000 за калории:

2000 калорична драматична обемна спирала от Макс Фактор е прекрасна спирала, която ви позволява да добавите драма към редовния си вид. Това е удивителна спирала, която трябва да притежавате.

Виж повече: Топ Марки на Mascara

9. Маскара за ефекта на фалшивите ефекти на Max Factor за жени - черен:

Тази чудесна спирала за уши от Max Factor е прекрасна спирала, която е дълготрайна и добавя обем към окото.

Използвайте някоя от тези маски, за да добавите драма в ежедневния си поглед.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send