Красота и мода

20 най-добри обувки за безопасност в най-новите дизайни за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Обувката за безопасност (стомана-пръст-обувка, стоманена обувка, обувка за безопасност) е тип обувка, която се препоръчва и е предназначена за издръжливост и защита. Обувките за безопасност обикновено са подсилени със стоманена капачка под капака на пръстите, за да предпазят от падащи предмети и понякога да имат и средна плоча за защита срещу пробиви отдолу. Както подсказва името, основната цел на защитната обувка е да се осигури безопасност на краката на ползвателя, следователно стоманата обикновено е материал, който е подходящ за изграждане на въпросните подкрепления. Въпреки това, стоманените армировки правят багажника тежък и ограничават неговата гъвкавост. Това би могло да бъде приемливо в строителството и в индустриални условия, но поставя предизвикателства в среда, в която освен безопасност; лекота при носене е също изискване. За да се погрижат за такъв пазар, усилващите елементи също се изработват с помощта на композитни материали, алуминий и понякога с пластмаса като термопластичен полиуретан.

Безопасните ботуши се препоръчват и от лекарите, след като пациентът внимателно прегледа пациента и им предложат да носят защитни обувки за устойчивост на удар или приплъзване, за да защитят краката си от външни фактори като хлъзгав под, неравна настилка или бум, който може да доведе до вредни условия като фрактура или сухожилие възпаление. Оценките за защитните ботуши варират в зависимост от настройката, в която се използват. Например обувки, класифицирани срещу електрически йонни разряди и специална защита срещу електрически удари. В Индия безопасни обувки са оценени по следните сертификати: IS 15298-I: 2011 методи за изпитване, е 15298-II за безопасност обувки, е 15298-III защитно обувки, е 15298-IV професионални обувки.

Топ 20 обувки за безопасност в различни дизайни за мъже и жени:

Въпреки че обувките за безопасност не са първият избор, когато модата е загрижена, сега дните предпазни обувки се предлагат в различни модни формати. Ето и 20-те най-добри тенденции в обувките за мъже и жени, които не само са полезни за хлъзгави домакински работи, но и за традиционните настройки за безопасност.

1. Безопасна метална обувка за мъже за мъже:

Също известни като традиционни добри стари предпазни ботуши, предлагат най-добрата защита за краката на ползвателя при тежки промишлени условия. В Индия такива обувки се използват значително по мандат на индустрията в големи компании като SAIL, JINDAL STEEL и др.

2. Обувки от каучук с един каучук:

Тези добре изглеждащи обувки обикновено са полезни в хлъзгави среди като студено съхранение, скали по реката. Гумената подметка в такива обувки спомага за по-добро сцепление и предотвратява случайно подхлъзване.

3. Стоманени обувки за жени:

Обувките със стелка стоманена плоча предлага защита срещу пробиви отдолу подметката за обувки. Такива обувки са особено полезни за жени, които работят в завода в тежката промишленост.

4. Диабетна унисекс обувка:

Специално проектирани, за да могат пациентите с диабет да имат предвид тези обувки предлагат по-добър комфорт чрез дебела мека подметка. Те могат да се носят както при мъже, така и при жени, страдащи от диабет. Това са балансирани обувки за тях. Като пациент те се нуждаят от подходяща безопасност, когато са на разходка.

5. Обувки за мъже с висока скорост на гъвкавост с висока гъстота на глезените:

Тези обувки имат Composite toe cap, който предлага висока устойчивост на абразия и износване. Въпреки че не са толкова защитни, колкото обувките, подсилени със стомана, такива обувки могат да предложат безопасност в индустрии като химическа обработка и производство на полупроводници.

6. Зимна обувка с високи глезени за жени:

За модните жени, работещи в сурови индустриални условия, тези обувки са перфектната алтернатива на традиционните обувки за безопасност. Проектирани с високи токчета и модерен лъскав вид, тези обувки предлагат защита на защитната обувка чрез подсилена стоманена капачка.

7. Пълна безопасност Gumboot за жени:

Тези каучукови ботуши, изработени от PVC материал, се носят през сезона повече от модерен костюм, който се счита за защитен ботуш срещу вдишване на краката от дъждовната вода. Но дизайнерите се опитват да придадат модерен облик, като внесат джаз и ярки цветове като блестящо червено, тъмно жълто или синьо.

8. Гамаши за нормална безопасност за мъже:

За мъже, работещи във влажна или блатиста среда, тези ботуши предлагат идеалното решение за обувки. Такива обувки предлагат безпрецедентна сигурност срещу злополуки.

9. Водоустойчиви кожени ботуши за жени:

От векове кожата е единственият избор за обувната промишленост. Въпреки това кожата не играе добре с вода или влажна среда. Водоустойчивите кожени ботуши предлагат клас кожа и хидроустойчивост на каучук за кожени кожени женски клиенти.

10. Безопасни обувки за мъже, устойчиви на пункции:

Тази устойчивост на пробиване с висока устойчивост се постига чрез поставяне на метална пластина между вътрешната подметка и външната подметка на обувката и устойчивост срещу сила от 1200 нютона и се противопоставя на напукване. Горната част на обувката е неметална, което я прави лека и лесна за използване.

Виж повече: Диабетни обувки за жени

11. Специални защитни обувки за жени с особена устойчивост на жени:

Такива обувки осигуряват леки и издръжливи решения за обувки за жени, които работят в тежки условия. Подметката на тези обувки е подсилена със стоманена плоча, което ги прави перфорирани безопасно и могат да се използват върху потенциално опасна трева.

12. Топлоустойчиви защитни ботуши за мъже:

При този тип обувки горната част е конструирана с кожен или велурен материал със закачен или без кука дантела. Подметката е обзаведена с топлоустойчивост до 300 градуса по Целзий.

13. Предпазни обувки за жени: t

Този дизайн на обувките против подхлъзване е класическа обувка, която предлага стил и защита. Горната част на обувката е изработена от велурен кожен материал с мека стелка. Външното ходило е изработено от изключителен каучуков материал, който осигурява сцеплението на пода до външната подметка, което измива водата между двете повърхности, като по този начин осигурява противоплъзгащ ефект.

14. Абсорбиращ Shocker Lined Shoe за мъже:

Този тип обувка е направена така, че да осигурява добър контакт с вътрешната подметка и стъпалата чрез ефект на купиране. Вътрешната подметка е мека и има омекотяващ ефект. Хората, които са имали предишен рекорд за нараняване на краката или разкъсване на сухожилията, винаги се препоръчват да носят обувки за шок, а не нормални обувки и сандали.

15. Диелектрически унисекс ботуши:

Диелектричните ботуши са специализирани гумени ботуши, предложени за хора, които работят на строителна площадка или електротехници, чиято ежедневна работа е да свързват електрически проводници. В този случай те са длъжни да носят ботуши с електроизолирана подметка, която предотвратява удар срещу високо напрежение. За дамските обувки тези гумени ботуши са в различна цветова комбинация.

Виж повече: Ортопедични обувки за мъже

16. Метратурни обувки за мъже:

Тези ботуши осигуряват специална защита за метатарзалните кости, като не компрометират комфорта. За тежката работа на материала в промишлеността този тип обувки са удобство за работниците. Когато мъжете работят цял ​​ден в индустрията след носенето на обувки, през деня краката се усещат като подуване, така че тази обувка придава подходящо меко усещане. Тези ботуши идват както в височината на глезена, така и в дългите формати.

17. Безопасна обувка за латекс за жени:

Тези предпазни ботуши са изработени от латекс, което осигурява по-голяма гъвкавост, без да прави компромис с комфорта. Той помага да се предотврати нараняване на стъпалото по време на работа. Поради електрически инциденти в промишлеността или на всяка работна платформа на машината, тя помага да се избегнат такива наранявания или злополуки. Те предлагат добра устойчивост на приплъзване и защита срещу статично електричество.

18. Безопасни за жените обувки за студеноустойчивост:

За жените, работещи в студена среда, тези обувки осигуряват добра защита срещу студ, както и обичайната защита, предлагана от защитните обувки. Той помага в такива индустрии, където изгарят от химикали или метални пръски. Някои от твърдите или опасни вещества, които нараняват кожата на краката, така че на работното място този тип двойки са най-важни.

19. Нитрилни защитни обувки за мъже:

Тези обувки от нитрилна подметка осигуряват отлична защита на горещите повърхности и могат да осигурят устойчивост на топлина до 300 градуса по Целзий. Те също така предлагат добра устойчивост на приплъзване, което ги прави идеални в настройки като минната индустрия, петролни химикали и др.

Виж повече: Стари обувки

20. Официални предпазни обувки за мъже:

Това е вид работа и безопасност на обувките и материалите, използвани от чиста кожа. Шаблонът е твърд. През есенния сезон тази двойка е удобна за безопасност. Тези обувки не само вървят добре с официалното облекло за мъже, но и защитават традиционната стоманена обувка за безопасност. Той помага във всеки сезон предимно есенния сезон на вашата работна платформа; този тип обувки могат да се носят на всякакви дрехи, вместо на офис. За безопасността на краката се нуждаят и такива обувки.

Защитните обувки днес, заедно с предлагането на обещаната безопасност, също бързо настигат с все по-нарастващите и бързо движещи се модни тенденции в обувките. Не само производителите на хардуер, но и утвърдените производители на обувки предлагат доста добре изглеждащи обувки за безопасност, които са прегърнати от модните клиенти с отворени обятия.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Гледай видеото: Духът на времето III: Продължение Zeitgeist: Moving Forward (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send