Красота и мода

9 Най-добри и полезни портфейли за паспорт в пътуването

Pin
Send
Share
Send


Паспортните портфейли са нещо изключително важно за тези, които пътуват много. Също така е важен аксесоар за всеки пътник. Тя ви помага да организирате всички пътуващи документи по удобен начин. Повечето от паспорта портфейли сега идват с RFID функция, така че паспортът ви остава безопасно от всички видове електромагнитни сигнали и потенциални хакерски заплахи. По-долу са описани различни типове притежатели на паспорти, като се има предвид най-удобните, които биха били подходящи за пътуващите.

Последни и стилни портфейли за паспорти в турове за мъже и жени в Trend:

Нека трябва да погледнем в топ 9 на портфейлите за паспорт.

1. Класически портфейл за паспорти:

Може да има много материали, налични сега като найлон или памук, но е почти невъзможно да се победи кожата като материал за всякакъв вид портфейли. Класическият портфейл на притежателя на паспорта ще бъде направен от кожа и ще има възможност да пази паспорта и всички документи за пътуване, синхронизирани по подходящ начин. Портфейлът също има интелигентно изработено пространство за писалка и това е, което запечатва сделката.

2. Slim Passport Wallet:

Това е най-подходящият тип за онези, които възнамеряват да запазят стила и пътуването си възможно най-малко. Красиво проектиран така, че винаги да имате паспорта си и удобния за употреба микро писалка, супер стилният тънък притежател на паспорта е намалена версия на класическия кожен портфейл за паспорти.

3. Портфейл за паспорт на бележника:

Ако не можете да поддържате желанието си да пишете доминиращо във всеки един момент, то това е подходящият избор за вас. Осигуряването на малък бележник заедно с паспорта и документите за пътуване ще ви позволи да запишете дори най-малките детайли от пътуванията си. Красиво изработената външна кожа на портфейла за паспортни пътувания ви дава още една добра причина да се усмихвате.

4. Метален паспортен портфейл:

Не и за минималистите, направи изявление с метален портфейл за мъже. Гладкият кожен интериор и никеловият метал отвън, вашият паспорт е гарантирано да бъде безопасен от почти всичко. Освен това има и възможност за съхраняване на някои от вашите карти.

Виж повече: Най-добър портфейл

5. Запечатан паспортен портфейл:

Ако трябва да носите паспорта на членовете на семейството си, както и да имате достатъчно място с голяма сигурност, тогава един Zipper личен портфейл ще ви подхожда най-добре. Отличаващ се с множество джобове и слотове за карти, всички осигурени вътре в компресирана среда, можете също да запазите доста голяма част от документите за пътуване вътре в безопасността. Всичко това без да е твърде обемисто, това е интелигентен портфейл за паспорти за пътуване.

6. Портфейл от стил за пликове:

Пликът в стил паспорт портфейл кожа е невероятно с капацитет за съхранение. Това е красиво изработени с кожа по такъв начин, че можете да съхранявате всички важни идентификатори на същото място. Това е най-подходящо за вас, ако сте склонни да направите вашите пари портфейли всички тромави с милиони приходи.

Виж повече: Портфейл Прада жени

7. Многоцелеви паспортни портфейли:

Защо да ограничите въображението си? Извлечете максимума от паспорта си и задръжте мобилен телефон, кредитни карти, писалки, които са подредени в правилния начин. Притежателят на паспорта за платно също се доставя с цип, така че всичките ви съкровища се осигуряват дори когато бързате. Това е идеален паспортен портфейл за мъже, които през цялото време са тромави.

8. Портфейл за паспорт на кожа от крокодил:

Две ръкава и красив дизайн са това, което можете да очаквате от кожения портфейл за паспорти от крокодилски щампи. Луксозният екстериор и удобният интериор със сигурност ще вземат много очни ябълки. Хората със сигурност ще завиждат на красотата в ръцете ви и ще направят предположения за вашето първокласно летене, дори ако сте икономични.

Виж повече: Най-добър портфейл от кредитни карти

9. Цветен портфейл за паспорти:

Защо да бъдете скучен в избора си за портфейл за паспорти, когато ежедневният ви стил е с цветове. Напръскайте някои цветове на летището, когато ходите с красив портфейл за паспорти, за да се регистрирате. Множество джобове и набор от изящни цветове ще направят този портфейл за жените един от най-ценните ви вещи.

В последно време притежателят на паспорта или портфейлите са преминали през много еволюция. Предлагат се уникални дизайни и типове, от които можете да избирате според Вашата необходимост. Има много паспортни портфейли, които ще ви дадат достатъчно място, за да поддържате мобилния си телефон, парите и важните документи в едно пространство.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Brian McGinty Karatbars Gold Review December 2016 Global Gold Bullion Brian McGinty (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send