Красота и мода

9 Традиционни индийски проекти за костюми на Salwar за жени

Pin
Send
Share
Send


Традиционните превръзки в индийската култура винаги са били основно влияние на salwar kameez в него. Освен Сари и Чоли легенга, salwar kameez са станали част от индийската дресинг от най-простите форми до най-новите тежки дизайнерски костюми. Обикновено отпечатаните костюми на салварите към дизайнерските бродирани костюми придават индийски привкус на жените, което я прави по-красива. Дългите дизайни на kurta за изгорени рокли на анаркали правят жените фантастично зашеметяващи в индийското облекло. Някои много удивителни дизайни могат да ви помогнат да изберете най-добрия индийски дресинг за следващото ви публично представяне.

Последни и красиви индийски Salwar костюми дизайни за момичета в Индия.

Нека трябва да гледаме топ 9 дизайна на индийската мода salwar kameez за дамите.

1. Костюм на индийския бандхей Салвар:

Един бял дълъг връх, съчетан с churidar salwar и съвпадащи лехерийски печатни dupatta, може да бъде прекрасна колекция от индийски костюми за салвари. Украсени с еднакви цветни бутони, роклята може да ви донесе дизайнерска рокля.

2. Индийски стил червен и горчица Bandhej Salwar костюм:

Червеният цвят е най-любимия цвят в индийската традиция. Червени, жълти и зелени са основните цветове в индийските превръзки. Дизайнът на индийските костюми за салварите може да бъде най-добрият пример с червен и горчичен жълт салварен костюм.

3. Индийски костюм на Patiala Salwar:

Костюмите на Patiala са дизайн на индийския salwar kameez. Светла цветова комбинация от бял връх с жълта лепенка и розов Paliala salwar изглежда невероятно за всички жени. Летните индийски рокли salwar kameez са специално проектирани със светли цветове.

4. Същия стил на печат Индийския костюм на Salwar:

Индийският дизайн на salwar kameez може да бъде направен прекрасен с една и съща тъкан, използвана както за салвара, така и за kameez същия печат на салвара и дизайна на kameez, който може да бъде запушалка в добре изработен дизайн.

Виж повече: Етнически костюми Salwar Костюми

5. Традиционно огледало Koti на костюм Патиала Салвар:

Индийският кратък дизайн на salwar kameez може да бъде най-добре изглеждащ при бод с дизайнерско дъно. Малък сако, известен като коти в индийски дресинг, изглежда невероятно при такъв дизайнерски дизайн.

6. Костюмът на Churidar Salwar:

Churidar костюми са добре известни индийски salwar kameez дизайн. Жените дори носят костюми за безръкавни churridar salwar, като ги правят невероятни в индийското си облекло. Увлечението по полата на kameez го прави да изглежда анаркали стил.

Виж повече: Боливудски дизайн Salwar Kameez

7. Индийски костюм на Anarkali Salwar:

Anarkali рокли са добре познати и най-вече носени като индийски дизайнер salwar kameez форма на традиционен вид. В списъка на най-новите индийски дизайни за костюми на сватба anarkali са направили присъствието му по-привлекателно.

8. Шеи бродирани индийски стил Salwar костюм:

Врата дизайни в индийски костюм salwar kameez са много чести и също изглежда добре в традиционния си вид. Предимно дизайните на врата са украсени с огледални работи или произведения на бродерията. Дизайнът на врата също е най-добре украсен с печатни материали.

Вижте повече: Пенджабски стил Салвар Камеез

9. Дизайн на костюм за салвара:

Стегнат дизайн на индийския дизайн на салвара беше стар. но в модата на днешната тенденция. Пълният шинист материал на дължина на глезена изглежда прекрасен. Една добре поддържана фигура жена може да изглежда красива с плътно бод Пенджабска рокля.

Индийската култура винаги е била гореща любима модна тенденция в индийския дресинг. Salwar kameez са се възхищавали, защото е любим дизайн. Жените могат да променят мача на двойката salwar и kameez в желаната от тях форма. А торбести salwar стил, който са pathani salwar или Patiala salwar може да бъде най-добре с къси kurtas, докато дълго kurta може да отиде най-добре с churidar salwar или панталон стил направо salwar. Стилът на индийския salwar kameez днес е приет по целия свят. Днес обрат с поли, известен също като chaniya, се свързва с kurta, за да придаде привлекателен външен вид.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: ЗАЩО ИНДИЯ - 6-серийна документална поредица, еп 1, част 13 (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send