Красота и мода

8 красиви парка в Дадар и Нагар Хавели

Pin
Send
Share
Send


Благословен с изобилие от естествена живописна красота, Дадра и Нагар Хавели са главна туристическа точка на западния бряг на Индия. Бързи течащи реки, екзотични хълмове и голямо разнообразие от флора и фауна представляват красивите пейзажи на този район. Тук са основните места на тази профсъюзна територия.

Известни паркове в Дадар и Нагар Хавели със снимки:

1. Градина на езерото Ванганга:

Разпръснати сред зрелището на природата се крие изисканата градина Vanganga Lake, красиво поддържана градина, стратегически разположена само на 5 километра от Silvassa. Тази екзотична градина е рай за фотографите. Всеки изстрел ще струва един милион с такъв великолепен пейзаж, който обгражда тази градина. Прекрасните зелени площи с дървени мостове, облицовани с очарователни цветове, го правят идеално място за спокойна вечер край езерото. Добавете към това и старите училищни хижи, това е класическа почивка на японска градина с великолепни гледки.

2. Туповански туристически комплекс:

Увеселителен парк в туристическия комплекс Тапован е идеален начин да прекарате някога по един вълнуващ начин. Разположен в Bindrabin в Dadra и Nagar Haveli, той е добре свързан с други важни градове на Индия. Заобиколен е от добре поддържана градина, украсена с много разновидности на декоративни и цъфтящи растения. Многобройните фонтани в тази добре укрепена градина добавят към нейната красота.

3. Hirwa Van Garden:

Каскадни водопади около буйни зелени градини и пейзаж, който спира дъха, обобщава епичната градина Hirwa Van. Удоволствие както за туристите, така и за населените места, то предлага спокойствие и спокойствие далеч от градската тълпа. Бързите течащи водопади и цъфтящият аромат на сезонни цветя добавят към аурата на мястото.

4. Островна градина:

Разположен на фона на девствените води на езерото Ванганга, този небесен островна градина е чист лек за уморените пътници. Осигурена от спокойствие и спокойствие, Айлънд Гардън извлича поетите от публиката си, хипнотизирана от естествената й красота. Дългият криволичещ участък по сините води увеличава блясъка на този остров Силван. Красивото място предлага редица развлекателни дейности, както и разходка с лодка в езерото Ванганга.

5. Мини зоологическа градина и парк Бал Удия:

Важна забележителност в Силваса и ревностен хит сред децата са Мини зоологическата градина и Бал Удян. Това е забавно и учебен опит за децата, които виждат животните да живеят лично от техните учебници. С помощта на живописен фон децата могат да получат среда, която да играе в природата точно като родителите си в детството си, когато нямаше ограничения за парковете. Звездните атракции са питони, маймуни и гигантски крокодили, които никога не успяват да учудят децата.

6. Vandhara Udyan:

Столицата Силваса гордо представя тази красива градина, която е чисто свидетелство за блясъка на природата. Това е добре уредена градина на брега на реката и добре дошла почивка от рутинна монотонност на живота. Кадифената мека трева, богато украсените булеварди, украсени с възхитителни растения, правят разходка прекрасно преживяване. Усещането на хладния бриз и чуването на меката течаща вода на реката помага да се излекува умореният ум на градските жители.

7. Туристически комплекс Ван Вихар:

Разрушаването на монотонността на рутинния живот е живописният пейзаж на туристически комплекс Van vihar. Натоварен с отлично туристическо настаняване, той ви разваля с екзотични планини, хипнотизиращи зелени пасища и оживената река Сакартод. Има дейности, които отговарят на всеки вкус. В Deer Park има някои застрашени видове, заедно с това, че е любимо място за деца. За уморените умове, които обичат мира, спокойната и спокойна обстановка осигуряват така необходимата реприза.

8. Център за водни спортове, Дудхани:

Перфектен за наркоман-адреналин, той е надолу по течението на река Даманганга в близост до язовир Мадхубан. Близо до Силваса има скоростни лодки, водни скутери, лодки, канута и каяци, заедно с велосипедите на acqua, които са чисто удоволствие за приключенските бебета.

Насладете се на красотата на тази великолепна обединена територия, преди да се върнете към скучния градски живот.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Pin
Send
Share
Send