Красота и мода

Как да използвате хена за контрол на пърхот

Pin
Send
Share
Send


Хената е била използвана от древни времена за лечение на всички видове коса. Хената има естествени свойства, които уплътняват корените и укрепват косата, така че падането на косата е сведено до минимум и косата започва да расте обратно. Активите, които присъстват в къната, действат като антиоксидант и естествен цвят, така че да получите желания поглед заедно със силната коса, от която се нуждаете.

Хената е еволюирала предимно от Индия, където корените на къната са най-силни, в древни времена хората действително биха третирали косата си от домашна къна и е научно доказан факт, че това растение не само действа като естествен цвят, но и като перфектен начин да позволи на косата да диша заедно с лечението на скалпа за всички видове проблеми като пърхот и бактерии, което пречи на растежа на косата значително.

Хена за коса за контрол на пърхот:

Има няколко различни и много ефективни пакети за коса, които са направени от къна, която ще ви даде необходимите резултати, ако се използва редовно и в някои случаи веднага след това са дадени няколко много полезни опаковки за къна за пърхот за коса, които ще ви дадат определени резултати ,

Виж повече: Прах за печене за пърхот

1. Сместа от сминдух и маслини:

Този пакет за коса има три много важни съставки, а именно сминдух, маслини и къна, които са много важни за косата и скалпа. Маслината е добре познат овлажняващ крем, който ще се отърве от сухия скалп и сминдуха, добавя хранителни вещества към скалпа ви и го допълва, като засилва корените на косата ви, което прави добре закръглената коса, за да излекува косата ви от пърхот.

  • Вземете прибл. 4 супени лъжици къна,
  • Сок от лайм,
  • 2 лъжици извара,
  • И семена от сминдух се разбиха в прах
  • Смесете тези съставки заедно и ги оставете да изсъхнат два часа, след това нанесете върху косата си и оставете за двадесет минути, след което измийте сместа с лек шампоан и балсам.

Виж повече: Сминдух за лечение на пърхот

2. Смес за хената и яйцата:

Яйцето притежава антиоксидантни свойства, които предпазват скалпа от по-нататъшни вреди, след като къна е почистила скалпа на примесите, което прави този друг много важен пакет за коса, който трябва да използвате, за да се отървете от пърхота.

Смесете 2 супени лъжици прах къна, напойте два белтъка и 1 супена лъжица зехтин и направете смес. След това нанесете тази смес върху корените на косата и скалпа и я оставете поне половин час. Тази смес атакува всеки проблем от корените на косата ви и се освобождава от пърхот за нула време.

3. Горчично масло и хена:

Горчичното масло е друг много важен антиокислител, който помага за предотвратяване на падането на косата и премахване на пърхота, затова той е идеалното допълнение към опаковката от къна, тъй като ще продължи да прилага качествата на къна в косата и върху скалпа.

Трябва да вземете най-малко 250 грама горчично масло и да добавите малко пресни хенови листа заедно с някои семена от тилчец в уок и сварете сместа. След това нанесете сместа и оставете косата си поне един час, след което можете да я измиете с лек шампоан и ако искате, можете да използвате и балсам.

Виж повече: Сол за пърхот

4. Смес от липата и хената:

Варовикът има много различни свойства на витамин С, които помагат за борбата с всякакви примеси в скалпа и хената и изварата имат охлаждащи агенти, които ви карат да се чувствате чудесно, след като използвате този пакет за коса, което прави последния, но много важен пакет за косата на групата.
Предприеме,

  • 4 супени лъжици прах къна,
  • Смесете прахта от къна в сока на една цяла вар,
  • И накрая добавете извара към сместа и я оставете да престои няколко минути.
  • Използвайте тази смес ефективно, за да получите най-добри резултати за пърхота за нула време.

Това са най-добрите опаковки за коса, които използват хена за постоянно контролиране на пърхота.

Гледай видеото: Психовойна 2010 пълна версия с бълг. субтитри (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send