Красота и мода

9 Лесни Giraffe занаятчийски идеи за деца и деца в предучилищна възраст

Pin
Send
Share
Send


Занаятите, които включват животни, винаги са забавни и този занаят на жирафа е перфектен. Децата могат да се забавляват, правейки различни видове жирафи. Използването на много методи, за да се направи обикновен кораб жираф ще бъде забавна идея за всички деца.

Най-добрите идеи за занаяти за деца и деца в предучилищна възраст:

Изпробвайте няколко занаята за жирафи сред първите 9 по-долу споменати занаяти,

1. Giraffe с ръка:

Тук е прекрасен ръчен печат занаят жираф, че можете да помогнете на децата си. Децата трябва да поставят ръцете си в жълта боя и след това да я сложат на лист хартия. След като изсъхне, те могат да поставят кафяви петна и след това да оцветят шията на жирафа.

2. Жираф с печат на ръката:

Тук имате друга версия на едно и също нещо. Децата трябва да поставят ръката и ръката си в жълта боя и след това да направят жирафа. Оцветете го с кафяви петна, за да направите вашата собствена идея за репродукцията на жирафа.

3. Тоалетна хартия:

Този страхотен жираф е направен от тоалетна хартия. Хартиената ролка се свързва с бонбони за краката на жирафа и хартия за врата и главата. Децата трябва да оцветят жирафа. Това е идеален за жирафски занаяти за деца в предучилищна възраст.

4. Облекло Pin Жираф:

Тук е забавен кораб за жирафи за децата. Всичко, от което се нуждаете, са три щифта. Прикрепете ги към овална хартия и ги оцветете в жълто и кафяво. Прикрепете жълт помпон за лицето.

5. Учене на точки:

Ница начини да научиш занаятите на жирафи за малки деца е да ги накараш да се придържат към малки точки на изрез. Точките могат да се използват за краката и шията, както и за петна по тялото. Това ги учи на фини двигателни умения.

6. Жираф за плавателни съдове за обувки:

Чудесен начин за занаяти за жирафи за възрастни, които да учат децата, е да направят тази обувка. Възрастните могат да направят обувката изрязана и след това да я използват като глава на жирафа. Децата трябва да използват рисунка с пръст, за да украсят жирафа заедно с преждата.

Виж повече: Крава изкуство и занаяти за предучилищна възраст

7. Тръба за хартиени кърпи:

Това е друга версия на хартиения кораб жираф. Тук можете да вземете кухненска хартиена салфетка и да я използвате като гърло на жирафа. Изрежете хартията за главата и я залепете в тръбата. Оцветете го с жълта и кафява боя и добавете и косата.

8. Плодове:

Друг хубав начин за изкуства и занаяти за жирафи за предучилищна възраст е тази забавна дейност. Тук можете да вземете различни плодове и нарязани, за да оформите жирафа. Децата ще се забавляват да гледат дисплея и също ще ядат плодовете си. Ако детето ви не обича да яде плодове, тогава опитайте тази идея да ги почувствате гладни, вземете и този един жираф от различни видове плодове.

Виж повече: Занаяти за деца в предучилищна възраст

9. Giraffe Bookmark:

За всички деца, които обичат да четат, този забавен маркер за жирафи е точно така. Този хитър жираф е прекрасен и забавен за гледане, докато четете книгата ви. Помогнете на едно дете да направи този велик жираф за себе си и семейството си. Този ъглов маркер в лодката на жирафа дава хладен поглед.

Ако искате децата ви да се научат как да се занимават с животни, тогава занаятите на животните ще бъдат добра идея да научат децата си за животни, така че жирафът като животно е забавно да се гледа и затова всички занаяти, свързани с жирафи, са страхотни. Тези изброени дейности са хубав начин да представите животното на децата.

Виж повече: Дракон занаят идеи за възрастни и малки деца

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DIY Room Decor! 10 DIY Room Makeover Ideas for Teens! (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send