Красота и мода

9 прости рисунки на ноктите за животни

Pin
Send
Share
Send


Изкуството на ноктите е ново изявление и стил сред момичетата от известни личности до съседната момиче. Време е да дадете на обикновените си лакове малко докосване на живото творчество. Не се притеснявайте; не е нужно да бъдете един артист за нокти, за да пресъздадете модните дизайни на ноктите. Ноктите за нокти в животинските отпечатъци са сред едни от най-модерните дизайни за нокти, които момичетата обичат да спортуват. Те са лесни за пресъздаване.

Дизайни за печат на животни за нокти:

Днес ви предоставяме най-добрите 9 образа на животинските изкуствени нокти и прости съвети за това как да ги пресъздадете. Погледни!

1. Обикновено черно-бял дизайн на леопардовия печат:

Това може да бъде лесно да се направи ноктите изкуство в движение. Толкова просто и добре да се погледне, че поне вие ​​определено бихте искали да го опитате поне веднъж, дори и да не сте прекалено много в изкуствата за нокти. Това може лесно да бъде пресъздадено с помощта на само една клечка за зъби и черен и бял лак за нокти. Можете да използвате и други цветове за базата. Най-добре е обаче да използвате светъл цвят за основата и тъмен цвят за точките. Пробвам!

2. Блестящи леопардови нокти за печат:

Опитайте това изкуство за нокти в бляскавата основна боя и използвайте вашите дотиращи инструменти или четки за зъби за дуо фънки, които изглеждат леопардови отпечатъци. Създайте несъвместими кръгове с клечка за зъби в кафяво или черно и попълнете центъра с аква син цвят.

Виж повече: Hello Kitty Nail Art дизайни

3. Анотация Zebra Print Nail Design:

Можете да пресъздадете същия дизайн, като използвате 2 цвята за базата. Бял и оранжев. Използвайте гъба за ефекта на въздушната четка на основните цветове. На последно място можете да използвате четка за изкуство за нокти, за да нарисувате фигури от клоните на дърветата от двете страни, които са привлечени в центъра за образеца на зебрата. Страхотна идея за изкуство за нокти!

4. Дизайн на ноктите за забавление на животните:

Ако имате добри ръце в живописта, можете да опитате да направите това забавно животински нокти, използвайки акрилни цветове или лакове за нокти от различни цветове.

5. Прост дизайн на ноктите на зебра:

Това е микс от зебра и малък дизайн на ноктите за печат на леопард. Опитайте този дизайн с помощта на четката за нокти и копчета за зъби. Това е много очите улов дизайн на ноктите изкуство. Трябва да опитате това!

Виж повече: Паяк дизайн на ноктите

6. Дизайн на ноктите на Giraffe Face Nail Art:

Опитайте сладък дизайн на жирафа и умайте всички. Това не е толкова трудно, ако имаш вашите точкови инструменти, клечка за зъби и четка за изкуство за нокти. Можете да използвате акрилни бои за рисуване на дизайна.

7. Леопард и зебра Три цветен микс и дизайн на ноктите:

Опитайте този страхотен и готин дизайн на ноктите, използвайки 3 цвята за основата. Дайте тези модели на зебра с помощта на черен лак и четката за нокти. За леопардовия печат можете да използвате тъпата част на клечка за зъби. Опитай го!

8. Лесен дизайн на панда за животни:

Този вид сладък и сладък дизайн на мечка панда може лесно да бъде пресъздаден с помощта на точкови инструменти и / или клечки за зъби. Освен това добавете няколко лъка начело на една панда, за да я превърнете в женска мечка панда. Това е сладко и просто. Опитайте днес!

Виж повече: Дизайн на ноктите с ленти от зебра

9. Симпатичен дизайн на ноктите за животни

Можете лесно да пресъздадете този животински дизайн на ноктите, ако имате добра ръка за рисуване и рисуване. Дайте различни форми на ноктите си като мечка панда, мече, котешки лица, лица на зайци, гъсеници, жаби, пеперуди, жирафи, пеперуди и др.

Хареса ли ти тази сладка компилация от дизайни за печат на животни за нокти? Кои ще опитате? Оставете ни вашите отзиви.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Свобода от диктатурата на звяра вътре в теб (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send