Красота и мода

9 Сладък Ястие Ноктите

Pin
Send
Share
Send


Изкуството в най-фината си форма, което се вижда в татуировките и картините на тялото, вече е стигнало до ноктите. Ноктите на жените и момичетата навсякъде са източник на гордост и красота. Просто боядисан в монохромни цветове, той изписва елегантност, но когато се прави в различни дизайни и модели с цвят, изглежда фънки, хладен и дори странен, в съответствие с най-новите тенденции и мода.

Изкуството на ноктите е против традицията, за да даде по-необичаен и внушителен поглед. Това е лудост сред по-младото поколение, като всеки от тях иска да включи свои собствени стилове и дизайн. С многобройните нюанси на лака за нокти и други инструменти за нокти за изкуство за нокти, които са на разположение за целта, сега можете да украсите тези нокти с разнообразни теми, които да се провеждат всеки сезон, празник или празник. Вече не е необходимо да разчитате на услугите на козметични салони, за да стилизирате ноктите си, тъй като комплектите за нокти са дали възможност дори на начинаещите да опитат ръцете си в тази невероятна творба.

1. Дизайн на ноктите от ягоди:

Съставено с червена основа и ресни с тъмнозелен нюанс за короната на листата с жълти петна, този дизайн на ноктите изглежда горещо горещо. Изпълнете го с обикновен сарафан с живи нюанси на жълто или чисто бяло, а ноктите ви са длъжни да хванат очите на всеки.

2. Ястия от ягоди:

Художествено креативен дизайн с всички, с изключение на пръстена, направен във френски маникюрен стил. Ноктите с безименен пръст са боядисани с червен цвят и бели точки на полка, за да се открояват, докато средният пръст е украсен с колоритен шарки, за да му придаде ясен вид. Този сладък дизайн наистина е удоволствие за млади момичета и жени.

Виж повече: Дизайнерски образи за нокти

3. Сладък дизайн на ягода:

Този дизайн на ноктите е прост, но деликатен модел, направен в преобладаващи нюанси на бяло и червено с докосвания на зелено и розово. Той има сладък спортен вид, обикновено предназначен за младите по сърце.

4. Двуцветен дизайн на Ягодов печат:

Освежете деня си с този весел печат на ягода. Съставена в нюанси на бебето розово и мрачно червено и украсена с ярко зелени листа и черни точки на полка, тя има цялата същност на ягода, уловена в живи оттенъци.

5. Дизайн на ягоди за къси нокти:

Докато човек може да си поиграе със забавни и стилни дизайни на дълги нокти, има също толкова сладки и фънки отпечатъци за нокти и дизайни, които да подхождат на кратките нокти, както и този като този. Той е изискано декориран в красив нюанс на розово с бели точки и зелена листна корона на основата на ноктите.

Виж повече: Палтово дърво Nail Art Designs

6. Смес от ягоди:

Този дизайн на ноктите е декоративно направен с тема ягода, която е уникална за всеки нокът на пръста. Това е хубава картина на изкуството в блажена форма. Различните нюанси на розовото заедно с бели ивици и точки и тъмнозелена листова основа в силно остъклена текстура придават на ноктите внушителен поглед.

7. Розови ягоди:

Докато отпечатъците от ягоди обикновено се правят в традиционни и цветни нюанси на червено, те изглеждат възхитителни в розово. Този деликатен печат добавя чар и блясък към конвенционалния дизайн на ягода.

Виж повече: Слънчогледовото нокти

8. Дизайнът на ноктите от ягоди:

Ноктите не са ограничени само до ноктите. Те изглеждат еднакво забавно и модерно на ноктите на пръстите. Този дизайн на ягода, направен на ноктите на големия пръст, с останалите нокти, боядисани в доста нюанс на пурпурно розово, прави краката да изглеждат като очарователни, както на пръстите.

9. Друго изкуство за нокти от ягоди:

Типичен дизайн на ягода, направен на жълта основа с блясък от златен лак за нокти като топ лак. Той е с оптимистичен вид с лятна тема.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Гледай видеото: How to Cook Healthy Food! 10 Breakfast Ideas, Lunch Ideas & Snacks for School, Work! (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send