Красота и мода

Как да получим любов?

Pin
Send
Share
Send


Първото нещо, което трябва да разберем е, че любовникът като емоция е мощна сила, която никой не може да контролира, но може сам да се разпредели с грижа и доброта. Законът за привличане ясно заявява, че вашата енергия отива там, където текат вашите мисли, което означава, че вие ​​като индивид имате силата да проявявате каквото искате. Ако и вие гледате уютни и щастливи двойки и въздишате, може би е време да направите крачка назад, да дишате дълбоко и да оцените любовта в себе си, преди да я очаквате от всяко друго място. Това, което искаме да кажем с това е, ако искате да приемете любовта, трябва да раздавате любов. Това е така, защото вселената наоколо отговаря на вашите желания и нужди по еднакъв начин, така че ако визуализирате любовта във всякаква форма, подходяща за вашите нужди, които ще дойдат при вас, ще се случи така. Въпреки това, любовта не може да бъде преодоляна чрез намеса и увреждане на свободната воля на следващото.

Какво не трябва да правите, за да спечелите любовта на някой:

Любовта е всичко за уважение и търпение; следователно не правете нищо, което би било краткотрайно. Например, когато погледнете онлайн, ще има много магьосници и магьосници, които твърдят, че ще съберат хора с бившите си хора и ще подпалят старите пламъци. Винаги помнете, ако обичате някого, освободете ги и ако е предназначено, те ще се върнат при вас. Ако те не се върнат при теб, не е било предназначено да бъде, но това не означава, че не си достоен да получиш романтична любов, това означава само, че най-доброто все още предстои, така че сега се съсредоточи върху любовта себе си и се подготвяте за това крайно романтично пътуване. Свободната воля е нещо, с което не бива да се бърка. Не можете да принудите някого да ви обича, никакви магически отвари или заклинания не си струва да опитате. Те могат да работят за малка времева рамка, но реакцията за същото е нещо, което не искате да се сблъскате, това е ужасно и катастрофално.

Виж повече: Как да бъдем по-любящи

Любовта не може да бъде купена с пари, слава, сила или статут на обществото, ако някой е привлечен от вас за това, те със сигурност не са влюбени в вас като човек, а по-скоро искат да бъдат с вас за вашите материални притежания. Огледайте се наоколо, разберете кой е стоял до вас, когато нямахте нищо, това са истинските в живота ви, които стоят до вас, а останалите са само пясъчници, които искат да ви заглушат. Така че избирайте мъдро с кого искате да споделите любовта си и не правете никакви очаквания

Виж повече: Начини за приемане на любовта

Говорейки за очакванията, ние сме хора в края на деня и със сигурност ще очакваме някой да каже поне някаква любезна дума или да говори за любовта, която имаме за тях. Обаче, това не е получаване на любов, всъщност това е очакване, което не бива да правите, защото ако не се случи, вие ще бъдете буйни, кръстосани или разочаровани от индивида. Получаването на любов означава да го получиш, когато и кога може. Той няма специфичен дневен ред, време, място или начин, той просто идва и когато го направи, вие ще знаете.

Заключителни думи:

Любовта може да направи или да прекъсне ситуациите в момента, затова се уверете, че сте избрали да живеете живота възможно най-щастливо. Давай напред и да изкъпете любезен акт на любов и да го оставите на това, той ще бъде погасен навреме и в големи количества. Хората са склонни да забравят използването на любовта за всичко, но когато любовта се разбива върху човечеството, тя не забравя никого по пътя си. Направете това, което ви прави щастливи, любим куче, прегръщайте котка, целувайте родителите си, танцувайте сами или с някого, и така ще донесете повече любов.

Виж повече: Как да обичаме другите

Източник на изображения: 1, 2, 3.

Гледай видеото: Медитация за Любов (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send