Прически

Топ 9 индийски прически за къса коса

Pin
Send
Share
Send


Къси косми! Харесвате ли къса коса? Има много жени и момичета, които предпочитат късите косъмчета, защото имат по-малко време да правят каквато и да е прическа, както и да помагат да изглеждат стилно, лишени от използване на много време в стила.

Има и някои момичета, които мислят, че късите косъмчета са само за момчета, но не знаят, че късите косъмчета ви осигуряват съвременен и уверен поглед, освен да придадат значение на великолепното ви лице.

1. Плетен Боб:

Поддържайте по-къса стилна коса и отвъд лицето си от тази привлекателна къдрава боб със странична плитка. За да направите това, използвайте ¾-инчово желязо с барел, за да поставите пръстени и стилизиращ гел. За права коса, образувайте френска плитка, която върви като на линията на косата към инч, иначе два в задната част на ухото ви на малката повърхност на вашата част. Заключете завършването на плитката с помощта на шпилка по друг начин.

Бъбъл:

Избягай от косата си, ако търсиш къса прическа и това е една от най-добрите прически. Чрез праволинейни огънати краища, още повече навътре, свързани с твоята привързаност, както и с един тъмен нюанс, за да го оцветят, и тогава със сигурност ще създадеш почти цялото модно момиче в града.

Виж повече: Индийски прически

3. Фристайл къдрици:

Нормалната текстура се превръща в диво пътуване за лятото, с изключение на това, че остава глем с помощта на обикновен орнамент. Нанесете крем за контрол на къдриците върху суха коса, като извивате няколко участъка, докато усилвате продукта от едната до другата страна на краищата. Плъзнете част от косата назад, където и да създадете част. Използвайте декориран клип, в противен случай, като интонация.

4. Обърнат Боб:

За къси коси това е модерна прическа и всеки път тя е в мода. Това се отнася за рязко нарязаните ъгли с бързо наслояване на задната част, които магически създават надутото количество в обратната страна на главата. Горните слоеве се изстрелват навсякъде с атрактивни златни акценти, които облекчават ъглите и правят прекрасна консистенция отстрани.

Виж повече: Индийски стилове на опашка

5. Къса блондинка Pixie Cut:

Pixie, малката космати прическа са един от любимите, предназначени за жените, които предпочитат късите прически. Дългите ресни, които движат миглите, създават по-спокойна визия, а нарязаният слой се огъва чудесно по врата, където тъмните корени правят допълнително измерване на цвета.

6. Права прическа с издатини:

Той предлага достатъчно обем и текстура на вашата еластична, фина коса, за да изглежда стилно. Pixie се нарязва на разделени слоеве, които светят от короната плюс има различно странично разделяне. Косата е стилна напред от короната, а след това се гребена в задоволително извита ресни от лъскава линия кръст на челото плюс кръг към едно ухо.

Виж повече: Индийски слоести прически

7. Updo за къса коса:

Косата се подстригва в атрактивен пласт с дължина на брадичката, като много скоро забележима вълна в прекрасния кръгъл силует, изложен в профила. Малък естествен обем отгоре плюс челото се подчертава от добре изглеждащ усукан. Друга треска е леко плетена на повърхността и се забива под задната част на косата. Подвижната странична треска над ухото омекотява линията плюс прекрасния метод на sombré добавя леки акценти.

8. Къса вълнообразна прическа на Боб със странични удари:

Изглежда естествено от някои „отрязани“ различни вълни, които увеличават обема от двете страни плюс едно странично място, разбъркано след едно ухо за спокойно усещане за нередност. Разделянето е малко извън центъра, още повече, че е равномерно разделено, за да покаже храма.

9. Еднолицева плитка:

Разделете различията от странична плитка! Този поглед, планиран да остане някаква коса липсва от лицето ви плюс добавите малко ръба на вашия стил. Нанесете стайлинг крем и отделете косата със средна четка. Направете френска плитка от линията на косата до най-скоро в задната част на ухото си от по-малката страна на вашата част и заключена с щипка или две накрая намажете лак за коса.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Плитка водопад - Видео Урок (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send