Красота и мода

Топ 9 шампоани за масло от арган

Pin
Send
Share
Send


Наричано като течно злато, Аргановото масло е признато като едно от етеричните масла, които се използват не само като козметичен продукт, но и намират широко приложение при лечението на кожни несъвършенства. По принцип, продукт от финес, това масло се извлича от дървета Арган, роден в предимно Мароко и Алжир. Аргановото масло обаче не се ограничава само до Мароко и Алжир. Той е широко разпространен и международно признат продукт за тяло и коса, който използва своите съществени предимства в лечението на увредена кожа или коса, съживявайки оригиналния си златен блясък, като действа като превъзходен овлажнител и лечител на кожата. В днешната статия обаче ползите за аргановото масло са ограничени само до косата ни, тъй като ще обсъждаме един от най-добрия начин да намажете косата си с арганово масло и все пак да не оставяте никакъв мазен остатък. Даден по-долу е списък на някои от най-добрите шампоани, които се интегрират в себе си, ползите от аргановото масло.

1. Шампоан за възстановяване на мароканско масло с органичен организъм:

Organix шампоан за подновяване на аргановото масло е един от шампоаните за арганово масло, които се вливат в самия град на Мароко, който прониква в най-тежките слоеве, за да запази косата ви мека и освежена.

2. Organix гладка хидратация арганово масло и шампоан с масло от кайма:

Идеално решение за суха къдрава коса, аргановото масло в комбинация с масло от Шей осигурява перфектното съчетание на овлажняване, което незабавно гаси сухата жажда и леко успокоява и изглажда грубата повредена коса, съживявайки я до първоначалния си блясък.

3. Луксозен шампоан с масло от арган от Renpure Originals:

Тъй като аргановото масло осигурява защитна обвивка на върха на вашето издухване, тя прониква дълбоко в грапавите повърхности на косата, за да овлажнява и подхранва косата ви отвътре. Защитата от UV лъчи в този шампоан позволява на косата да остане защитена от слънце, като по този начин очевидно намалява къдренето и триенето.

4. Шампоан за възстановяване на влагата Babyliss Pro Argan Oil:

Заключвайки се във влажните частици на космените фоликули, извлечени от аргановите дървета на Мароко, аргановото масло се използва като основен подбудител за безупречна здрава коса. Защитните силикони се смесват с този шампоан за възстановяване на повредената коса.

5. Шампоан за масло от арганово масло от Мароко:

Почистващ скалпа и изхвърляйки мръсотията и продуктите, натрупани в скалпа, този арганов маслен шампоан влива в себе си не само ползите от чисто мароканско арганово масло, но и мастни киселини заедно с протеини и витамин Е, който се грижи за цялата ви коса проблеми.

Виж повече: Шампоан Satinique

6. Шампоан CHI Argan Oil:

Това не е аргановото масло или маслото Moringa, смесено в него, което прави този шампоан специален, а по-скоро използването на CHI керамични съединения, които съдържат керамични и протеинови тела, които се грижат за вашата коса, изграждат ги да бъдат по-силни и по-здрави, докато ги запазват мек и управляем.

7. Шампоанът Garnier Ultimate Blends:

Превърнете скучната си лимузина с Ultimate Blends от Garnier, която използва основите на масло от арган и камелия, което възстановява и съживява уврежданията на косата, включително крехкост и разделени краища, докато подхранват и омекотяват косата си веднага след първата употреба.

Виж повече: Най-добър кератинов шампоан

8. Марк Антъни Масло от Мароко Шампоан за лечение на арганово масло:

Маслото от Мароко използва старото мароканско тайно за красота, което влива семена от гроздови семки и арганово масло с важни кератинови активни вещества, които възстановяват и овлажняват косата ви дълбоко, така че да можете да спортувате с нечовешка прясна коса, без да се налага да преминете през всякаква каша.

9. Орландо Пита ARGAN Gloss шампоан:

Гланцовият шампоан ARGAN от Orlando Pita използва най-доброто качество на мароканското арганово масло, което интегрира и инфилтрира грубата структура на косата, която подхранва и хидратира косата ви от клетъчно ниво, за да придаде на косата си много желана кадифена блясък. Изглаждате косата си, което предотвратява замразяването или грубото оформяне на косата веднага след шампоана.

Виж повече: Шампоан Wella Professional

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Nashi Argan - The Secret of Beauty (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send