Красота и мода

9 Красиви и увлекателни видеоклипове с мехнди

Pin
Send
Share
Send


Механди е древна форма на боди арт, която се практикува в Близкия изток, Индия и части от Африка в продължение на хиляди години. Мехнди често се възприема като женска, а изкуството да се нанасят дизайн върху кожата чрез прилагане на пасти, приготвени с прах от къна на различни части на тялото с различни дизайни.

Mehendi е традиционното изкуство за проектиране на ръцете, краката или тялото с паста, приготвена от прахообразни, изсушени листа на растението къна. Обикновено в червено-червен до кафяв цвят, но това може да варира с оставащото време и редица други фактори. Също така има и различни видове мехнди като блясък, бяла хена, цветна къна и т.н.

Обикновено хората купуват готови конуси, които са готови за употреба и правят дизайна лесен. Тези дни за всякакви поводи първото нещо, което идва на ум, е Мехнди. Това ще добави докосване на роялти и чар. Докато прилагате mehandi, повечето от предназначените са били препратени от изображения. Мехнди дизайни от различни места имат свой собствен уникален чар.

ТОП 9 Последни и изключителни Механди Дизайн Видео:

Има много видеоклипове, които описват как да проектирате мехнди прави всеки да учи лесно и бързо.

1. Дизайн на арабски мехнди:

Това видео ще ръководи стъпка по стъпка как да се направи арабски дизайн mehandi с анулиране. Дизайнът е включен с прости цветя и листа, дава между тях нюанс. Лесно е да се научи.

2. Дизайнерско видео на Peacock Mehandi:

Този традиционен дизайн на Mehandi може да се използва за дизайн на паун. Това се простира до средната част на ръката. Този красив и сложен дизайн може да се използва по повод на работа.

3. Гуджарати Мехенди Дизайн Видео:

Този класически мехнди арт дизайн е вдъхновен от марокански и е сложен и съвременен. Това е много тежък дизайн на гуджарати. Контурът е много фино изработен и е чист.

4. Кръгови мехнди видео проекти:

Това е един от прекрасните, но прости и лесни за дизайн механди. Смес от традиционни и съвременни дизайни, базирани на кръгове и спирали. Това може да се проектира чрез препращане на видеоклипа.

5. Дизайн на индийския Механди:

Това е индийски механди с разкошен дизайн. Тя е много сложна и дупките са изпълнени с прецизност, което прави дизайна напълно перфектен и дава прекрасна визия за ръката.

6. Сватбено видео Mehendi Design:

Това мехенди изкуство е за булки, за да ги направи по-очарователни. Използват се цветя и паун, а празнините са изпълнени със сложен дизайн, а специфичното изкуство придава привлекателен вид.

7. Ацтекски стилни видео дизайн на Mehendi:

Това е съвременен и стилен дизайн на мехнди и ще бъде подходящ за всеки. Този дизайн започва от върха на средния пръст и се простира до китката с цветни конструкции в непосредствена близост до него.

8. Последни видео дизайн на Mehandi за ръце:

Последният дизайн на мехнди в арабски стил е избор на много хора. Този механди дизайн, направен от едната страна на ръката, е по-привлекателен и изключителен.

9. Дизайн на Марвади Мехенди:

Това е Mehendi с пълна облегалка с прост и лесен дизайн. Използването на флорални очертания и пълни с прави удари, както на дизайна е направено перфектно. Той подчертава дизайна на Mehendi.

Заключение:

Всички по-горе прости мехнди дизайнерски клипове стъпка по стъпка ще направят всеки да учи лесно и бързо. Сега не е задължително да се присъединявате към мехнди обучителни класове, просто е лесно да научите с тези видеоклипове.

Гледай видеото: Богатствата на България - сезон 2, епизод 1: Сандански и региона # БГ аудио документален филм HD (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send