Красота и мода

Как да имаме любов?

Pin
Send
Share
Send


Често гледаме на двойки и въздишки, на романтизма, на любовта, на сплотеността и се чудим дали това може да ни бъде някой ден. Измъкнете се от романтиката на приказките, станете реални и да, това може да се случи, ако сте готови да вървите допълнителната миля. Любовта е захар и подправка с всичко, което е хубаво, но нека не бъдем увлечени от тези, които се показват по телевизията и във филмите. Но за нас е важно да разберем, че животът има свой дял от възходи и падения. Всеки индивид би имал характеристики, които не биха съответствали на тези от нашите. Обаче, когато човек е влюбен, ние сме склонни да ослепяваме и пренебрегваме недостатъците в началото. Това може да представлява заплаха на по-късен етап от статуквото на Loving Relationship.

Когато две души се срещнат, те се преплитат в любов. Нощите минават, като говорят романтично един с друг. Обаче, когато трябва да живеят помежду си, цялата ад се разпада! Тук е показано по-долу Как да имаме любов?

Причини:

Има много причини, като например;

  • Той остави тоалетната седалка нагоре
  • Тя е твърде натрапчива
  • Тя е почти майка ми
  • Той не се тревожи за домашните задължения
  • Защо трябва да изнасям боклука?
  • Защо се прибира в къщи всеки ден
  • Защо тя говори с майка си всеки ден
  • Той или тя правят живота ни публичен в сайтове за социални мрежи
  • Той или тя им говори за моите въпроси, вместо за мен
  • Не исках това

В началото:

Не, ние не цитираме Свещените Писания тук; по-скоро ви казваме, че когато се срещнете с него за първи път, не искаме да знаем за техните недостатъци. Човешкият манталитет е това, което свети продава; Може би това е причината, поради която ни привлече първо лицето. Парите, властта, външния вид и състоянието, те го направиха достатъчно основателна, за да бъде влюбена в половинката.

Виж повече: Как да спрем някого

Сцена за запознанства е забавно, хранене навън, танци и изгаряне на дансинга, пиене и весело правене е страхотно, но всичко това е вихрушка романтика. Това е понеделник и реалността те удари силно, хърка, когато спи, говори в съня си. Вие двамата не можете да спите, защото един от вас рита в съня си, а делата !!

Раздразнение се случва, идва разочарование и не знаете какво да правите. Вие запазвате всичко вътре и по този начин започвате да избягвате контакт с очите и по-късно да се отдалечите от някогашната любов. Това обърква партньора ви; те се стараят да осъзнаят какво е направило такава сцена. Не им даваш улики и не говориш с тях за това.

Късните нощи по време на работа, намесата на трета страна, спънката на клюките, всички те се вмъкват във връзката. Това влошава нещата и в крайна сметка двойката се отказва, само заради други отрицателни елементи и ситуации.

Виж повече: Как да обичаш себе си

Говори и сортирай:

1. Ако нещо ви притеснява за партньора си, говорете с тях един по един. Отидете лично и говорете с тях за това, не го правете публично.
2. Ако има ситуации, с които не можете да се справите, помолете партньора да ви помогне да го преодолеете.
3. Не клюки за бившия си с текущата. Не правете сравнения на вашия бивш с текущия; това е определена формула за разрушаване на пазара, когато се направи.

Любовта не се случва за една нощ и връзката да бъде успешна изисква посвещение, лоялност и приемане с голяма доза търпение. Не забравяй, че баба винаги казва: „В моето време не се отказахме, научихме как да оправяме нещата“… Има смисъл!

Виж повече: Как се определя любовта

Източник на изображения: 1, 2, 3

Гледай видеото: TONI STORARO - Iskam lyubov ТОНИ СТОРАРО - Искам любов (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send