Красота и мода

9 Последни и сигурни RFID портфейли за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


RFID е най-новата технология, която се използва в портфейлите. Технологията за радиочестотна идентификация не позволява на измамниците да събират вашата цифрова информация. Портфейлите идват с техника за блокиране, която пази картите и банкнотите ви в безопасност.

Стилни и защитни RFID портфейли за мъже и жени в модата:

Нека да разгледаме най-добрите 9 RFID портфейла.

1. Преден джобен RFID портфейл:

Вземете този силен магнит клип за мъже. Мъжкият RFID портфейл е идеален, за да запазите вещите си безопасни и сигурни. Технологията RFID блокира картата от кражба. Тя има няколко слота за кредитни карти, за да запази картите ви непокътнати.

2. Slim RFID Wallet:

Тук е страхотно тънък портфейл за мъже, който е направен с тънка кожа и има ID прозорец. Портфейлът има анти сканиращ материал и това затруднява престъпниците да събират вашата цифрова информация. Слотовете на картите са няколко и също има отделения за банкноти.

3. Минималистичен RFID портфейл:

Това е чудесно ново допълнение към портфейлите. Минималистичният подход прави портфейла по-тънък, но не прави компромис с капацитета за съхранение. Може да носи до 8 до 10 карти. Той също така разполага с достатъчно място за пари и идентификация. Това е портфейл, който блокира RFID и това запазва данните ви безопасни.

4. Портфейл с RFID портфейл:

Тук е най-добрият RFID портфейл за мъжете. Тя е изработена от поликарбонат и алуминий от клас самолети. Това помага да защитите данните си от цифрови кражби. Тя може да съхранява до 8 карти и сметки. Портфейлът от двете страни е най-добрият вариант, който трябва да обезопасите данните и вещите си.

Виж повече: Портфейли за паспорти

5. Bifold RFID Wallet:

Това е един от най-добрите RFID блокиращи портфейли, които мъжете могат да си купят. Двойният портфейл се отваря, за да ви даде достатъчно място, за да поставите сметките си. Тънкият портфейл постига своята тънкост поради фината пълнозърнеста кожа, която се използва, за да го направи. Двойният портфейл RFID за мъже е също традиционен портфейл по отношение на цвета и усещането.

6. Метален RFID портфейл:

Тук е удивително RFID пътуване портфейл. Портфейлът може да държи кредитни карти безопасно и сигурно заради технологията за блокиране на RFID. В лъскав метален портфейл случай е тънък, лъскав и много око улавяне. Резето на портфейла е много трудно и това помага да се запази водата и т.н.

Виж повече: Портфейл Прада мъже

7. Скрит RFID портфейл:

Това RFID доказателство портфейл е чудесно за пътуване, където трябва да носите вашите важни неща като паспорт и т.н. Това е скрито в дрехите ви и можете да го носите около врата си. Този RFID портфейл е идеалното решение да пазите парите, картите и паспорта си безопасно и сигурно.

8. Портфейл за RFID съединител:

Ето един голям дамски дамски портфейл, в който се намират всички най-важни неща в различните слотове и отделения. Дамският съединител е с черен цвят и има разглобяеми ремъци. Портфейлът има RFID блокираща технология и това е много полезно за жените.

Виж повече: Портфейл за кредитни карти за жени

9. Портфейл с RFID стил:

Тук е още един сладък дамски портфейл с RFID блокираща техника. Портфейлът е малък и компактен и има капак, който го затваря. Заобленият ръб на портфейла му придава много изчистен вид. Портфейлът има два тона. Външният слой на портфейла е изработен от черна кожа. Вътрешният слой може да бъде всякакви поп цветове като розово или лилаво.

RFID портфейлите за мъже и жени са най-сигурният залог в света на цифровите кражби днес. Портфейлите идват с блокиращ механизъм за защита срещу кражба. Портфейлите са изработени от алуминий или кожа и могат да бъдат модерни в стил или дори традиционни. Портфейлите за жени и мъже са стилни с допълнително предимство на цифровата безопасна технология.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,

Гледай видеото: mobb - регистрация на АТМ (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send