Красота и мода

9 Най-добри почистващи средства за кожата, подложена на акне, достъпна в Индия

Pin
Send
Share
Send


Всеки човек има специфичен тип кожа. Няма обичайно измиване на лицето или почистващо средство, което ще работи за всички типове кожа, които дават положителни резултати. Жените с предразположена към акне кожа трябва да минат през целия ден. Акнето е основен проблем на кожата и бързо нараства. Следователно, някои определени експерти и учени са измислили специфична формула, която те са приложили по-нататък, докато произвеждат почистващи препарати за лице и е доказано, че са успешни в контролирането на растежа и премахването на акне за постоянно.

Най-добрите почистващи препарати за кожата, подложена на акне:

Следва списък на такива почистващи препарати, които са предназначени за кожата, подложена на акне.

1. Миещ гел за лице с Phisoderm Anti-Blemish:

Това лице за почистване съдържа салицилова киселина, която помага за премахване на акне от кожата и му придава свеж и чист вид. Използвайки този продукт, вие ще дадете на кожата си балансирана кожа и ще го преживеете от редица други основни проблеми на кожата, които може да са причинили пробив.

2. Kaya Skin Clinic успокояващ почистващ гел:

Това е доверено дружество, което винаги е предоставяло на своите купувачи подходящи и удобни решения за кожата. Той е много ефективен върху акне-склонни кожата, тъй като премахва всички акне-причинява агенти. Хората с мазна кожа винаги могат да използват това измиване за лице. Препоръчва се обаче да се измие целия съществуващ грим преди да се използва този продукт. Това е най-доброто лице за почистване на кожата, подложена на акне.

3. Cetaphil Gentle Skin Cleanser: t

Това измиване на лице е спечелило много награди и най-добър избор на дерматолозите. Работи нежно върху кожата и прави кожата мека и я освобождава от акне и други замърсяващи кожата материали.

4. Гел за измиване на лицето с подмладяваща кожа:

AHAGLow кожата подмладяващо измиване за лице е много ефективно, когато става въпрос за кожа, податлива на акне. Той идва с голям брой ценни ексфолиращи агенти. Наред с това, този продукт има и екстракти от алое вера, които успешно премахват бактериите, причиняващи акне, от кожата. Продуктът е подходящ и за тийнейджъри.

5. Olay Понижаващи почистващи препарати и почистващи препарати:

Това е отлично почистващо средство за мазна кожа, което е основната причина за акне. Формулата, на която се основава този продукт, гарантира, че в кожата няма други замърсители на акне. Това ще намали размера на порите и ще направи лицето ви светло и без стрес. Той е един от най-добрите почистващи препарати за акне склонни кожата.

Виж повече:Бадемово масло е добро за акне

6. Неутрогеново масло без акне за измиване на лицето:

Акнето на лицето от Neutrogena отстранява излишното масло от кожата. Този продукт съдържа салицилова киселина и ценни елементи, които ефективно почистват кожата. Кожата ви няма да изсъхне повече, след като сте използвали този препарат.

7. Хималайски почистващ крем за лице

Хималайското пречистване на лицето на лицето на нима работи ефективно на акне и унищожава почти всички видове вредни вещества, които причиняват пробиви по лицето. Отделно от всичко това, това е едно от най-евтиното и достъпно лице за измиване на кожата, подложена на акне. Това е най-доброто почистващо средство за кожата, подложена на акне.

Виж повече:Нар за лечение на пъпка

8. Екстрактите от екстракт от Garnier Skin Naturals Fresh Deep Clean измиват:

Човек може просто да разбере от името, че този продукт съдържа екстракти от мента, които всъщност са доста ефективни за борба с акне. Това прави кожата свободна от излишната мазнина и я прави мека, както никога досега. Ако го използвате върху податливи на акне кожа, то това ще действа като най-доброто почистващо средство за изглаждане на акне. След като приключите с почистването, това измиване на лице с тежка пяна ще ви остави с приятен и освежаващ мирис. Това е добро средство за почистване на кожата, подложена на акне.

9. Aroma Magic Mint Cleanser:

Това е друго измиване на лицето с екстракти от мента, тъй като мента работи като средство против акне. Това измиване на лицето ще елиминира всички видове вредни вещества, които са основните причини за акне. Това е най-доброто почистващо средство за акне.

Виж повече:Как да се отървете от пъпките след 2 дни

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: VLOG #5: Почистване с пара. The true cost. 38 . (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send