Красота и мода

9 Удивителни дизайни на врата с памучно сарие

Pin
Send
Share
Send


Вече сте започнали да опаковате памучните си сари? Е, не. Колкото и да се радвате на дните си с новите модни копринени или дантелени жоржети, памучните сари се завръщат в тази тенденция. Независимо дали става дума за ежедневно облекло или традиционно семейно събитие, тези блузи ще добавят изящество към вече красивия си сари, като по този начин ще подобрят облика си.

1. Golden Classic:

Тази блуза може да бъде сдвоена с почти всяко тъмно оцветено сари и да изглежда перфектно за вас. До черно и бяло, златното е най-предпочитаният избор за всички памучни сари. Можете да екип ви търсят с прекрасни бижута за традиционно събитие. За по-небрежен поглед, изберете обикновена сари с блузата.

2. Изрязване V:

Когато търсите памучно сари блуза обратно дизайн на гърба и са отегчени с много основните решения, които се предлагат, не се притеснявайте. Това рязане на блуза ще дойде на помощ. То е толкова съвършено, особено ако сте смели и нямате нищо против да експериментирате. Всеки цвят ще изглежда красив в този разрез.

3. Многоцветна блуза:

След като видях толкова много Боливудски кралици, опитайте този дизайн на блузата с обикновена сари, най-накрая сте решили да го направите. Дизайнът на гърба на блузата за памучен сариев лист трябва да е на него поради неговите уникални характеристики. Обикновено не е много декоративна, защото цветът привлича цялото внимание.

4. Crop Top:

Това е по-скоро нова тенденция, когато става въпрос за дизайн на блуза врата за памучни сари. Всеки го носи в наши дни и изглежда също толкова красив, колкото нормалните блузи. Така че, ако не разполагате с време да бързате към шивач, за да шиете блуза, поръчайте онлайн връх на културата и вие сте добре.

Виж повече: Блуза обратно врата дизайни за Pattu Sarees

5. Блузка с форма на U:

Най-често срещаният вид блуза в този списък на памучни сари блуза врата дизайн, тя може да се носи от деца и възрастни, така. От нормалните функции до по-големите празнични поводи, навсякъде е приветлива гледка. Можете да използвате и обрат в блузата си, като го украсите с камък. Така или иначе, тази блуза ще ви остави да изглеждате прекрасна с памучно сари.

6. Блузка с племенни принтове:

Повече ли сте от дивата природа, но вашите семейни поводи ви карат да се обличате като домашно момиче? Тогава това е най-добрият ви шанс да изведете посланието до всички. Вижте как красива тази блуза дизайн изглежда с обикновен памук sarees!

Виж повече: Дизайн на блуза с копринени сари

7. Блузка за врата на врата:

Не е задължително да бъде на разстояние от рамото, този модел на блуза за памучно сари е хит дори десетилетие назад и отново се връща, след като е популяризиран от филмови звезди. Тук можете да видите един дизайн, но не се колебайте да експериментирате.

8. Нетна блуза:

Тази кадифена розова блуза има своя собствена аура. Тя е красиво направена с камъни и украшения, и обикновено се носи от обикновена сари, която подчертава добре дизайна.

9. Блуза с три ръкава:

Забележете как Боливудската актриса Sonakshi Sinha дърпа тази проста визия с кралска синя блуза с три четвърти ръкава. Ето защо, този дизайнерски комплект с вратна блуза е включен и завършва този списък.

Сега, когато ви донесохме идеи за това кои блузи изглеждат добре с памучни сари, подгответе се да пазарувате и да спечелите всички тези похвали, където и да отидете.

Гледай видеото: Breaking2. Documentary Special (Декември 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send