Грижа за косата

Коса в дома - Съвети и лечение

Pin
Send
Share
Send


Rebonding за коса е химическа обработка, която отпуска косата и я прави мека, гладка и права. По същество се предлага за жени, които имат дълга и неуправляема коса. Когато се прави правилно, процедурата ще помогне при укротяването на косата и ще продължи дълго време.

Прекъсването на косата определено е промените в живота, тъй като целият ви вид ще се трансформира. Тъй като косата се счита за ценно предимство за жените, тя дава добро лечение, което ще повиши Вашето доверие. Повечето от съвременните технологии също ще ви дадат отлични резултати. В тази статия е споделена основна идея и разбиране за повторно прикрепената коса, заедно с някои съвети само за вашето разбиране и познания. Много жени са променили живота си и начина, по който изглеждат от това лечение и ще можете да направите същото и за косата си, ако желаете.

Съвети за възстановяване на косата и лечение:

Ако сте нетърпеливи да знаете как да се грижите за повторно прикрепената коса, тогава следните точки са тук, за да ви предоставят някои важни факти, които трябва да имате предвид.

1. Използвайте омекотител за крем:

Купете добър крем-омекотител от местния пазар и се прилага за всички части на косата. Оставете го там за около 20 минути. Това ще разруши естественото свързване на косата и ще направи презареждане. Косата ви ще бъде права и лъскава в края на това. Ще трябва обаче да следвате някои основни стъпки. Първо измийте косата си с лек шампоан. След това нанесете релаксанта и оставете да остане половин час. Измийте го отново. Сега косата трябва да се изправи. Нанесете неутрализатор за нулиране на връзките. Изплакнете я и след това изсушете косата. Приключете с добро прилагане на серум за коса.

Използването на остатъчен климатик винаги помага. Кондиционерът омекотява косата от корените и работи дори по-добре от крем-омекотител, който прави косата гладка и копринена. Не се измива такъв вид балсам. Тя трябва да остане в косата, за да работи тя е магия. Просто овлажнявайте косата с такъв балсам и оставяйте да работите. Тези балсами работят и могат да направят косата мека от сърцевината. Ако търсите подходящ балсам, тогава първо трябва да проверите качеството на косата си и след това да се възползвате от него.

2. Използвайте широк гребен:

След приключване на процедурата по ребордиране на косата ще трябва да използвате широк гребен за зъби. Проблемът с други нормални гребени е, че те не помагат за премахването на заплитанията на косата, което допълнително води до увреждане на косата и счупване на косата. Ако използвате широки назъбени гребени, такива проблеми рядко се случват. Косата ви ще бъде мека, гладка и лъскава. И винаги се опитвайте да гребете от върха до краищата, за да получите най-добри резултати. Винаги е по-добре, ако посетите добър магазин за коса, а гребена от там само.

Те ще могат да ви предоставят най-доброто за решаване на проблемите с разчесването на косата. Когато купувате за първи път, вероятно ще го объркате. Вие сте преминали през терапията за ребордиране на коса и има много неща, които се случват и поради тази причина професионалистът трябва да се възползва, когато искате да вземете най-добрата и най-добра грижа за собствената си коса. Очевидно има много магазини, които могат да осигурят такъв гребен, за да отговорят на нуждите ви от четка за коса.

3. Използвайте студена вода:

Използването на студена вода след завършване на процеса на повторно зареждане на косата е задължително. Горещата вода е отговорна за кражбата на влагата от косата, която я прави суха, груба и къдрава. Най-доброто решение за подновяване на косата е да се използва студена вода, когато се къпете. Вие ще бъдете изненадани да видите как такъв малък връх може да се окаже толкова добър и ефективен. Въпреки че изглежда малко прекалено невъзможно да се направи през зимния сезон, все още може да искате да се възползвате от избора на студ над горещо.

Според много проучвания, провеждани по проблемите на ребордирането на косата, е видно, че жените, които използват топла вода, за да мият косата си, страдат от счупване и други подобни проблеми с косата дори след преминаване през терапията. Въпреки това, процедурата за възстановяване на косата ще бъде завършена само когато сте измили косата си само със студена вода. Студената означава само студена, а не хладка вода. Трябва да обърнете внимание на детайлите, ако ще излекувате нещо ужасно.

Виж повече: Лазерна епилация в дома

4. Косата на косата:

След третирането на косата, не е позволено да намокрите косата си за следващите три дни. След края на трите дни трябва да се измие с качествен билкови шампоан и балсам. Оставете балсамът на косата си за няколко допълнителни минути. Не го измивайте напълно. Ако оставите малко остатък, той ще работи върху външните повърхности на косата ви. Също така стойте настрана от плуване през следващите пет дни, в противен случай химикалите могат да се установят. Както беше обсъдено по-рано, климатикът помага и в този случай, когато е задължително да използвате кондиционер, който може да бъде по-добър от отпуск в климатик.

Знайте качеството на косата си и се възползвайте от подходящия балсам за Вас. Въпреки че няма никакви промени в качеството на косата ви след реконструирането на косата (надявам се), все още ще трябва да си купите балсам, който преценява качеството на косата ви. По-добре е да си купите шампоан на базата на тази вяра. Винаги има продукти за мисли, средни, мисли и др.

Виж повече: Лечение на алопеция ареата

5. Следвайте здравословна диета:

Яденето на правилната храна винаги е било важен въпрос, без значение какъв е вашият проблем. Когато това е нещо с тялото ви, стомахът винаги влиза в уравнението. Вземете правилна диаграма на диетата от професионалист, като го обучите (или нея) за състоянието си и за лечението, което сте ползвали, и ще получите диаграма, подходяща за вашето състояние веднага. За да поддържате качеството на косата си, ще трябва да следвате здравословна и питателна диета. Които ще включват всички видове необходими витамини и минерали (които предлагат растеж на косата помага при поддържането на здрава коса).

Един добър план за хранене се състои от зелени листни зеленчуци, цитрусови плодове, кашу, бадеми и птици. Стойте далеч от дълбоко пържени и мазни храни. Избягвайте алкохола и други лоши навици като пушене и наркотици. Вместо това изпийте много домашно приготвени здравословни сокове и се опитайте да получите упражнения за 30 минути дневно. Смесените плодови сокове ще бъдат полезни в този момент.

6. Защитете се от вредния климат:

Друг ценен съвет за реконструирана коса е да се предпазите от суров или лош климат. Можете да носите чадър или да завържете шал около главата като балакла, преди да излезете под слънцето. Осигурете на косата добър продукт за грижа за косата, който ограничава щетите, причинени от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Можете да приложите това, преди да се отправите и да потънете и да започнете защитното действие. Някои продукти често дават миризма (често хубава), когато работят звезди. Ще трябва да държите носа си в състояние на тревога и да се затопляте само след усещането на тази миризма.

Стойте далеч от студените ветрове, феновете и охладителите. Това означава, че ще трябва да бъдете допълнително защитни през зимния сезон. Ако сте готови да се погрижите за косата си, тогава ще трябва да пазите гърба си. Не използвайте какъвто и да е изтънчен продукт за коса, като гелове за коса, спрейове, сушилни или пушек за известно време. Така че отсега нататък, преди да приложите какъвто и да е изтънчен продукт за коса или пъстри бои за коса, просто си спомнете колко трябваше да постигнете себе си, за да приведете косата си в прилично състояние. Жертвайте фантазиите, ако искате да имате главата, пълна със здрава коса. Това ще ви помогне да запазите косата си обемна, мека, сияйна и лъскава в процеса на ребордиране на косата.

7. Маски за коса за възстановяване на косата:

Сега, след като сте приключили с етапа на лечение и сте стъпили на етапа на поддръжка, ще трябва да се грижите добре за косата си. От тази точка ще трябва да вземете под внимание терапиите за маска за коса. Трябва да прилагате маски за коса всеки ден, за да поддържате косата си здрава и мека. Опитайте да отидете в салона или спа косата, за да се погрижите за него. Има някои маски за коса, изработени от плодови екстракти, които могат да се правят вкъщи и тогава няма да се налага да посещавате салона.

За професионално лечение, салонът винаги трябва да бъде правилната дестинация. Но ако искате да запазите нещата естествени, тогава опитайте някои добри домашно приготвени маски. Една добра майонеза или бананова или яйчна опаковка ще направи чудеса за косата ви. Не забравяйте да добавите мед към всяка паста. Това ще доведе до драстични промени във вашата коса. Тези естествени храни винаги помагат при лекуването на почти всички проблеми с косата.

Не се притеснявайте с косата си - Подстригвайте вместо това:

Опитайте се да не се забърквате с косата си през следващите шест месеца. Под това имаме предвид никакви ивици, без подчертаване, без къдрене и без оцветяване на косата. Косата ви трябва да се отпусне, тъй като са използвани много химикали. Това, което трябва да направите, е да подстригвате. Направи го два пъти месечно.

Виж повече: Най-добра трансплантация на коса в Индия

Предпазни мерки за косата:

Първото нещо, което трябва да направите, е да държите косата си далеч от замърсяване и увреждане от слънцето. Тъй като косата ви е била наскоро възстановена, трябва да я покриете правилно. Косата е по-вероятно да бъде повредена поради естествените вредни причини като слънчеви лъчи, вятър и т.н. и други природни фактори. Сега ще трябва да се погрижите допълнително. Използвайте шал или чадър, когато отивате настрани през деня. Трябва да избягвате използването на топла вода и да стоите настрана от сушилните. Това ще направи косата ви неуправляема, крехка, къдрава и непривлекателна. Едно от най-важните неща, които винаги трябва да имате предвид, е избягването на гореща вода при всички обстоятелства след лечението.

Има много химически изгаряния или щети, причинени на косата, поради прилагането на различни продукти за коса и ще трябва да стоите настрана от това. Ще трябва да предпазите косата от изсушаване. Изсушаването може да бъде огромен проблем, когато се опитвате да предпазите косата. По този начин ще трябва да държите косата навлажнена по всяко време и да предотвратите процеса на сушене. Това са основните предпазни мерки, които трябва да предприемете, след като преминете през лечението.

Предимства и недостатъци:

С помощта на омекотителя за кремове ще ви се натрупат свободни и блестящи ключалки. Но има и лоша страна. Косата ви трябва да бъде подложена на големи химически увреждания и да доведе до падане на косата в рамките на известно време. Той може също да изгори малко поради високата температура на изправителя. Тъкането или обвързването на косата ви също може да причини големи щети. А докосванията ще отслабят косата ви, причинявайки и други щети.

Вероятно няма лоши странични ефекти при употребата на балсам. По-скоро е добре за косата и подпомага процеса на повторно свързване.

Когато се грижите правилно за косата, тя ще се покаже. Ако стъпките се следват до точката и следват правилната диета, тогава косата ви ще бъде напълно здрава и тя ще свети естествено. Косата ще се чувства гладка и вече няма да има никакъв вид къдрав косъм в косата и ще се почувства, че косата е хидратирана 24 × 7.

Гледай видеото: ЛЕСНО БОЯДИСВАНЕ НА КОСАТА ВКЪЩИ : ЗАЩО И КАК? (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send