Татуировки

15 най-добри котешки татуировки със значения

Pin
Send
Share
Send


Котките също са известни като пазители на подземния свят или друг свят. Различните религии проповядват по различен начин котките. Но този вид винаги е оставял човешките същества в страха си от загадъчна природа. Ето някои татуировки на Котка, които можете да направите по тялото си.

Каквато и конфигурация да изберете, тя трябва да отразява нещо, което оценявате и да изобразявате същото послание. Това е забавно, обаче, сега и тогава, когато получите някои несигурни татуировка като котка татуировка дизайни, които ще оставят индивиди спекулира. Така че опитвайте и изследвайте с вкуса си и мислете за нещо различно от очакваното, което наистина ще се появи. Това е нещо, което майсторството се занимава с котешки татуировки.

Сладки котки татуировки за мъже и жени със снимки: t

Следват най-търсените и световно известни татуировки на котки с изображения и значения за жените и мъжете.

1. Дизайн на татуировки за котки Wicca:

Котките са имали дълга връзка с магьосничеството и езичеството в Европа, благодарение донякъде на вноса на мисли от старите египтяни и римляни. Диана, богинята на Луната, се превърнала в образ на агностици и вещици през Средновековието. Във всеки случай, в период, когато климатът е бил препълнен с религиозно укриване, свободната мисъл, въображението и атестиката на репетициите се считат за незаконни и ненавист към всички разрешени от закона неща.

Избраните мисли се смятаха за дело на зловещи сили и всички образи, свързани с споменатите мисли, се разглеждаха като злонамерени. За съжаление, котешкият (особено тъмната котешка) трябва да бъде известен като доставящ на Дявола и значителен брой от суеверията, че независимо от това, че днес държим близо до душите си, произлиза от религиозната стагнация на Средновековието. Както и да е, достатъчно е да вземете поглед върху очарователното лице на вашата тъмнокачествена котка, за да ви информира, че няма нищо отвратително по отношение на него. Така че черната котка татуировка дизайни ще бъде перфектният избор за вас, ако сте пламенен фен на магията или са ангажирани с всякакъв вид дейности на Wicca.

2. Татуировка за котешки лапи:

Отпечатъците от котешки лапи говорят за ентусиазирано или психическо приключение през неприятно време. Те символизират напредъка и необходимостта от напредване в живота. Някога се питате защо много японски и китайски места за бизнес имат малки статуетки от котки с повдигната предна лапа? В азиатските общества това е стар образ на процъфтяващ и благоприятен късмет, който датира от стотици години на легендата за Манеки Неко. Независимо от факта, че има няколко форми на мита, всички истории се съсредоточават върху темата за нуждаещия се индивид, който изведнъж открива богатството след като е мил с котешки, който вдигна предната си лапа към него. Татуировките на Feline Paw говорят с „Просперитет, добро щастие“ и „Прогрес“.

Виж повече: Татуировка дизайни Hummingbird Значение

3. Том и Джери Татуировка дизайни:

Това определено е открояващо се сред всички анимационни татуировки, като нашето детство ще остане непълно, ако не наблюдаваме сладките битки на Том и Джери. Отличителна черта сред най-широко признатите татуировки на котешки котки е тази на Гарфийлд, характерът на тома, който е умен и остроумен и апатичен, но все пак обожаван от многобройни. Има и други герои, които са направени в татуировки като Toon от Том и Джери или Силвестър на коте. Това се присъединява към обожанието на човека за котките и в допълнение към тяхната привързаност към тооните. Това е по-актуален редовен модел сред младите и старите, които показват тяхната оживена страна.

4. Сладки котешки татуировки:

Човешките взаимоотношения с тези сладки котки правят обрат в началото на нашето развитие. Различни археологически кампании разкриха гробове от каменната ера, чиито котки се сгушиха до техните изтекли собственици. Точно до сега, много котешки собственици не могат да се разделят с любимата си тъмнокачествена котка, независимо от ситуацията.

Сладък котешка татуировка по-горе се фокусира върху сладкото лице на котките, като цяло котешки собственици избират този котешки татуиран дизайн, за да получат татуировка на котешките, може да е котка, която просто е починала и те искат да си спомнят, че те или те просто трябва да има лицето на домашния си любимец на тялото си. Трябва да се обърне внимание на детайлите при привличането на тази татуировка, за да се гарантира, че татуировката изглежда всяка фигура като котешката трябва да очертае.

Виж повече: Дизайни на Horseshoe Tattoo

5. Стрелба с котешки татуировки:

Тази татуировка инвестира цялата си атракция в гривата. Гривата може да бъде запълнена с цвят или шарки или просто черна, за да засили агресията. Изразът на лъва е заловен много добре и се нуждаете от татуировка със стандартен размер, за да изведете този израз правилно. Поставете го върху ръката си и това ще бъде брилянтна татуировка на котка на тялото ви.

6. Дизайн със спирална котешка татуировка:

Колкото по-малко агресивна е и работата на разширена красота, определя тази татуировка. Използвайте два цвята за запълване и подчертайте моделите на тази татуировка. Но не правете това твърде близо до тялото ви, неговата красота е в компактния и изпълнен дизайн. Разтягането му просто ще развали вида на тази татуировка. Използването на ацтекски модели за запълване на детайлите също е брилянтна идея. Той е един от най-добрите котешки татуировки за жени.

7. Малки татуировки за котки:

Това е различна и абстрактна татуировка, която притежава блестящ потенциал за творчество и красота в него. Това е изключително прост дизайн котка татуировка и все още толкова красива. Определено трябва да опитате това. Използването на черно като фон ще подчертае това, което рисувате в него. Така че не го отхвърляйте. Също така можете да добавите ъглови дизайни и модели, ако смятате, че изглежда малко празна.

Виж повече: Кои риба татуировка дизайни идеи

8. Спокойно седят котешки татуировки:

Това е най-добрият пример, за да покаже какво е попълването на дизайна с модели! Тази брилянтна татуировка е задължителна, ако искате ярки и красиви татуировки. Можете да използвате различни цветове, ако желаете, но използвайте черно като фон за модела и цялостния дизайн, за да се откроите. Това е един от най-сладките котки татуировка дизайни за момичета.

9. Татуировка с опашка:

Тази татуировка е сладка и фънки. Елегантният модел на котката изглежда изключително красиво на дребни тела. Отново сте свободни да използвате цветове, но черното трябва да е там за дълбочината на такава проста татуировка. Уверете се, че размерът, отпечатан върху кожата ви, е компактен, в противен случай има добър шанс да изглежда като червей!

10. Очарователен татуиран дизайн на очите на котката:

Добре известният американски художник Хирам Пауърс веднъж каза: „Окото е прозорецът на духа. Запалеността, волята се намират в окото ”Когато става въпрос за котешки, не се казва никакво истинско прокламиране през цялата история. Котешкото око често се възприема като образ на Интелект, Мъдрост и диригент на Божественото. Приема се да бъде обект на Мистицизъм и Интрига, който привлича индивидите, които имат този образ, по-близо до компонентите на Замъка. Котешката котешка татуировка за очите говори за вашата способност да виждате нещата за повече от това, което са. Можете да изследвате обстоятелства и да разглеждате всяка дейност като разширение на нещо по-изтъкнато.

11. Божествена татуировка с корона:

В Древен Египет и в много други антични цивилизации котките бяха допълнително разглеждани като дълбоки. Античната изработка изобразява котето като почитано същество. Смятаха се също, че те носят богатство и сега и отново нещастие. Името котка наистина произхожда от Египет, където котката е приета да бъде разширяването на лунната богиня. В Египет котките са били почитани на същото количество, колкото са били обожавани. Ето защо en-grafting котка татуировка дизайн в тялото си може да означава да покаже уважение към религиозното животно.

12. Татуировка на главата на котката:

Ето една татуировка на ожесточена котка (разбира се знаем коя котка)! Смъртните очертания показват издръжливите повтарящи се мотиви върху тялото на тигъра, което е добре уловено в тази татуировка. Можете да компресирате или разширявате според това къде искате да го поставите. Промяната на размера няма да навреди. Този ще изглежда навсякъде, където го поставите.

13. Татуировка с черна котка:

Ако искате нещо хладно и не сериозно, това нещо е забавно да се работи с! Можете да използвате всеки по-тъмен цвят по ваш избор и да го използвате за същата идея. Ако искате, можете да добавите и прости модели. Този би изглеждал добре навсякъде, където искате да се побере. Всъщност, ако искате да експериментирате, можете да го поставите и с главата надолу.

14. Татуировка с котка на стомаха:

Тази красива и компактна част ще се побере навсякъде, където искате да го поставите. Можете да използвате различни цветове с черно, за да подчертаете абстрактното лице и това няма да отнеме желания вид. Също така подчертаването или граничането с по-светъл цвят е добър вариант.

15. Котка с любовни татуировки:

Това творческо начинание непременно ще привлече вниманието и е уникално. Бръчките са всичко, от което се нуждаете, за да привлече вниманието на всички. Също така е препоръчително да се използва подтекст. Използвайте различен цвят, за да подчертаете желаните места, особено очите. Можете да ги направите толкова привлекателни, колкото искате.

Някои от страхотните функции сред галериите на татуировките на котки, които със сигурност ще ви накарат да отидете уау. Щастливо татуиране.

Източник на изображения: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: 5 КОЛЕДНИ ФИЛМА, КОИТО ЩЕ ВИ ЗАРАЗЯТ С КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ И УСМИВКИ - ВЛОГМАС ДЕН 18 (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send