Красота и мода

9 красиви и необичайни златни (50-ти) годишнини от подаръци

Pin
Send
Share
Send


Петдесетата годишнина е много красив повод да празнуваме и да се грижим за единството от 50 дълги години. Това, което всички женени двойки искат, е техният семеен живот да продължи толкова дълго и затова завършването на петдесет години само по себе си е крайъгълен камък. Златото е символично за петдесетата годишнина от сватбата. За да отбележим това специално събитие, имаме 9 избрани подаръка, които са идеални за представяне на този голям ден. Нека погледнем.

Уникални златни идеи за подаръци за родители:

Тук са най-добрите подаръци за златен юбилей за двойка.

1. Фигурка със златно покритие:

Тази зашеметяваща позлатена фигурка би изглеждала идеално за златен подарък за годишнина. Тя може да бъде гравирана с имената на семейната двойка, за да отбележи пътуването от пет десетилетия на обединение.

2. Златна брошка:

Брошките могат незабавно да подобрят екипировката си и да добавят блясък към нея. И тази златна антична брошка може да струва цяло състояние, въпреки че прави подходящ златен подарък за юбилея за вашата по-добра половина. Брошка за вечерното си облекло или любимия му смокинг винаги ще бъде спомен.

3. Колие с форма на сърце:

Златната годишнина е много специален повод и красиво златно колие с висулка с форма на сърце, което да благодари на съпругата ви, наистина е страхотна идея за подарък за годишнина от златна сватба. Бижутата никога не успяват да очароват жените.

4. Гледане на монети:

Този здрав реколта монета ще го направи специален златен подарък юбилей за вашия съпруг. Колкото и скъпо да е, но притежаването на монета е наистина лукс. Така че, ако планирате да получите нещо класическо за вашия съпруг, монетен часовник е нещо, което можете да помислите.

5. Юбилейно платно:

Дървена рамка със стари и настоящи снимки, като тази е голям златен подарък за родителите. След като всички снимки са отлични начини за запазване и преживяване на спомените, нали? Изразът на лицата им, след като видя платно, ще бъде друго нещо, което бихте искали да заснемете.

6. Плочица за олово:

За да отпразнувате своя 50-годишен юбилей и да признаете този специален ден, калаената чиния с картината на двойката е добър избор като златна идея за годишнина от сватбата. Може да се постави в някой хубав ъгъл, където е лесно забележим.

7. Стенно изкуство:

Wall Art и стените са подходящи опции за подарък, за идеи за подарък за годишнина от златна сватба за родители. Това определено ще ги накара да се чувстват специални в специалния си ден. Датата на сватбата трябва да бъде правилно посочена заедно с картината на родителите.

8. Златен часовник:

Този безкраен златен часовник може да бъде представен и като златен подарък за годишнина от сватбата на родителите. Тя изглежда красива като спомен и присъства, за да покаже колко значение е обединението на вашите родители. Общо злато докосване дава на този часовник и година от брак време до датата, посочена в този часовник стена. Изненадайте родителите си с този подарък на годишнината си.

9. Golden Tankard:

Позлатен позлатен резервоар е друг подарък за юбилея, който можете да помислите за подарък за вашия партньор в живота на годишнината. Горепосоченото изглежда толкова очарователно и може незабавно да възвърне милите си спомени за по-добрата половина.

От безкрайни опции за подаръци, имаме невероятни възможности за разглеждане. Защото знаем какво означава златна юбилей за омъжена двойка и техните близки. Става дума за едно чудесно пътуване, за което се стремят двойките. И точно затова трябва да се празнува по същия чуден начин и с помощта на подаръци, които връщат много спомени и носталгия.

Гледай видеото: Brian McGinty Karatbars Gold Review December 2016 Global Gold Bullion Brian McGinty (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send