Красота и мода

9 Най-добър дизайн на аерографа с рисунки

Pin
Send
Share
Send


Изкуството на ноктите е много популярна тенденция сред момичетата от всички възрасти в наши дни. Техниката за аерограф на ноктите става много известна в наши дни. Това се дължи най-вече на факта, че е много лесно да се създадат различни модели за салон за нокти, използвайки аерограф и различни шаблони.

Обикновено само професионални салони, използвани за придаване на изкуството на ноктите на ноктите на ноктите на клиентите, но сега с нарастваща популярност на ноктите, тези аерографски машини се предлагат в специални магазини за изкуство за нокти.

В техниката на въздушната четка се използва машина за аерограф. Това е малка въздушна машина, която използва един цвят в даден момент, за да духа по ноктите на клиента чрез шаблони. Различни форми на шаблони са на разположение, които могат да ви дадат удивителни модели и дизайни, без да се налага да преминете през цялата боя на рисунката на свободни ръце или да прекарате часове за правене на изкуство за нокти.

Изкуство за аерографски нокти:

Тук са нашите най-добрите 9 снимки на аерограф на ноктите. Погледни!

1. Дуото тонирани аерографски нокти:

Страхотен аерограф за нокти, който може да бъде създаден с помощта на четка за въздух и шаблони на модела, както е показано на снимката. За основата може да се използва техниката на потапяне за образуването на градиента. Завършете с блясък.

2. Въздушна четка за нокти, използваща различни модели:

Този вид нокти за въздушна четка могат лесно да бъдат създадени с помощта на шаблон, показан по-горе. Освен това можете да направите прозрачен френски дизайн на върха, както е показано на снимката.

Виж повече: Дизайни с перо на ноктите

3. Дизайн на ноктите на електрифициращата вълна:

Този тип наелектризираща вълна може да се създаде с помощта на аерограф и хубав шаблон от формата на вълната. Розовият цвят е напръскан върху червената основна боя на лака за ноктите.

4. Дизайн на ноктите за цветни въздушни четки:

Този вид въздушна четка може да се създаде с помощта на флорални мотиви и инструмент за въздушна четка. За по-голямо разнообразие можете да използвате градиентно текстуриране, използвайки два цвята сини за основата и гъба.

5. Анотация Nail art с помощта на аерограф техника:

А абстрактно дизайн на ноктите изглежда наистина страхотно на ноктите. Трябва да използваме много цветове за абстрактно изглеждащи нокти. Това може да се създаде без много усилия, както в техниката за свободни ръце, ако използваме аерограф и аерографски спрей бои. За този дизайн са необходими добри модели на шаблони.

6. Френски нокът с флорални мотиви:

Френските съвети са фаворит на почти всички момичета там. Те изглеждат много стилно. За да дадете на френските си съвети допълнителни декорации, можете да ги украсите с флорални дизайни с четка за въздух.

Виж повече: Табели за нокти на Shamrock

7. Аерографски градиент и дизайн на зебра:

Животните са много популярни в наши дни. Можете лесно да създадете градиентна текстура и дизайн на ноктите за печат на животни, като използвате шаблони на модела на животински щампи и аерограф.

8. Цветя, модели и кристали:

Този вид въздушна четка ефект може да бъде създаден с помощта на флорални и шаблонни шаблони. Можете също така да използвате кристали за декориране на така създадените цветни мотиви.

9. Flames Air Brush Nail Art Design:

Един страхотен дизайн на пламъците може да бъде създаден с помощта на шаблони с формата на пламъци и въздушна четка. Цветовете могат да бъдат избрани в светъл и тъмен цвят, за да се използват върху тъмна или абсолютно светла основна боя. Този вид пламъци е особено популярен с филма "Игри на глада". Опитайте този дизайн!

Виж повече: Мозайка Nail Art

Надявам се, че ви хареса нашата статия. Оставете ни вашите отзиви.

Източник на изображения: 1, 2, 5, 6, 7.

Гледай видеото: Признанието на Стенли Кубрик за кацането на Луната! Къде е Марс След това ще попитате всичко! Скрити (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send