Красота и мода

9 най-добри естествени шампоани, предлагани в Индия

Pin
Send
Share
Send


Всички знаете, че естествените шампоани са химически свободни, без да предлагат никакви странични ефекти. Днес много хора се сблъскват с коса поради не. фактори. Една от основните причини е прекомерното използване на сурови химически базирани шампоани. Ето защо, в тази статия съм дал списък на най-добрите природни шампоани, които са полезни за вас да изберете най-добрата. Много е важно да проверите списъка на съставките при закупуването на шампоан, защото сулфатите, силиконите и парабените и т.н. развалят косата ви, а косата ви става суха и повредена.

Топ 9 естествени шампоани, предлагани в Индия:

Нека трябва да разгледаме естествените шампоани в Индия.

1. Хималайски шампоан против пърхот:

В този продукт е налично съдържанието на алое вера, което е много полезно за вашата текстура на косата. Това е лесно достъпно на пазара и най-доброто за косопад. Съдържа и масло от чаено дърво, което подхранва корена и счупването. Този шампоан, ако е свободен от SLES и парабен, затова използвайки това, косата се появява подскачащо и лъскаво.

2. Шампоан Патанджали Кеш Канти от Баба Рам Дев:

Този шампоан е отличен за възстановяване на косата, която е най-популярна в днешно време сред момичетата. Този шампоан е подходящ за доста мазна коса плюс може да предложи лъскава, както и лъскава коса, освен това контролира масленост. Този шампоан е напълно билков, тъй като съдържа активни елементи като Jatamansi, Amla, Neem, Bhringraj, Giloy, Haldi, Reetha, Shikakai и др.

3. Естествена природа и шампоан за алое вера:

Той е един от нежните над и от най-меките шампоани, достъпни на пазара, въпреки че уреденото никога няма да остане обратно, за да направи вашия скалп напълно чист. Все пак ключалките на косата ви ще се превърнат в много гладка и мека. Вашата къдрава коса ще бъде просто удобна с този шампоан с Алое Вера. Можете също така да придобиете дълбока кондиционираща последица от това.

4. Paul Mitchell Awapuhi хидратиращ шампоан за пяна:

Също така е отличен органичен шампоан за суха и увредена коса. Този шампоан не включва сулфат, а се развива с кератинови протеини. Тези кератинови протеини се поддържат заедно с реконструирани развалящи се коса. Това помага да се хидратира, освен това овлажнява косата, както и цветовете на облеклото.

5. Шампоан за здрави и дълги здравни грижи Clinic Plus:

Това е много известен, както и фин продукт с честността на млечните протеини, които укрепват косата. Този шампоан също се определя като шампоан растеж на косата. Това наистина работи като на основата ниво за решаване на проблемите с косата ви плюс отидете с безпроблемно обемна коса. Той помага да се преустанови падането на косата чрез постоянно лечение.

6. Натурални сапунени орехи от естествен шампоан:

Този шампоан е приготвен от сапунени плодове плюс органични ядки и това е вероятно почти всички органични шампоани, които могат да се получат на пазара. Този органичен шампоан включва основно етерично масло и следователно шампоан на маслена основа. Тя постига най-ниските от всички органични шампоани на нивото на токсичност плюс евентуално това обяснява защо хората са се отървали изцяло от проблемите на косата или скалпа, докато използват този продукт.

7. Шампоан Aroma Magic Triphla:

Този продукт е приготвен от 100% натурални съставки, както и от фраза като едно от най-добрите за разширяване на косата. Това е натоварено с reetha, shikakai и Amla, които дълбоко пречистват скалпа и премахват излишното масло. Не за сухи косми. Падането на косата намалява и тук се увеличава скоростта на растежа чрез редовна употреба. Този органичен шампоан подхранва космените фоликули като фини.

8. Trichup билкови шампоан:

В този билкови шампоан присъстват естествени свойства на Алое Вера. Косата ви ще се превърне в истински хидратирана и подхранвана. Този шампоан е най-добър и идеален за чувствителен скалп. Той е лек за скалпа, който е наистина ценен. Този популярен шампоан помага за поддържане на баланса на влажността на косата.

9. Шампоан Вада Хербалс Амла Шикакай:

Той е един от най-добрите органични шампоан за растежа на косата като на Vaadi Herbals, който се смята, че работи добре за рафиниране на скалпа, тъй като съдържа екстракт от шикакай. Той също така укрепва космените фоликули, защото държи отстраняването на amla.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Психовойна 2010 пълна версия с бълг. субтитри (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send