Прически

9 Най-добри къдрави прически

Pin
Send
Share
Send


Имате ли дълга и къдрава коса? Ти си благословен, ако имаш естествени къдрици, които тичат през раменете. Ако имате правилния стил, управлението на тези къдрици става лесно. Следващите 9 прически биха изстреляли обемни дълги, къдрави ключалки и вие със сигурност ще обърнете много глави на пътя.

1. Нагласете огъня!

Вие бихте накарали вашите къдрици да изглеждат като огнен обем. Изглежда невероятно! Трябва да напръскате водата върху косата и да я намокрите. След това нанесете мус за коса. Докато държите главата надолу, изстържете косата. Уверете се, че счупването е направено и в коренните области. След това обърнете главата си назад и с помощта на дифузор изсушете косата си. За да създадете допълнителен обем отгоре, можете да вземете големи клипсове за нокти и да започнете да подрязвате най-горните коси в корените. Уверете се, че цялата коса става суха. Извадете счупената коса и щипките и премахнете гънките, ако има такива. Можете също така да добавите малко блясък с лак за коса, за да завършите външния вид.

2. Отидете нагоре по света!

Този стил ще ви накара да изглеждате готин и стилен. Трябва да нанесете някакъв кремове за увеличаване на къдриците и да овлажните косата. След това го оставете да изсъхне напълно. Започнете от средната задна част на главата и вземете малки до средни участъци; и усуквайте косата от корена два пъти или три пъти. След това закрепете косата с припокриващи се щипки. Трябва да продължите с това прищипване и раздухване на къдриците, докато всички щифтове са скрити и се създаде красив обем. Можете също така да оставите някои къдрици около лицето. Можете да завършите изгледа с обвивка или лента за глава. Този стил изглежда добре с всяка форма на лицето.

Виж повече: Сладки прически за дълга коса

3. Заплете косата си!

Трябва да тъкат къдриците в плитка и да получите пълен нов облик. Можете да нанесете подобрител на къдриците, за да овлажните косата. След това го оставете да изсъхне напълно. С помощта на средно набраздена четка можете да изгладите ивицата и да я изхвърлите обратно. Можете също така да донесете малко коса настрани. След това отделете равни участъци, за да направите конвенционална триносеща плитка. След това закрепете плитката до края с лента.

4. Меки къдрици на страната!

Можете да носите този стил с всяка рокля. Трябва да нанесете крем и да овлажните косата. Уверете се, че влагата се разпространява еднакво към корените. След това сложете косата на лек ъгъл от която и да е страна и се придвижете към върха на главата. След това изсушете косата. Повдигнете ръба отпред и му придайте допълнителен обем. Завършете къдравите меки ключалки чрез прилагане на блясък.

5. Изтриване!

Този стил изглежда доста секси и съблазнителен. Трябва да нанесете мус за подсилване на къдрици, гел, докато косата е все още влажна. След това, за да получите желаните къдрици, изстържете косата в по-малки участъци. Ако искате да добавите допълнителен обем, можете да обърнете главата си и да изтъркате косата по-близо до корените. Оставете косата да изсъхне. След като изсъхне напълно, повдигнете крайните участъци отпред и напръскайте с лак за коса.

Виж повече: Прости прически за дълга коса за парти

6. Отидете на леко сгъване!

Вие трябва да овлажните косата чрез прилагане на средно усилвател на къдриците. Ако искате повече обем, уверете се, че сте добавили обем в основните области. След това започвайки от корените, изстържете косата и засилете къдриците. Подсушете косата си, вдигнете къдриците и избутайте предните косми. Напръскайте, за да завършите изгледа.

7. Дръжте го просто и сложно!

Чрез прилагане на любимия си коса гел, влажна косата. Започнете счупване от краищата и продължете до корените. Оставете косата да изсъхне. След като изсъхне, изравнете частта и завъртете косата назад от едната страна. Закрепете го с щифт. Повторете мекия обрат от другата страна на частта.

8. Beckon The Curls!

Трябва да нанесете крема за къдрене и да овлажните косата. След това се гребете, за да се уверите, че покрива косата равномерно от края до корените. Разделете косата на три части. Закрепете с клипове. Пуснете една секция на 2-инчови хоризонтални секции. Завъртете 1-инчовата част около пръстите. Завъртете малко коса от лицето, а други - към лицето. Продължете да увивате косата в усуквания през всички секции. След като косата стане суха, нанесете серум за блясък. Изгладете къдриците и ги разклатете малко, за да се разхлабите. Разделете страниците и короната, издърпайте всяка секция, завъртете леко и сигурно на задната част на главата с щифтове.

Виж повече: Прически за дълга черна коса

9. Флиртувайте къдриците си!

Навлажнете косата си, като нанесете гел за коса или мус. Гребен косата, за да се уверите, че покрива до корените. Разделете косата надолу по средата и след това разресвайте ресните напред. Започнете счупване в средните участъци и продължете през цялата глава. Изсушете косата и я придайте на мъглива визия, като нанесете спрей за блясък.

С тези прически вие със сигурност ще бъдете създател на тенденция сред вашия социален кръг.

Източник на изображението: 1, 3, 4 и 9

Гледай видеото: Плитка водопад - Видео Урок (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send