Красота и мода

Топ 9 идеи за подаръци за 10-та годишнина от сватбата

Pin
Send
Share
Send


Първият етап от живота на двойката е 10-та годишнина от сватбата. Това бележи десетилетие на единство. Можете да подарък помежду си елементи от калай или алуминий като традиционните опции за подарък. Последната модерна тема за 10-та годишнина е диамантената бижутерия.

Най-добри идеи за подаръци за 10-та годишнина от сватбата за него и за нея:

Нека да намерим тук с споменатите 9 най-добри идеи за подаръци за 10-та годишнина с изображения.

1. Рамка със сърце от калай:

Тук е една наистина уникална рамка, която е направена с ламарина с формата на сърце. Ламарината се изрязва, за да му придаде някакъв релефен ефект. Това е добър подарък за 10-годишнината. Персонализирайте го и с романтични линии. Рамка от бял цвят придава мек вид, погледнете този подарък за 10-тия си ден на сватбена сватба.

2. Гравирана лъжица:

10-та годишнина от сватбата може да се направи в калай. Така че тази хладна малка лъжица, която е гравирана с любящи думи, е точно така. Можете да персонализирате думи или да дадете няколко малки думи, които дават емоционално докосване. Направете това гравиране и след това можете да го поставите на дъска, за да го окачите на стената като част от шоуто.

3. Пръстени с ключове:

Направете тези готини ръчни щамповани ключодържатели за вашия съпруг като подарък за 10-та годишнина. Тези ключодържатели имат прекрасните думи "едно десетилетие надолу, цял живот да отида", отпечатани върху тях. Датата на вашата годишнина също се отпечатва.

4. Персонализирана каничка за кафе:

Един запален любител на кафе ще оцени този готин подарък за годишнина от 10 години сватба. Кафето за кафе се персонализира чрез добавяне на етикет отвън. Етикетът може да бъде чудат с думите "щастливи години" като игра на думата десет. Направете етикета колоритен и смел. Тази калай ще бъде подходяща за всякакви излети или като експонати.

5. Слънчев часовник от калай:

Тук е прекрасен ръчно изработен калай слънчев часовник, който е прекрасен за гледане. Слънчевият часовник може да бъде спомен. Този 10-ти годишен подарък за брак е ценен и съвършен. Декорациите на слънчевите часовници са наистина страхотни. Това наистина е избор като подарък за вашата скъпа.

6. Кутия за мъже:

Ето готина кутия за мъжа на къщата. Тази забавна кутия с странни думи отвън е идеална за него, за да запази дрънкулките си. 10-годишнината ще бъде хит, ако му подарите тази кутия.

Виж повече: Идеи за подаръци за 9-та годишнина

7. Диамантен диамант:

Подарете на съпругата си тази изискана диамантова лента като 10-ти подарък за годишнина от сватбата. Тази прекрасна диамантова лента е инкрустирана с много диаманти на златен пръстен. Изглежда наистина зашеметяващо и ще бъде ценена от жена ти завинаги.

8. Гравирана запалка:

Тази страхотна калай или алуминиева запалка е идеална като 10-годишен подарък за вашия съпруг. Запалката е персонализирана и гравирана с думите, които избирате. Изглежда наистина елегантно и елегантно, за да се носят наоколо.

Виж повече: 8ти подаръци за годишнина от сватбата

9. Оловни маншети:

Тези прости и елегантни копчета за ръкавели са това, което е необходимо, за да подарите съпруга си на 10-та година. 10 годишнината идеи подарък юбилей са прекрасно да се носят с официално облекло. Тя придава на костюмите и тениските по-богат вид и изтънчен вид. Съпругът ти със сигурност ще обича това като подарък; той ще се радва на този подарък на своя 10-ти годишен подарък за сватбата.

10-та годишнина от сватбата е прекрасното време да подарите на съпруга си нещо в калай или алуминий. Можете също така да отидете и да получите диамантени бижута като модерна опция за подаръци или опитайте някои персонализирани елементи като опция за подарък. Празнувайте 10-ия си ден с годишнина от сватбата с пълни благословии и подаръци.

Виж повече: 7-годишни идеи за подарък за годишнина от сватбата

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: НАШАТА СВАТБА! (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send