Красота и мода

6 метода за лечение на загуба на коса в района на храма

Pin
Send
Share
Send


Когато космите в района на храма започнат да тънка, хората обикновено се поддават на химически средства. Има и други методи за борба с този проблем. Някои домашни средства могат да бъдат изпробвани.

Процедури за загуба на коса от храма:

По-долу са 6-те най-популярни домашно приготвени метода за лечение на загуба на коса в района на храма.

1. Маргоза опаковки: t

Това е лесен за печене пакет. Те са лесно достъпни и се използват без странични ефекти. Те често се наричат ​​като оздравителни мерки за тези хора, които имат тежки проблеми с сухота или гъбични инфекции. Човек може да си купи сушени прахове от листата, които често се продават от добре познати компании за продажба на продукти. Те могат да се правят и с пресни листа, ако те се предлагат на местните пазари, човек може да си купи букети от тях и след това да се съхранява в хладилник за около седмица. Те могат да се накиснат във вода и след това да се заземят до паста, която може да се нанася за около 20 до 25 минути.

Това може да се измие и след това да се почисти добре с препарат за почистване. Това трябва да се следва около 2 пъти седмично, за да се видят забележими резултати. Това често е безвреден начин за лечение на проблемите и хората, които не получават пресни листа от пазара, също могат да купуват сушени прахове и след това да накисват около 6 супени лъжици в чаша вряща вода. Това трябва да се съхранява през нощта и след това на следващия ден това може да се приложи по същия начин, както пресните листа.

Виж повече статия: Грижа за косата през зимата с домашни средства

2. Смеси от яйца:

Вижда се, че снабдяването с протеинови компоненти в районите може да бъде полезно. Човек може да разбие яйцето и жълтъка в чаша и да добави още малко протеин от мляко като кисело мляко и да го победи в смес. Това може да се приложи при масажиращи движения и резултатите могат да се видят с редовно приложение. Въпреки това, някои хора могат да имат чувствителност към прилагането на сурови яйца, затова, ако човек се сблъсква с циреи или изригвания поради използването на това, това не трябва да се използва от тези хора. Това трябва да се запази за около 20 минути за тези, които не са чувствителни към тази смес и след това се измиват с добро почистващо средство.

3. Кокосово масло:

Това има естествени мазнини. Това може да бъде приложено чрез затопляне на около половината до пълна чаша от това масло върху индиректната топлина, като се държи в купа и след това се поставя върху вода, която кипи. След това може да се приложи, когато това е леко охладено и се масажира добре. Това може да се прави редовно и се измива с добро меко почистващо средство, за да се видят полезни резултати.

Виж повече статия: Как да намалим падането на косата

4. Сминдух:

Това е мек агент, който може да се прилага под формата на заземена паста върху скалпа. Това може да се прави редовно, за да се видят добри резултати.

5. Касторово масло:

Това е известно, че генерира нов растеж лесно. Затова може да се нанесе около няколко капки към всяко нормално масло и след това да се използва редовно. Човек може също да приложи това преди да заспи през нощта. По този начин това ще остане в зоната за по-дълъг период и след това може да се измие нормално с почистващо средство.

Виж повече статия: Как да спрем падането на косата през лятото

6. Bhringraj:

Това може да бъде закупено от добри компании с марка и след това да бъде напоено с вода за една нощ. Това може да бъде приложено върху храмовата област, която е изправена пред изтъняване. Това може да се прави редовно няколко пъти седмично и да се прилага за около 20 минути. Това е много полезно и леко за лечение на този тип коса проблем.

Източник на изображението: Захранване

Гледай видеото: Zeitgeist The Movie Духът на времето 2007 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send