Красота и мода

9 красиви бродирани тениски за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Бродерията се превърна в доста популярен дизайн за почти всички тоалети. Той дава уникален и ясен външен вид на облеклото с различни прекрасни дизайни. Сред всички облекла бродираните тениски са много очакваната конструкция. Той даде на младежите нов начин да изразят своя дизайнерски избор в колежите и пикниците и т.н.

Най-новите и стилни дизайни с бродирани тениски за мъже и дами в модата:

Искате ли да пазарувате за някои дизайни за бродерия? Разгледайте изключителната колекция тук.

1. Проста бродирана тениска за мъже:

На памучна тениска за мъже се прави опростен дизайн, направен с бродерия. Тениската носи плетения дизайн на самолет, обърнат с лице надолу човек и човек с парашут, който дава невероятна гледка към небето с двойни нюанси. Това е един префект за вашата джинсова екипировка, опитайте се да включите тази за вашите редовни фитнес колекции.

2. Тениска с цветя за бродерия за жени:

Ленът е широко възприет материал за най-добрата бродерия на тениски за жени. На тениската е даден гръб с широки ръкави и бродиран цветен дизайн на роза отпред.

3. Мъжка тениска за жени:

Бродерията получава нов статут с мрежови бродерии за тениски. Дизайнът е направен на обикновена полу-дълга тениска с плетена мрежа отгоре, която дава безупречен дизайн с оправдана дълбочина на гърлото.

4. Индивидуални тениски за мъже:

Изработени по поръчка бродирани ризи са тези, на които е дадено професионално докосване. Това означава, че обикновените обикновени тениски получават лого на бродерия от горната страна и отзад, което може да бъде нещо, свързано с тяхната професия или логото на фирмата.

5. Мъжки тениски за мъже:

Търсите перфектно есенно облекло! Ето един дизайн на бродерия за тениска, който е изработен с тениска с яка с дълъг ръкав. На тениската се дават и малки прелести, плетени върху нея, за да стане по-изтънчена.

6. Традиционна тениска за жени:

Искате да придадете на западния си вид традиционно! А най-хубавата бродерия с риза без ръкави. На тениската се дава плетена бродерия с комбинация от черупки и камъни, за да стане по-традиционна.

7. Тениска за бродерия с пеперуди:

Butterfly тениска с качулка е най-добрият пример за това, че в гардероба ви има дизайн на бродерия. На качулата тениска се дават крила на пеперудата от двете страни на веригата в дизайна на бродерията.

8. Памучна тениска за бродерия за жени:

Когато бродерията се извършва на бели повърхности, дизайните придават нов облик на облеклото. Подобен дизайн е направен и върху дизайн на бродерия за печат на риза, където на бялата тениска се дава паунов дизайн, използващ няколко форми и размери перли и камъни върху него. Ако наистина търсите някакъв уникален стил за вашия традиционен ден в колежа, тогава вземете този модел, за да привлечете вниманието за вашия изглед.

9. Тениска за племенни бродерии за мъже:

Т-образните бродерии, вдъхновени от племенните теми, са доста възприети за това, че тази тема изглежда или партийно изглежда. Една проста тениска, когато се бродира с бяла нишка с лицето на племенен индивид, дава по-широк поглед на ползвателя.

В бродирани тениски са идеални за себе си или професионален поглед или страна поглед. Това е най-добрият начин да проектирате дрехите си с вашия собствен модел. Можете също така да комбинирате традиционен вид с маншета, танк или тениска с качулка, за да му дадете модернизиран допир за излети, тематични партита или просто рутинно носене.

Pin
Send
Share
Send