Красота и мода

31 ден загуба на мазнини Cure

Pin
Send
Share
Send


Всеки иска да отслабне и да излага на показ извито / мускулесто тяло. Ние всички искаме да се отървем от тези допълнителни flab и всички нямаме търпение. Ера с преки пътища за всичко, което често пъти сме склонни да откриват преки пътища за загуба на тегло. Няма да кажа, че не работи, но през повечето време оставяте по-слаба от всякога. Нищо не идва лесно и тънко извито тяло? Никога не съм вярвал. Човек трябва да положи много усилия да упражнява и да следва строг диетичен режим, за да отслабнете.

Сега на ден, ние откриваме различни катастрофични диети, практикувани от индивида, за да отслабнете веднага. Те често имат странични ефекти, но действат, ако се вземат подходящи мерки и предпазни мерки. Дори виждаме хората да се отдават на краткосрочни програми. Ако се направи строго, без компромис по отношение на здравето, може да се постигне част от целта в кратък период от време. Така че днес ще обсъдим как да намалим теглото си за 31 дни (да речем месец).

Виж повече: Меню на кошерната диета

1. Определяне: t

Много е важно да останат определени, ако искате да отслабнете за един месец, защото човек трябва да се отдаде на строги упражнения и определено строга диета. Това, което обикновено се случва, е след седмица, че определянето става за хвърляне и ние се връщаме към нормалното. Това се отразява негативно на тялото ни, тъй като поставяме нашето тяло под диетични катастрофи без причина. Човек трябва да бъде много редовен в това, което правят, а не просто да го оставя в средата.

2. Търпение:

Бъдете търпеливи. Това е, което губим много скоро. Така че бъдете търпеливи господа и дами. Дайте на тялото си време да свикне с упражненията. Това определено ще покаже резултати.

3. Убийте фитнес залата:

Фитнес и редовно упражняване е много важно. Човек трябва да изпълнява комбинация от кардио, кръстосано обучение, както и йога, за да отслабнете. Упражненията трябва да се извършват всеки ден.

4. Задайте предварително определена цел:

Честно казано човек не може да загуби всичко за 31 дни. Но определено човек може да загуби част от него, ако един човек спазва стриктна рутина. Затова човек трябва предварително да си постави цел. Например човек може да си постави за цел да загуби 4 кг-5 кг за месец и да съсредоточи енергията към постигането му.

Виж повече: Кетогенни диетични храни & P90X диета план

5. Малки хранения и без прескачане:

Не яжте прекалено много. Броят на пътищата трябва да бъде увеличен и количеството храна трябва да бъде намалено. Така че ги планирайте с помощта на фитнес диетолог, тъй като диетата трябва да варира от тип тяло до тип тяло.

6. Разходка:

Върви много. Ходете колкото е възможно повече. Вместо да приемат транспортна система, трябва да се отдадете на ходене колкото е възможно повече. Не само загубата на тегло ни държи далеч от различни други вътрешни и външни проблеми.

7. Отдайте се на храни, които твърдят, че загубата на мазнини:

Ами никаква храна всъщност не изгаря мазнините, но увеличава метаболизма на тялото. Известно е, че зеленият чай повишава метаболизма на тялото, тъй като съдържа ECEG химикал и различни антиоксиданти.

Цели зърна, като кафяв ориз и овесена каша, трябва да се консумират. Тялото изисква два пъти повече калории, за да се разруши тази храна, отколкото преработената храна. Нискокалоричните млечни продукти и постно месо трябва да се консумират, тъй като те съдържат големи количества протеини.

8. Без храна:

Ако искате да загубите значително количество мазнини само за един месец, тогава не яжте навън изпържени и ненужни храни.

Заедно с тези напитки много вода, тъй като поддържа системата хидратирана и активна.

Гледай видеото: What would happen if you didnt drink water? - Mia Nacamulli (Август 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send