Красота и мода

9 Най-добри упражнения за криза - Как да правим

Pin
Send
Share
Send


Хрускам са някои от основните упражнения, които хората използват, за да тонизират корема си и изравняват стомаха си. Тя не изисква никакво оборудване и ви дава качествени резултати в рамките на няколко седмици. Той акцентира на кръста и работи коремните. Има различни видове Упражнения за премахване на тези нежелани калории. Те споделят по-долу в следващите параграфи.

Упражнения за криза:

Тук получавате 9 различни вида тренировки за плосък стомах.

Основна криза:

Легнете по гръб и огънете коленете си. Дръжте ги на пода. Поставете ръцете си зад главата. Не преплитайте пръстите си. Издърпайте коремните си крака навътре. Сега бавно повдигнете главата, шията и плешките от пода. Задръжте за няколко секунди и след това бавно се върнете надолу.

Виж повече: Какви са ползите от ходенето

Обратно хрускане:

За да направите обратната криза, лежете на пода и дръжте ръцете си зад главата. Носете коленете си навътре, създавайки ъгъл от 90 градуса. Започнете да дърпате краката си към гърдите. Сега хрускайте корема си. Задръжте за няколко секунди и след това се върнете в нормална позиция. Направете около два комплекта по десет, за да получите резултати.

Пречупване:

За да направите криза, обърнете коленете си на пода и ги огънете. Носете лакътя си в противоположното коляно в момента, в който ще направите първата криза. Задръжте за няколко секунди и след това се върнете към нормалната си позиция. Опитайте се да превключвате между лявата и дясната страна. Направете това за около двадесет пъти, за да получите най-доброто от него.

Криза на велосипеди:

За криза на велосипеда лежи първо на пода и дръж стол или маса, така че да можеш да държиш гърба си на земята. Вдигнете единия крак и го огънете към стомаха. Сменете крака, който е успореден на земята, и извършете движение на колело като движение. Един представител се брои само когато левият и десният крак са стигнали до стомаха ви.

Виж повече: Фитнес съвети за мъже

Вертикална криза на крака:

За да направите вертикален крак, кръстосайте и глезените си и повдигнете краката нагоре. Дръжте ръцете си зад главата и извадете раменете си от земята. Дръжте за няколко секунди и след това се върнете към нормалното. Правете кратки движения нагоре. Това ще тонизира стомаха и ще го изглади.

Хрускане на дълги ръце:

За дълга криза на ръката първо легнете. Дръж коленете си. Сега поставете ръцете си зад главата и преплетете пръстите си. Сега вдигнете горната част на тялото заедно с ръцете си и задръжте за около две секунди. Върнете се бавно към началната позиция.

Срив на докосване на пръстите:

За да направите хрускам докосване на пръстите на крака, лежи плоски на пода и повдигнете краката си нагоре. Дръжте корема си и засмучете корема си. Сега вдигнете двете си ръце. След това повдигнете главата, раменете и гърдите си и се опитайте да докоснете краката си с върха на пръстите си. Сега се върнете в нормална позиция.

Кръстосана крива на крака:

Легнете на земята с гръб към пода. Сега спуснете коленете си и поставете върховете на пръстите си от двете страни на главата. Сега извийте раменете си. Дръжте го на няколко сантиметра от пода. Пребройте до две и след това се върнете към нормалната си позиция.

Виж повече: Издърпайте Ups за начинаещи

Седни на криза:

За да седнете нагоре, лежете на пода и огъвайте коленете си под ъгъл от 90 градуса. Сега навийте раменете си и повдигнете главата и гърдите си от земята. Дръжте и ръцете си прави и нека докосват коленете ви. Върнете се в нормална позиция и повторете няколко пъти.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Гледай видеото: Как да балансираме стихията Земя? стабилност, сигурност, вяра (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send