Красота и мода

Най-добър начин да се моля на жена си

Pin
Send
Share
Send


Най-лесният начин да се угоди на всеки е да бъде откровен. Да бъдеш откровен има своите предимства. Това не само е добро начало, но и най-добрият начин да спечелите доверие. Но ако трябва да бъда честен, колко пъти сте успели да удовлетворите жена си? Истината е, че наистина е лесна задача. Трябва само да знаете как да правите и кога да правите. За другите нещата ще последват.

Така че, в случай, че се чудите, „как да угоди на моя партньор?“, Тук е отговорът.

Внимание:

Разберете едно основно нещо, което тя ви обича и ще отиде до всяка степен, за да бъде обичана в замяна. От домакинска работа, управление на децата, готвене, почистване, поддържане на стаята подредено, обличане или поддържане на щастливи родители; всичко, което тя прави, е да направи място за нея в живота ви. Затова се опитвайте да не пренебрегвате малките усилия, които тя влага, като казва, че тя не прави нищо у дома си цял ден. Не забравяйте, че няма магически желания, които да поставят нещата ви на място, докато работите.

Виж повече: Как може да бъде добър съпруг

Слушам:

Слушането е важно във всяка връзка. Слушането ще се увери, че всъщност обръщате внимание на нея и цените онова, което тя казва. Когато слушате, вие всъщност правите усилие да я изслушате и да я разрешите. Позволявайки й да говори, ще я накара наистина да изрази какво я притеснява. Слушането винаги отваря другия. Това е идеалният начин да го направите.

Дайте време:

Никоя връзка в този свят не може да оцелее, без да му даде малко време. Единствената разлика с жената е, че може би се нуждае от малко повече време. Определено не означава, че трябва да се обаждате на всеки час от деня, но когато сте наоколо, можете да посветите само половин час на чай, кафе или десерт, за да говорите за себе си. Кажете й за деня си на работа и попитайте как е нейният. Това е достатъчно, за да знае, че и вие се интересувате от нейния живот.

Изненадайте я:

Да, основната прилика между мъжете и жените, че те също харесват, когато съпругът планира изненада. Нека знае чрез действията си, че познаваш нейните харесвания и нехаресвания и са планирали изненада да я държи в ума. Да се ​​мисли за това е най-големият дар, който може да получи. Това може да е уикенд, вечеря, домашно приготвена храна или спа и масаж само за двама от вас. Това е безобидна сделка, за да й даде уикенд заедно с приятелите си. И накрая, но не на последно място, секс на изненада по всяко време и може би може да избегнете стресиращия ден.

Виж повече: Как да кажа на жена си е бременна

Малките неща я държат щастливи:

Допълнение към новото й облекло, прическа и ястието, което приготвяше с всичката любов, ново ястие, което тя опитва, начинът, по който стаята ви изглеждаше различно или мирише по различен начин, може би всичко, което може да откриете, за да допълни. Тя със сигурност ще я обича. И най-хубавото е, че тя ще го запомни до края на живота си и ще се насърчава да ви изненадва всеки път. Не е необходимо всеки път да са скъпи неща, но във връзка, дори и малкото нещо е от значение.

Не пренебрегвай сълзите й:

Жените никога не споделят сълзите си с други и ако го правят с вас, не я пренебрегвайте. Това не означава, че трябва да направите нещо по въпроса. Просто седнете и слушайте търпеливо. Тя никога не очаква решение, а за нея е важно един спътник, който да говори. И най-важното нещо тук, никога не се опитвайте да доказвате, че тя е сгрешила на лицето си в такава ситуация. Тя не се нуждае от съветник, за промяна тя се нуждае от приятел. Затова се опитайте да станете такъв. Никой не обича да се пренебрегва.

Жените са прости и лесни за употреба, само ако отделяте малко внимание. Няма единна формула, която да се прилага за всички съпруги. Просто трябва да знаете какви неща я правят щастлива и животът става лесен.

Виж повече: Как да си съпруга бременна лесно

Източник на изображението: Сток на затвора

Гледай видеото: Най добрият филм 2 бг аудио 200 (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send