Красота и мода

17 Омагьосващи и модерен дизайн на носовия щифт

Pin
Send
Share
Send


На тази земя конвенцията за самоусъвършенстване е най-голямото очарование за всички жени, а индийските жени не са изключение от това. Традицията на пиърсинг на носа в Индия е дълъг период от хиляди години. Винаги, пиърсингът на носа е важен режим за красота за жените по целия свят. В някои култури, тя също е била взета като важна бижута за омъжена жена. Въпреки важността си, дизайнът на носа не винаги е толкова привлекателен, колкото днес. След като пиърсингът на тялото се превърна в тенденция, модните и стилни игли за нос са били свидетели на решаващо значение.

Днес най-новите дизайни на носовите щифтове бяха много по-далеч от тези обикновени щифтове или обикновени щифтове. Този вид носни пина се превърна в неразделна част от живота на индийската жена, тъй като те са били предназначени да бъдат символично представяне на индийската култура. Като многогодишен източник на вдъхновение за много, носовите пинове са спечелили сърцата, известни със своето разнообразие, елегантен външен вид и сложен опит. Изкуството на украса винаги е винаги предназначено само за жени. Вземете проблясъци на някои от най-атрактивните най-новите дизайни на носовите щифтове тук с божествеността и естетическата същност е непокътната!

Последни дизайни на Pin на носа:

Тук са най-добрите 15 най-нос дизайн пин, както следва.

1. Златен флорален нос с диаманти:

Този изящен нос в дизайна е вдъхновен от красотата на природата. Отворените листенца символизират просперитет и приобщаване. Този златен нос ви кара да изглеждате като перфектна индийска дива и диамантите придават блясък на лицето ви. Свържете го с богата сари на Kanjeevaram за сватба и се пригответе да открадне шоуто.

2. Злато Patti Nose Pin в Ганеша Дизайн:

Ако искате да добавите малко драма към иначе традиционния ви външен вид, този пинс за носа на Gold Patti е идеален. Малкият рубин върху дизайна на Ганеш украсява носа ви и ви кара да изглеждате като милион долара. Този нос не само добавя модна декларация, но и символизира индийската култура.

3. Сребърен Пин с дизайн от розово злато:

Сребърен пин с позлатен позлатена роза има прост носач и нос от топка, направени от сребърно сребро с позлата от 18 карата. Носът е с форма L за лесно поставяне и може да се регулира.

4. Уникални пръстени за нос с дизайн на винта:

А красиви персонализирани жълто злато носа пин е с винт и тя е включена с красив и истински диамант с цвят EFG и SI яснота. Той е идеален за ежедневна употреба. Носенето на този нос пин благоволи ще съвпадне с всички тоалети на жените, като ги направи персонифицирана красота.

5. Дизайн с 925 твърди сребърни антики

925 твърдо сребърен антикварен дизайн на носа е традиционен, където има винт за ноздра, който може да се регулира според изискванията. Това е тип проводник на носа. Ако искате да изпробвате нов дизайн, започнете с този дизайн на носовия щифт, който наистина ще си струва.

6. Традиционен 925 Твърд Сребърен Античен Стар с Нос с Винт:

Традиционният 925 твърд сребърен остатък с нос с винтови нос е красив дизайн от сребърен тел. Това е най-популярният сред нос дизайн за етнически вид.

7. Белият камък с камъни с шипове

Този бял скъпоценен камък осеян с най-новите дизайн дизайн на носа е ръчно изработен дизайн с камъни, осеяни в него и размери около 9 × 9 mm диаметър и 16 × 2 mm в главата. Това е леко претеглено и дълготрайно за лесно носене.

8. Сребърен клип върху носа

Silver Floral Clip на нос Pin е страхотният дизайн, който привлича голям брой хора. Тя е фино ръчно изработена с помощта на скъпоценни камъни, които ще добавят допълнителната красота към човека, който носи това.

9. Многоцветен скъпоценен пръстен с шлифован пръстен:

Този многоцветен пръстен за нос, обсипан с различни цветове на скъпоценни камъни, е покрит със златен метал, който най-вече е привлечен от голяма категория хора. Носенето на този нос ще бъде предназначено с традиционното убеждение, че ползвателят ще получи късмет и чар в живота си.

10. Дизайн с ръчно изработен традиционен нос клипс за нос:

Ръчно изработеният традиционен дизайн на носа с подпрян нос е класически с сложен дизайн, който завършва с фино изработени произведения на изкуството. Това носи елегантен окислен сребърен клип за непробитите носещи пръстени на носа с етнически дизайн, който украсява тяхната красота.

11. Твърдо сребристо синьо сапфир с шипове с цвят на нос:

Носенето на този синьо сапфир осеян с флорален пиърсин дизайн на носа на носа ще обожава автентичността на племенните бижута в най-деликатната и изискана форма с неговия зашеметяващ вид и елегантен племенни дизайн.

12. Класически дизайн на ръчно изработени флорални пинцетни носове:

Цветният пиърсин дизайн на носа е класически ръчно изработен продукт със сложна и красива занаятчийска работа от опитни занаятчии. Това е елегантно парче, което дава класическия вид на носещите ги, като ги прави уникални пред тълпата.

13. 925 твърди сребърни шипове роза цвят нос дизайн:

Горният нос е осеян с розов цвят и е направен от 925 твърд сребърен метал - вид големи индийски носни пина с размери около 15x15x1,5 × 1,5 см с 24 калибра и осеяни с 9 рубинено розови камъка.

14. Етнически антикварен с дизайн на винта за нос:

Този остарял носов щифт с винтов дизайн е една от най-популярните етнически колекции, носени още от древността. Това е традиционният дизайн за племенните хора въз основа на тяхната племенна култура.

15. Червени стъкла с верижен нос

Тези носещи шипове са проектирани и изработени от позлатен месинг и украсени с парче от изключително красиви червени стъклени камъни с верига. Носенето на този нос ще направи жените по-блестящи и привлекателни.

16. Богинята Каали Мата 925 Сребърен Пиърс Дизайн:

Богинята Каали Мата сребърна кройка е старомоден индийски дизайн за пай. Този носач е традиционен сребърен нос с черно ръждясало покритие. Тези носове са изобразени с жена, която е силно възхитена за нейната красота и тя е богиня на победата, така че носенето на този нос ще даде красив вид. Те се предлагат в размер L: 14.50 mm, W: 12.65 mm.

17. Традиционен твърд сребърен клипс за нос:

Компактният сребърен клипс за нос е традиционният дизайн на индийски голям клипс с нос, клипс Nostril на носа. Тази класическа ръчно изработена и красива работа е извършена от висококвалифицирани занаятчии. Това е подходящо с изключителни елегантни оксидирани сребърни клипове за непробития нос с етнически дизайн. Размерът е най-вече наличен в L: 16mm, W: 13mm или 1.6cm x 1.3cm приблизително.

Традицията на носенето на носа не е нова, но е била въведена и размножена много преди и след примитивните времена, местният стил на носовите пина е поставил индийската конвенция за бижута далеч от другите. Метали като злато, сребро, месинг, мед, диамант и скъпоценни и полускъпоценни камъни бяха умело превърнати в носови иглички от умелите майстори, които взеха вдъхновение.

Днес можете да получите многобройни дизайни на щифтове за нос, които определено ще украсят външния ви вид, а разновидностите в иглите за нос са изключително отлични, които са много обожавани от многобройни ценители. Етничността и съвременната мода бяха толкова добре смесени в тези дизайни на носовите ножове, където наблюдателят на това бижу ще бъде привлечен от много атрактивния вид на това. Можете да разнообразие стилове, започвайки от племенни към модерни, които са били обхванати от бижута изроди.

Pin
Send
Share
Send