Красота и мода

9 Нова колекция от Pothys Sarees през 2018 г. със снимки

Pin
Send
Share
Send


Pothys представя изключителни качествени сари и други продукти от облеклото. Това е верига от шоурум, главно в южна Индия. Той също така осигурява по-добър вариант за закупуване на различни облекла, просто като стартирате онлайн пазаруване. Този сайт се състои от дизайнери sarees, копринени sarees случайни или модерни sarees, сватбени sarees и много други. Основният магазин на Pothys се намира в Ченай и се нарича „Pothys Palace“. Традиционните рокли, както и бутиковата колекция, която количествено изразява продажбата му. Напоследък тя стартира супермаркет чрез навлизане в търговията на дребно.

Удивителни и красиви Pothys Sarees с изображения:

Има 9 модни и традиционни Pothys sarees със снимки, налични тук.

1. Червена коприна Сари със златна граница:

Този дизайнерски червен сари е специална колекция от потис. Това сари е специално за целта на сватбата. Простата златна граница увеличава перспективите й за всяко специално събитие. Самостоятелно проектираната работа върху червената сари заедно с копринена текстура подобрява красотата на този копринен сари. Това е един от най-добрите традиционни сари.

2. Синята коприна със синята пушка:

Колекциите на Pothys не само имат дизайнерски сари, но и имат прости модни сари. Тази синя и златна комбинация от костенурка от тусар има фина текстура и изключителна колекция от потис. Синята основа има лъскави сини ленти и отразява светлината, за да осигури лъскав вид.

3. Жълто-синьо Pothys Kanjeevaram Saree:

Kanjeevaram сари са изключителен традиционен костюм за сватбени събития и също се използват като булчински тоалети. Този сари на снимката има половин сини сложни златни дизайни, а другата половина е жизнена жълта със златни работи. Златният дизайн отразява светлината и подчертава още повече.

4. Pothys Розовият дизайнер на Джорджет Сари многоцветна граница:

Това розово оцветено зерете е още една изключителна колекция от потис. Има дизайнерски изглед. Златната граница с каменни работи усилва благодатта със синя и розова граница последователно с основния цвят. Меката текстура, която е покрита с тялото, показва извивките на тялото ви. Това просто ви кара да изглеждате елегантно и този модерен дизайнерски сари е най-подходящ за младите дами.

Виж повече: Sarees Nauvari

5. Зелени и сини копринени Saree на Mayuri Menpattu:

Тази специална копринена сари е от южна Индия. Този лек нюанс на зелено и синьо се допълва с многоцветни ленти от плетени нишки. За да изглежда модерно, долната половина на палубата се добавя със синя сянка с тъмно розово конструирани работи на тази част.

6. Pothys Черно и крем Дизайн на Джорджет Сари:

Черният цвят е елегантност и шик. Това парче сарето на жоржет трябва да бъде обичано от всички заради черния си цвят по цялото палу. Другата половина на сари е с кремав цвят с прости точки. Това сари има и друга специалност с сложни цветни граници и докосване с червени и жълти тънки ивици. Това е един от добре изглеждащите Джорджет на Сари в потисните сари.

Виж повече: Сарените от коприна Bandhani

7. Pothys - бели и оранжеви копринени сари на Kanjeevaram:

Това е подходящ традиционен сари без съвременен дизайн. Ако искаш да разкрасиш погледа си, трябва да отидеш за това облекло. Тази белезникава и оранжева мишмаш може да се носи от жени на средна възраст. Това може да бъде носено от дамите, за да донесе този обичаен вид. Ресни в края на палубата подобряват красотата му.

8. Pothys Maroon Kanjeevaram копринен сари:

Дамски и златни амалгамации на цветове могат да се носят от дами от всички възрасти, ако искате да предпочитате тъмните цветове над светлите. Заплетеният палуо е проектиран да работи със златни часове в каретовата част на сарите, което дава великолепен поглед за религиозни или сватбени поводи.

Виж повече: Chanderi памучни сари

9. Крем и мрамор Samudrika Pattu Pothys Копринени Сари:

Кремът и кестенявата копринена сари имат половината от половината от тези комбинации. Този сари има ленти, както и сложни дизайни заедно със златна граница, която е специалността на южните сари. Този сари може да се носи изключително без всякаква възрастова граница.

Различните колекции от Pothys сари са осигурени тук с традиционни и също наскоро модерни сари, които са смесени с традиционните носи. Те могат да се носят във всички конкретни събития, за да увеличат външния ви вид.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Урок2Работа със снимки в Word 2013. (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send