Татуировки

15 татуировки на брат и сестра за брат и сестра да изразят любовта си един към друг

Pin
Send
Share
Send


Братята и сестрите споделят най-важната връзка. Те могат да бъдат най-добрият приятел, водач и защитник един на друг. Ние планираме за татуировка, но татуировка за братя и сестри тогава тя идва за смисъл, смислена татуировка дава връзка между брат и сестра. Когато имате брат или сестра, не се нуждаете дори от приятели. Те стоят до нас, когато имаме нужда от тях. За да изразят такова чувство за вашия брат или сестра си, хората дори изрязват татуировки от братя и сестри на кожата си.

Татуировки на брат и сестра за братя и сестри:

Можете да намерите различни видове дизайни в татуировка за брат и сестра. Нека разработим всеки един от тях.

1. Подходящи татуировки на братята:

Това е съвпадение на братя татуировка, извършена пеша, където перо е съставен и малка и по-голяма сестра е написана. Тя показва любовта и връзката между две сестри. Тази татуировка на братя и сестри ще бъде постоянна и така любовта им ще бъде. Такъв дизайн можете да опитате и от ръката си.

2. Татуировки на брат и сестра:

Тази татуировка на братката сестра е изсечена на страната на последния пръст. Дизайнът като оръжие е съставен от червен и син цвят на всеки пръст съответно. Татуировката върху пръста отразява връзката между брат и сестра. Той дава силна команда за техните чувства.

3. Татуировки на Brother Quote:

Тази специална татуировка на посланието е съставена върху предмишница на човек. Този татуиран брат изобразява картината на ръкостискане между двама братя и дори надписът се прави с татуировка. Това показва, че брат ти винаги е с теб. Ще бъдете уверени, защото брат ви винаги ще ви защитава.

4. Сладки татуировки на роднини:

Това е просто невероятна и сладка татуировка. Две малки мечета са на ръка и двата цвята са различни. Изглежда, че и двамата се виждат и се усмихват. Това могат да бъдат братя и сестри, които си дават усмивка един на друг. Опитайте този дизайн, ако искате да опитате различна татуировка от тип карикатура.

5. Татуировки на сестра и брат зомби:

Това е татуировка на сестра и брат на зомби, където сестрата държи по-големия си брат с въже. Това показва, че сестрата не иска да пусне брат си, така че тя го свързва с въже. Ето как са сладки всички малки сестри. Брат и сестра могат да опитат такъв дизайн, ако искат да шокират родителите си.

6. Татуировки на пъзел:

Тук е изчертана картина на пъзел, която се приспособява един към друг. Това са четири парчета татуировки за сестри, свързващи се със сърце. Тази част изпълнява празната част от всички. Това е връзка между сестрите; Сестрата винаги е като приятел. Момичето споделя с всичките си щастливи и тъжни моменти със сестра си и този дизайн заслужава по-добра индикация.

7. Татуировка на китката:

Това брат и сестра татуировки се извършва над китката. Той изобразява, че те са един и един един за друг. Силната връзка между брат и сестра им помага да насърчават и вдъхновяват по много начини. Ако искате прост начин да актуализирате своя брат, опитайте този дизайн, за да покажете връзката си с брат си и сестра си.

8. Татуировки на половин пеперуда:

Тази сестра татуировка се допълва. На двете ръце се изчертава половин пеперуда, която когато се държи заедно изглежда пълна. Подобно на това, една сестра е непълна без друга сестра. Този дизайн можете да опитате и с брат си, но трябва да го попитате преди да планирате този стил. Но изглежда добре, опитайте това.

9. Ревущи татуировки:

Това е татуировка, която показва, че братята и сестрите могат да споделят всичко помежду си. Бъди любов, гняв и дори борба. Понякога братята и сестрите дори могат да се борят и те реват като тази татуировка. Този дизайн е най-подходящ за предмишниците.

10. Татуировки на котва:

Тази татуировка за сестра има дизайн на котва, свързан с въже и лък е свързан с котва. Този лък над котвата е връхната точка на тази татуировка. Рядко се открива котва с лък и е различен татуиран дизайн.

Виж повече: Подходящи татуировки

11. Татуировки на безкрайни племена на възел:

Това е татуировка на брат сестра с черно мастило. В тази татуировка всички възли са свързани помежду си, което показва, че братята и сестрите са свързани помежду си за цял живот. Има безкраен възел, който има любов завинаги. Вземете този дизайн на гърба или ръката си, това е случаен поглед, но значима татуировка.

12. Татуировки на близнаци:

Тази татуировка отразява любовта на близнака. Това са сестрински татуировки, където любовта между сестрите се къпе един от друг. Тук едно момиче се наслаждава на Джула и се радва на независимост. Тук и двете татуировки са едни и същи, така че и двете сестри могат да проектират една и съща татуировка на ръката си.

Виж повече: Семейни татуировки

13. Татуировки на братски братчета:

Това е брат и сестра татуировка на двата крака. Тук брат и сестра държат един единствен шнур и се прикрепят един към друг. Този низ свързва братята и сестрите помежду си, а в реалния живот те са свързани помежду им. Това е най-веселият, но най-лудният начин да се създаде уникален модел на татуировка за брат и сестра.

14. Татуировки на семейството на роднини:

Това е пълна татуировка за семейни братя и сестра, в която са изобразени всичките три сестрински образа. И трите сестри държат ръка един на друг и се наслаждават на своята компания. Три сестри заедно правят щастливо семейство. Когато стоите далеч от дома си, този дизайн ще ви напомни за семейството и семейството ви винаги с вас. Опитайте това и почувствайте този режим.

Виж повече: Татуировки на майка и дъщеря

15. Татуировки на сестринските любов:

Това е татуировка за сестри, където три сестри са правили татуировка един за друг. Татуировката е изрязана по азбучен ред и накрая е начертано малко сърце. Сестрата любов се отразява в тази татуировка.

Братята и сестрите остават свързани един с друг през целия си живот, без значение какво. Това е любовта, която свързва сърцето им един с друг. Хората са щастливи, ако имат брат, с когото могат да създадат много добри спомени.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: How to Let Go of the World and Love All the Things Climate Cant Change 2016 Full Movie (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send