Красота и мода

Как да забавляваме гостите по време на церемонията по мехнди

Pin
Send
Share
Send


Искате ли да направите своята Мехнди церемония Уникална? Помислете да направите нещо различно! Различната религия има своите индивидуални сватбени церемонии; но една сватбена церемония, която е обичайна за повечето вяра, е церемонията по мехенди. Подредете игрите, които почти всичките ви гости могат да вземат и да се забавляват. Ето защо може да се наложи да планирате развлечение за вашите гости. Тук даваме най-добрите съвети и начини как да забавляваме гостите си по време на церемонията по mehandi заедно с малко забавление, което прави вас и вашите гости щастливи.

Най-добрите 10 начина за това как да забавляват гостите си на церемония по мехнди:

1. Отидете на търсене на съкровище:

Ловът на фураж е голям начин да забавлявате децата, дори когато снимките са заловени. Поставете списък с вещи на детската маса, на която те трябва да открият иначе да отговорят на въпроси относно (например, колко много нива има сватбената торта?

2. Имайте късмет:

Като заместител на сватбените услуги, защо да не имате късмет? Можете да имате разделени за децата плюс възрастните. На мястото си на достъп само с услуга на място, пейзажът, той добавя вълна от възбуда плюс очакване - позволете на вашите любители да забавляват вашите сватбени гости.

3. Издаване на пеперуди:

Потърсете красив метод, за да завършите церемонията си? Подредете разтоварването на пеперуда е един от най-големите начини да привлечете вниманието на своите гости и да оставите всички усмихнати. Няколко двойки все още включват единични щрихи, подобни на живите на една смислена песен, в противен случай анализът на любимо стихотворение по-рано, отколкото иначе по време на излизането, така стават креативни.

4. Карнавални игри:

Гостите ще бъдат семейство и приятели, които може би не са се срещали по-рано от преди. Веднъж вечеря плюс речи са направени, в противен случай между церемонията плюс приемане, предлагат на хората някои забавно поведение, които са интерактивни плюс включително. Тези методи, с които гостите могат да се смесват с други, освен това се чувстват комфортно и се доближават до хора, които не могат да разпознаят.

5. Photo Booth:

Заедно с това, че е забавно за гостите от всички възрасти, снимка щанд е голямо средство за показване на вашата тема повече личност. Нашите приятели, обичащи спортовете със сняг, за последно време, имаха сватбена зима на чудесата, където фотоапаратът беше изцяло снабден от всички сноуборди до зимни шапки и очила.

6. Танци:

Танцуването е друг път голяма част от церемонията по мехнди. Можете да използвате и това като игра. Можете да попитате гостите да танцуват до барабаните. Лицата, които не успяват да преследват ритъма, могат да бъдат премахнати. Затова гостите могат да танцуват и да се възползват от събитието.

7. Изработване на дизайни:

Докато денят е скок, за да наблюдавате излишък от мехенди, вие го поставяте добре. Използвайте допълнителните мехнди, за да поканите гостите си да опитат ръката си в скица mehandi. Това може да бъде интересно плюс някои може да отиде пребиваване с моден дизайн.

8. Шаради:

Приемана игра, която освен това се играе на много събития, е шарада. Можете да играете шаради, като отново разделяте гостите на групи. Това може да бъде изключително превъзходна база за забавление.

9. Конкурс Dhol:

Предназначени за допълнителните буйни места на гости, имат dhol иначе dholaki играе антагонизъм. Можете да попитате музикантите, които сте наели, да предложат инструмента си за игрите. След това можете да поискате от гостите да си свалят барабаните.

10. Музикална гореща линия:

Все пак с DJ, който прави 3-часов плейлист, който всеки може да хареса може да бъде труден. Голям начин да се включат различни вкусове в музиката е да попитате гостите си да поискат песен, както и изпълнител на техните RSVP. В противен случай, ако имате сватбен сайт, тогава прави списък за музикални желания.

Източник на изображението: 1.

Гледай видеото: НОЩНА ПРОЖЕКЦИЯKAK СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕИДЕИ (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send