Красота и мода

9 Най-добри идеи за подаръци за сватбени годишнини с изображения

Pin
Send
Share
Send


Съгласно традиционния списък с артикули за годишнини, 9-та годишнина се отбелязва като подарък на грънчарски изделия или върбови предмети. Модерната тенденция е да се подарят кожени подаръци.

Най-добър 9-та годишнина от сватбени подаръци за него и за нея със снимки:

Нека да намерим тук споменатите 9-ти годишнини от сватбата на сватбата, които ще дадат ясните идеи за подбор на подаръци за него и нея.

1. Табела за годишнина:

Тази прекрасна ръчно рисувана персонализирана табела е най-добрият подарък, за да дадете на съпруга си 9-та годишнина от сватбата. Елементът от керамика е идеален като традиционен подарък. Този подарък изглежда смешно, но има по-голямо значение, защото показва, че и твоята любовна история е млада. Можете да персонализирате подаръка и да добавите имената на двойката към него.

2. Върховите пръстени:

Тези прости, но елегантни върбови пръстени са още един прекрасен подарък за 9-тата годишнина. Можете да получите пръстените обикновени и прости или можете да гравирате имената върху тях. Обикновената украса на пръстените също изглежда много елегантно. Това е най-простият начин да изразите думите си със смисъл, когато представите скъпите си, този път ще получите наистина добри коментари за този избор.

3. Персонализирани чаши:

Ето един голям подарък за 9-тата годишнина, която можете да дадете на съпруга си. Персонализираната чаша има отпечатъка от 9-тата годишнина. Цветовете на чашата могат да бъдат многоцветни или един нюанс на любимия цвят на вашия съпруг. Тази чаша е наистина перфектен избор, защото когато преминете сватбената си година, можете да направите колекция от подаръци за всяка година.

4. Шоколадови бонбони за годишнина:

Готин и сладък артикул за 9-тия годишен подарък за нея е шоколадови бонбони. Без шоколади не можете да празнувате годишнината от сватбата си. Опитайте невероятни аромати и пълнежи в тъмен шоколад или млечен шоколад. Шоколадовите бонбони също могат да бъдат украсени с думите "щастливи 9 години".

5. Керамичен орнамент:

Тъй като керамиката е темата за подаръците за 9-та годишнина за него, този прекрасен керамичен орнамент е точно така. Направете това сами и подпечатайте с романтични думи или само с имената на двойката. Това може да бъде в бяло или боядисано в каквато и да е сянка. Можете да направите стилен външен вид на този украшение по ваш избор също.

6. Керамични измервателни буркани:

Това са сладки керамични буркани за измерване, които можете да дадете като подарък за 9-годишен юбилей на вашата съпруга. Жена, която обича да готви и забавлява, със сигурност ще обича това полезно и сантиментално парче. Бурканът е декориран с модерна визия. Тя със сигурност ще ви даде добър преглед на тази селекция от подаръци; вземи този подарък за жена си.

Виж повече: 8-та годишнина от сватбени подаръци

7. Дозатор за керамика:

Това са прекрасните идеи за подарък за него и бара му. Този хладен украсен разпределител от глина е боядисан в бяло. Дозаторът може да съдържа алкохол или бира и може да се съхранява в бара.

8. Ваза с цветя:

Направете 9-та годишнина подаръци за нея запомнящо се чрез подарък тази керамика ваза, която е персонализирана. Отпечатайте върху нея снимката на сватбения си ден. Можете също да добавите в букет цветя за запечатване на сделката. Цветята заедно с вазата са наистина красив подарък, който да даде на жена ви.

Виж повече: Подаръци за 7-та годишнина за него и за нея

9. Персонализирана писалка:

Подарете тази великолепна писалка, която е персонализирана специално за вашия съпруг, който обича да пише. Калъфът за писалка може да бъде опакован с панделка. Можете да добавите в малка бележка отвън, която показва вашата любов към вашия съпруг.

Подаръците за 9-та годишнина от сватбата са ценни и могат да бъдат персонализирани и персонализирани. Опитайте тези опции за подаръци за вашата годишнина.

Виж повече: Идеи за подарък за 6 години

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Ирония судьбы, или С легким паром 1 серия (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send