Красота и мода

Топ 9 увеличаване на височината обувки за мъже в Индия

Pin
Send
Share
Send


Знаете ли как увеличавате височината си, като носите обувки? Търсите ли обувки за увеличаване на височината? Повечето от хората, които имат къса височина, предпочитат обувките за асансьори, както и обувките за повишаване на височината. Това зависи до голяма степен от производителя и от стила на обувката, но обикновено обувките за асансьори добавят между 2 и 4 инча. Всеки допълнителен инч ще ви предложи увереност от комфорт плюс стил.

Търсите ли височина обувки в Индия, след това тези обувки са едни от най-добрите там. Човек може лесно да се влюби в някоя от тях и да ги носи, за да изглеждат стилно и да увеличават височината си едновременно.

Най-добра височина увеличаване на обувки за мъже в Индия: t

Даден под списъка на най-добрите обувки за увеличаване на височината за мъже, които са много удобни и добре познати маркови обувки, налични в Индия.

1. Tek-Tron талант дерби безопасност обувка с стомана пръст: t

Това са кафяви защитни обувки, а горният материал е изработен от кожа. Материалът на подметката се състои от ПУ. Изработени от истинска мека кожа, 200 джаули Isi стомана шапка, кожени дебелина - 1.8 до 2 мм, импрегнирани нетъкан стелка, подплатени яка лигавицата, нетъкан дишаща синтетична Vamp облицовка, вода и масло, устойчиви на подметка, вътрешна Campbrell ламиниран с пяна , Впръскана полиуретанова (Pu) подметка, директен инжектиран PU с двойна плътност, протектора на външната подметка, предназначена за конфронтация при максимално приплъзване.

Освен спецификациите, има и още един важен факт, който трябва да знаем за тези обувки, а именно, че те са най-добрите там за увеличаване на височината. Няма нищо по-добро от тях и когато става въпрос за обувки за увеличаване на височината, хората искат това най-много. Това е първото нещо, което идва на ум на хората, когато мислят за обувки, които увеличават височината.

2. Allied Houston Safety Shoes:

Това са черни предпазни обувки, а горният материал е изработен от кожа, докато единственият материал е приготвен от PU. Кодът на SKU е ALHO12. Характеристиките са пълнозърнеста кожа, горната, вътрешната облицовка е дишаща, нетъкан текстил, двойна плътност PU; Антистатично, пробивно доказателство, устойчивост на износване, маслена киселина и устойчива на приплъзване подметка, с покриване на глезена и стоманен пръст.

Обувката е различна от описаната по-горе. Предната част показва овална форма, а багажникът е доста голям. Това ще бъде подходящо за тези, които имат издръжливи и големи крака. Обувката идва с нулеви недостатъци и може да се твърди, че е един от най-добрите продавани обувки на пазара за увеличаване на височината в момента. Обувката изглежда толкова готина, че всеки може лесно да се влюби в това. Това е една от перфектните обувки за мъже в Индия.

3. Зимни по-високи ботуши:

Тези черни обувки се предлагат във всички размери с дантела. Горният материал се състои от Пълнозърнеста кожа, а материалът за облицовка се приготвя от Pig Leather. Единственият материал на този мартин ботуш с кръгъл стил нос включва каучук. Неговият популярен елемент е Шевната нишка, заедно с цилиндър висок 10-20см от мек кожен стил на тесто. Това моторни ботуши за мъже увеличава височината около 8cm / 3.15inches. Ботушите са стилни и едновременно модерни. Те са удобни и някои от най-добрите ботуши за каране на велосипеди. Обувките обслужват повече от една цел и поддържат вашия статус. Човек може лесно да се побере в тези ботуши са някои компании правят свободен размер за тези обувки, което означава, че те са проектирани да се поберат почти всеки между 9-12 размер на краката.

Хората с по-малки размери на краката обикновено не предпочитат да носят тези обувки. Доказано е, че е ефективен при увеличаване на височината и може да се каже, че те са едни от най-продаваните обувки за увеличаване на височината на пазара на Индия, които също са доста стилни. Цветът на обувката е доста красив и всъщност допълва дизайна. Това е една от най-добрите обувки за увеличаване на височината, която някога ще намерите. Обувката е толкова готин, че всеки лесно ще се влюби в него. Формата и размерите правят обувката доста удобна, което е в действителност. Обувката може да накара човек да се чувства добре за себе си и човек също може лесно да го покаже.

4. Tek-Tron кафяви дълги обувки:

Това е още една кафява безопасност обувки с кожен горен материал, както и PU единствен материал. Кодът му е 39TTTL01. Характеристиките са както следва; Готова от Истински Мека Кожа, Импрегнирана Нетъкана Стелка, Кожена Дебелина- 1.8 до 2 Мм, 200 джаули Изи Стомана Капче Подплатена Облицовка, Впръскана Полиуретанова (PU) подметка, Нетъкана Дишаща Синтетична Външна Подплата , Inner Campbrell, ламиниран с пяна, директен инжектиран с двойна плътност, протектора на външната подметка, планиран за конфронтация с максимално приплъзване.

Цветът на обувката е доста красив и всъщност допълва дизайна. Това е една от най-добрите обувки за увеличаване на височината, която някога ще намерите. Обувката е толкова готин, че всеки лесно ще се влюби в него. Формата и размерите правят обувката доста удобна, което е в действителност. Обувката може да накара човек да се чувства добре за себе си и човек също може лесно да го покаже.

5. Спортни асансьорски обувки:

Този спортен асансьор обувки-K19A03 е на 5,490 / -. Цветът му е синьо платно с височина 7 cm. Тази обувка съдържа невидима пета вътре и изглежда нормално плюс стилен отвън и може да създаде човек изглежда по-висок чрез 2,75 до 5 инча. Това не е като всичко, което сте виждали преди. Обувката е толкова хладна и лъскава, че всяка марка би искала да продава този продукт. В обувката има два различни цвята отвътре и отвън. Това може да бъде един от най-добрите и един от най-красивите начини за увеличаване на височината. Можете да дадете по-силен ръст на височината си, като покажете хладните си обувки едновременно. Има буквално нищо по-добро от това!

Виж повече: Височина растеж добавки в Индия

6. Британска издълбана обувка за асансьор:

Това е за мъжете, за да получите по-висок 7cm / 2.75 инча и на разположение във всички размери. Като дантела, този черен бродирани обувки са cortex материал за облицовка и горна материал ID от кожа първи слой на кожата от Solid Color Pattern. Най-доброто за пролетта и есента, а някои от тях са материал с гумена подметка, остър стил и мек кожен стил. Тези обувки на посланик ще бъдат идеални за мъже, които работят в корпоративни институции и трябва да се справят с клиентите доста често. Обувката е доста красива и едновременно уникална. Има буквално никакъв начин да се избегне гледането на тези обувки. Дръжте ги чисти и всички очи ще бъдат върху вас.

7. CALDEN - K333011:

Тази черна обувка предлага 3 инча по-висока височина с Super Lightweight. Характеристиките са велосипедните пръсти и горната част на меката кожа, приплъзване, скрита еластична горна част. Удобен дизайн без дантела, височина на петата: 1 1/4 "и височина на вала. 5 3/4" и висококачествено горно и гумирано дъно. Ако предпочитате кожени обувки, тогава се очаква да отидете за тази. Тази обувка е с уникален дизайн и ще изглежда страхотно на почти всеки, който ги носи. Обувката ще направи човек изглежда уникален и този един от най-добрите колекции от тази марка. Обувката е проектирана и изработена с любов и грижа и се очаква, че го прави същото. Това е още една обувка за увеличаване на височината от маркова компания, която също е предназначена за мъже.

Виж повече: Как да се увеличи височината от 4 инча

8. CALTO - G5828:

Характеристиките Кожени кожени оксфорд, полукръгъл стил и Скрити еластични кремове. Теглото му е 18 унции, елегантно зашити за допълнителна издръжливост и стил. Съдържа гумирано дъно и с обувки с височина на обличане Style Style. CALTO е един от най-добрите имена за производство на обувки в този бизнес и този всъщност е един от многото красиви продукти, произведени от марката.

9. TOTO - H252112:

Това черно шоу на обувката съдържа красива шапка-пръст, класически стил дантела, Goodyear welt конструкция и мека кожа горната плюс елегантно зашити за допълнителна здравина плюс стил. Висококачествена горна кожа, стилна, внесена и изработена от висококачествена кожа.

Виж повече: Как да използваме Yoko Height Increaser

В тази статия ви са предоставени съответните данни за някои от най-добрите обувки, които ще помогнат за увеличаване на височината. Обувките, обсъдени в тази статия, са добре достъпни на пазара в Индия и могат да бъдат закупени без колебание. Ако сте готови да закупите обувки за увеличаване на височината, тогава ви препоръчваме да отидете за някой от тях (или повече).

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Гледай видеото: How to Stay Out of Debt: Warren Buffett - Financial Future of American Youth 1999 (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send