Красота и мода

15 Най-добри идеи за моделиране на глина за възрастни и деца

Pin
Send
Share
Send


Глина е основният материал, който получаваме от майката земя. Този продукт се използва за създаване на няколко занаятчийски изделия, като изброените по-долу. Глината е много гъвкав продукт, който е мек на допир и бързо изсъхва. Така че правенето на нещо с глина е доста лесно. Всичко, от което се нуждаете, са идеи и можете да превърнете вашите идеи в нещо прекрасно с ръцете си.

Лесно и моделиране глина занаят идеи за възрастни и деца: t

Ето и красиви 15 глинени занаяти за децата ви и за възрастните,

1. Клей Tic Tac Toe:

Тази прекрасна игра е още по-колоритна с глинени занаяти. Тук можете да направите малки костенурки за играта и синя основа с кафяви линии. Глинените изделия, които правите, могат да се съхраняват и да изсъхват и да се втвърдяват.

2. Глинени птици:

Ето един хубав подарък за майката, който можете да направите с полимерна глина. Идеите от глинените плавателни съдове използват бяла глина, за да направят три птици с жълти клюнове. Семейството на птиците изглежда добре, когато е поставено в маса.

3. Глинени валентинки:

Направете този Ден на Св. Валентин приятел на дете с тези глинени занаяти за деца за деца. Тази малка мишка от глина може да бъде оцветена в различни пастелни цветове. След това можете да поставите малко сърце в ръката на мишката. Това е хубав подарък за Валентин за всеки.

4. Кактусова глина:

Тук са хладните глинени съдове занаяти, за да направи. Кактусовите растения в сладък малък съд също са направени в различни цветове. Можете да имате бодливи кактус или цветни гладки такива. Миниатюрни растения могат да бъдат забавни за подарък и за хората.

5. Глинени хранителни висулки:

Децата могат да направят тези прекрасни глинени висулки, които се основават на темата за бързо хранене. Миниатюрни понички, бургери, вафли и пържени картофи изглеждат наистина страхотно на верига. Тези глинени занаяти за възрастни могат лесно да се правят от децата с някои насоки.

6. Сухи въздушни купи:

Ето хубави моделиращи глинени занаяти, които можете да използвате, за да научите хората за глината. Тези прости купички могат да бъдат декорирани както желаете с прекрасни цветове. След това те също могат да бъдат поставени под печат, за да получат хубав дизайн върху тях. След това се сушат на въздух, за да се получи твърдост.

7. Клей Костенурка:

Тези идеи за глинени детски занаяти са идеални за малки ръце. Трябва да им дадете парчета от глина, за да оформите цветната костенурка. Те ще бъдат изумени от резултата и биха искали да си поиграят с новата си ръчно изработена играчка.

8. Етикети за глинени подаръци:

С помощта на суха глина можете да създадете много различни глинени занаяти. Тези подаръчни етикети са направени от кръгли глинени парчета, които са подпечатани и след това украсени с пайети. Таговете за подаръци имат дупка на върха, за да премине през лентата.

9. Подложки за глина Fox:

Направете тези сладки лисици тематични глинени каботажните за употреба, докато имат чай. Глиняните кацалки са украсени и боядисани с оранжев цвят. Лицето на лисицата изглежда страхотно на увеселителен парк. Множество от тях могат да се дават и като подаръци на приятели.

10. Глиняно кученце:

Това пухкаво кученце е направено от глина и след това изсушено на въздух. Бялото и кафявото куче се описва добре с използването на глинени инструменти за моделиране. Можете да направите и тези малки кученца за подаръци. Това едно декоративно парче, което изглежда смешно и дава хладен ефект на витрината.

Виж повече: Вестникарски занаятчийски идеи

11. Висящо сърце:

Ето хубаво порцеланово сърце и висящи птици, които могат да бъдат надарени на вашия съпруг по специален повод. Глиненото сърце е украсено със сложна дантелена работа, като поставя парче дантела върху мократа глина. Впечатлението за дантела идва върху глината и това изглежда зашеметяващо. Подарете това на любимия човек в деня на Свети Валентин.

12. Висулка от цветя:

Направете този прекрасен цвете висулка за майка си или сестра си за рождения си ден. Висулката с цветя използва два нюанса, за да създаде 3D ефект. Можете да прикрепите висулката към тънка верига за приятен външен вид. Поставете го в кутия за подаръци и го представете на любимия човек. Можете да ги оцветите по ваш избор, ако планирате да правите ръчно изработени глинени висулки.

Виж повече: Вълнени художествени и занаятчийски идеи

13. Пояс на звънене:

Това прекрасно ястие може да бъде използвано от двойка за сватбения ден. Яката на ринга запазва пръстените, които ще се носят на сватбения ден от булката и нейния младоженец. Това специално ястие за пръстени е котешко месо. Това ще бъде хубава идея или можете да дадете това на церемонията по ангажимента на вашия приятел, тя със сигурност ще придаде декоративни черти на церемонията.

14. Приказна къща:

Ето идеите за глинени съдове за възрастни, за да направят тази великолепна приказна къща. Къщата с форма на купол има дупка в стената, за да влезе приказката. Можете да оцветите приказната къща и да поставите малко глинен гном в близост до нея. Трябва да насочите децата си към структурата на този дом, те със сигурност ще се радват на тези неща.

Виж повече: Занаятчийски предмети за домашно приготвяне

15. Клей фенер:

Този глинен свещник е брилянтен начин да се направи глинен фенер. Кухата глина е украсена отвън и може да има малки дупки, за да изгасне светлината. Това е селска идея за занаят, която изглежда зашеметяваща, когато свещта свети. Можете да донесете тези неща на всеки план за екскурзия или някакъв план за вечеря извън градината.

Когато детските училищни ваканции започват тогава, когато родителите получават въпрос в съзнанието им, как да пуснат моето хлапе заети тези дни, през летния сезон избягват да им позволят да играят навън и също така в дъждовния сезон. Така че за тези родители, ако те искат да запазят децата си заети тези празници след вземане на глина занаяти ще бъде страхотна идея за децата си. Децата обичат да се забавляват да правят смешни и креативни неща тези дни. Оставете ги да се насладят на тези материали от глинените занаяти и да им помогнат или да ги напътстват как могат да използват техния ден, като правят занаяти, използвайки глина. Идеи за изкуство и занаяти от глина са перфектни подаръчни продукти и декоративни елементи, които са дълготрайни.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: Christmas Shopping Gildy Accused of Loafing Christmas Stray Puppy (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send