Красота и мода

15+ сладък гуджарати Менди дизайни със снимки

Pin
Send
Share
Send


Характерната характеристика на дизайните на гуджарати мехнди са богатите детайли и екстравагантни изяви. Сложните линии и форми правят дизайна изключително сложен и сложен. Дизайнът на гуджарати mehandi по този начин отнема повече време и е трудно да се направи. И все пак булките почти винаги избират тези, тъй като това ги прави по-впечатляващи. Крайното търпение, необходимо за да се направят тези подробни проекти, винаги си струва крайния резултат, който прави ръцете и краката на булките най-малкото великолепни. Дизайнът на гуджарати мехнди включва прекрасни пауни, листа, цветя и други разпознаваеми модели. Много булчински механди дизайни включват дори изображения на стил гуджарати на булката и младоженеца! Всичко на тези гуджарати mehendi дизайни, докато е трудно да се направи, са изключително красиви за гледане.

Изключителен дизайн на гуджарати:

1. Peacock Gujarati Mehndi:

Изящни пауни, изпълнени със сложни детайли и модели, изглеждат изящни, когато са привлечени от дланта. Дизайнът на гуджарати мехнди често спортира такива пауни, допълнени с цветя, листа и други форми. Въпреки това, както винаги, тънките детайли на линиите и кривите запълват основните очертания, които правят цялостния дизайн и екстравагантни.

2. Смарт гуджарати мехенди дизайн:

Докато нормалните мехенди дизайни почти винаги включват флорални мотиви, дизайните на гуджарати стил често се въздържат от това. Дизайнът с няколко геометрични фигури и линии, пресичащи ръката ви, придаващ вид на гривни и други орнаменти изглежда умен. Той има по-малко ярък и по-елегантен вид. Големите кръгове са изпълнени с по-тънки линии и точки. Общият вид е абстрактно и хладно.

3. Булчински гуджарати Механди:

Bridal гуджарати мехнди дизайни са без съмнение сложни и прекалено декоративни. Те са големи и не оставят голяма част от кожата си гола. Дизайнът включва флорални мотиви, украсени слонове, които са част от редовните брачни споразумения в много култури, снимки на булката и младоженеца и други подобни сватбени принадлежности. Линиите са остри и отчетливи, което придава на проекта ясен контур.

4. Дизайн на гуджарати Leg Mehndi:

Дизайнът на гуджарати мехнди, изпълняващ крака ви, придава външен вид на красива декоративна част, която украсява вашия крайник. Сложните подробни резултати в дизайна са едновременно красиви и сложни. Моделите са добре организирани, за да направят основните очертания да изглеждат като anklets, обсипани с камъни. В крайна сметка не е лоша идея да се откажат от времето, необходимо за да се направи този проект.

5. Обикновен гуджарати мехнди:

Обикновен или типичен дизайн на гуджарати се характеризира с прости модели с форма на снопче с линия или линия от цветя, които се спускат по ръката ви, започвайки от един пръст. Както винаги дизайнът е изображение на културата на гуджарати и изглежда отлично.

6. Художествен гуджарати Механди Дизайн:

Гуджарати мехнди дизайните често са много иновативни и артистични. Един такъв дизайн включва широко използване на спирали. Голям брой спирали, с различна големина, изглеждат изключително артистични, когато са натрупани заедно. С няколко добре поставени точки и линии дизайнът започва да изглежда още по-съвършен.

7. Разработване на гуджарати мехнди за пълни ръце:

Разработване на гуджарати пълен ръчен дизайн Mehendi са много подобни на булчински такива. Те запълват цялото пространство с всички видове линии и форми. Крайният ефект е спиращ дъха. Допълнителните детайли и сложни мотиви правят дизайна да изглежда като екстравагантни орнаменти, достойни за роялти.

8. Дизайн на краката на гуджарати мехнди:

Дизайнът на гуджарати mehandi също е подходящ за краката ви. Преплетените криви, интелигентно събрани заедно, работят като отлични татуировки, въпреки че това е просто къна. В зависимост от избора си, можете да направите вашия механди дизайн лесен или сложен в гуджарати стил.

9. Прост дизайн на гуджаратски стил:

Един прост дизайн на гуджарати механди включва зигзагообразни линии и форми, които са добре обединени, за да образуват абстрактен модел. Простото е, но не отнема много време. Общият вид е по-малко традиционен и по-племенни или фънки.

10. Цветя гуджарати Дизайн:

Това е много сложен дизайн. Това е дизайн на цветя, сложно сплетени помежду си по елегантен начин. Макар и подходящ за всички случаи, този специален дизайн на мексинския стил гуджарати е най-вече избран по време на брачни поводи и други важни събития. В Гуджарат няма недостиг на таланти, когато става въпрос за дизайн на мехнди. И мъжете, и жените практикуват това изкуство ефективно и много хора използват това изкуство като основен източник на доходи.

11. Mehndi на паун

Този пълен ръчен дизайн на паунови пера е впечатляващо и сложно произведение на изкуството и е необходима квалифицирана ръка, за да извърши такъв дизайн. Подходящо за всички поводи, нормално е да се виждат жените от Гуджарат, които ежедневно украсяват такива сложни дизайни на ръцете и краката си.

12. Пълен ръчен дизайн на гуджарати за Eid:

Впечатляващо трудно, но ефективно красиво, този мехенди дизайн на цветя, изтъкан около ръката, е подходящ за булчински церемонии и сватби. Не е необичайно да се види, че дори най-малките магазини за мехнди дизайни в Гуджарат могат да завършат такива проекти с въздух на финес.

13. Гуджарати Дълхан Менди за ръце:

Традиционен, прост, но елегантен дизайн на този мехнди е най-подходящ за булката в деня на сватбата. Дизайнът се завърта около цялата ръка и завършва в рамото. Дизайнът на гуджарати мехнди е едно от най-древните изкуства на Индия, датиращо от дните на Nawabs. Такова изкуство трябва да бъде почитано.

14. Готин гуджарати мехнди:

Това е още един пример за превъзходство на гуджарати, когато става въпрос за дизайн на мехнди. С използването на къна, която е изцяло натурален продукт, такъв дизайн е продукт. Може ли Гуджарат наистина да се противопостави, когато всеки ден се правят такива проекти?

15. Модерен дизайн на флоралния мехнди в стил гуджарати:

Този модел е прост, но популярният дизайн на mehendi е украсен от младите жени в и около Гуджарат. Цветето се смята за основата на предимно всички мехнди, като по този начин присъства по-голямата част от цветните дизайни. Лозите и листата на пръстите завършват образеца.

16. Празник на тъмен цвят Гуджарати Мехнди:

Черно механди или къна е алтернатива на нормалния материал, използван в дизайна. Тя е най-подходяща за изчистен тен и е впечатляващо украсена от булки. Това сложно произведение на изкуството заслужава своето място в най-добрите дизайни на гуджарат. Като мнозинство от народите, основният източник на доходи, хората практикуват ден и нощ до съвършенство като професия, която заслужава своята реалност.

17. Цветен блясък Гуджарати Дизайн:

Различно от останалите проекти, показани по-горе, това конкретно произведение на изкуството използва цвят, който не е леснодостъпен и изключително труден за копиране. Само най-квалифицираната ръка може да извърши такъв мехенди дизайн.

18. Религиозен гуджарати Мехнди Дизайн:

С лорд Ганеша отляво и неговия носител на могъщ слон отдясно, това е друг модел на гуджарати мехнди, който си струва да се спомене. Религиозният символ в средата на дланта носи духовната същност заедно с другите украшения. Дизайнът на гуджарати мехнди трябва да бъде оценен за времето, което е взето за един дизайн. Понякога артистите седят 8 часа направо, за да завършат един дизайн.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18.

Pin
Send
Share
Send