Красота и мода

Топ 9 Най-новите дизайни на бижута Kundan

Pin
Send
Share
Send


Бижутата от Кундан са изключително изтънчено злато, което рядко е твърдо. Смята се, че Kundan бижута е с произход от Индия по време на Mughal период и от този момент си набира популярност и все още е в търсенето, защото е невероятен дизайн и сложна работа. Процесът на изработване на кундан е много труден и може да се обработва само от опитни занаятчии.

Различни видове Kundan бижута:

Kundan бижута е красиво проектирани и дава на ум разпенващ поглед към ползвателя. Сега представяме някои фантастични проекти на kundan бижута.

1. Бижутерия за булчински изделия Kundan:

Kundan сватбени бижута винаги иска да изглежда уникален и екстравагантни в деня на сватбата си. Защо не? Това е нейният ден и можете да отидете за тежки сватбени кундански комплекти, които да отговарят на вашите тоалети. Булчинските скъпоценни камъни присъстват в огромен дизайн и модел, можете да изберете след това според вашия вкус и стил, тъй като е вашият ден.

2. Бижутерия Meenakari Kundan:

Meenakari се нарича сложно изкуство на гравиране върху метал, за да подобри красотата на това бижу. Тъй като самата кундан изглежда красива и на върха е създадено изкуство меенакари, тогава какво още може да се създаде. Тя може да карам всички луди жени, като погледнете тези видове бижу. Традиционно това изкуство е направено на злато, но сега е направено и от меден метал.

3. Бижутерия Kundan на дизайнера:

Kundan бижута, както само по себе си дава уникален външен вид и на върха на него е проектиран от дизайнер, определено ще бъде модерен и модерен и носител на него ще изглежда най-красивите шик на партията.

4. Бижута на Kundan Polki:

Polki е вид диамант, който също произхожда от Индия. Диамант, който не е нарязан, се нарича Polki. Когато полка осеяна с кундан изглежда много красива и придава традиционен вкус. Polki kundan set притежава огромна стойност, тъй като Polki се счита за символ на любов и спомени. Така че изглежда е по-скоро като наследствена вещ, за да се предава от поколение на поколение.

Виж повече: Бижута за бижута

5. Бижута на Gold Kundan:

Златото е нещо, с което хората никога не могат да се объркат и това е любимо украшение на всички времена. Тъй като кундан също е направен от злато, това е уникална комбинация, която можете да изберете. Кундан се откроява, когато е изработен със злато и има свои собствени искри, които могат да привлекат всеки. това е една от най-добрите кундански златни бижута за сватба.

6. Традиционни и модерни кундански обеци:

Особено младите момичета не обичат да се обличат с тежки бижута. Kundan обица е тези, които могат да ви дам поглед да бъде традиционен, както и модерен. Изглеждаш сладък прост, но маркираш модерен поглед на другите.

Виж повече: Кристални дизайни за бижута

7. Антични кундански гривни:

Когато покриваме деколтето с бижута, защо не изберат нещо уникално за нашата китка. Както китката представлява невербалния начин за изразяване на вашата мода и стил пред света. Античните кундански гривни са онези, които придават автентичен и модерен облик и могат да изглеждат готини на всяка възрастова група. Дори тийнейджърите могат да ги носят и да изглеждат богати.

8. Бижута на Diamond и Pearl Kundan:

Диамантите са завинаги и никой не може да каже "не" на него. Когато три красиви камъка са изработени заедно, той създава страхотна комбинация. Носителят на това бижу може да отбележи и невероятно впечатление и хората не могат да спрат да ви гледат. Кундан между диаманта изглежда невероятно и създава ослепителен ефект.

Виж повече: Платинена бижутерия за мъже

9. Бижутерия за костюми Кундан:

Тъй като всеки не може да си позволи да си купи бижута, нашите дизайнери са създали бижута, които изглеждат като истински, но с номинална цена. Така че сега хората, които не могат да се възползват от истинските бижута на kundan, могат да изберат това и да изглеждат красиви и уникални и могат да маркират впечатление на другите.

Бижутерията е нещо, което помага за придаване на различен вид на вашата личност и с това можете да създадете собствено възприятие и да отбележите стил. Kundan бижута проекти са невероятни да погледнете и тя може да се украсяват на всеки и всеки повод искате и гелове extravagantly с етническо износване. Така че, ако имате повод просто да не пропуснете шанса да вземете кундан бижу за себе си и вашите скъпи.

Източник на изображения: М, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Galaxy Note 9 видео ревю. Най-най-най. . (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send