Красота и мода

9 Най-добрите старинни дънки за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Днес има безброй марки и стилове дънки. Vintage джинси са напълно различни от тях. Този модел се основава предимно на по-стари модели, които са винаги гъвкави и превъзхождащи всички други. Качеството и модела са вечнозелени и могат да се носят във всеки случай във всяко състояние. Vintage джинсови дънки са на стойност да плащат високо и на високо качество.

Най-добрите стари дънки за жени и мъже:

Хората, които обичат да си вземат чифт дънки, могат да проверят накратко различните модели и марки, посочени по-долу:

1. Мама Специални Старинни Джинси:

Още от 90-те години на миналия век, специалните ремъчни джинси от мама са добре известни със своя висок модел на талията. Те имат заострени към глезена, без да нарушават комфорта и лекотата на носене. Те могат да се носят през целия ден и идеално се доближават до върха на културата.

2. За дамските дънки:

Те са предназначени главно за мъже. Така че е много важно да се изпробва за всеки един дън преди закупуването. Дамските мъниста са проектирани с висока талия и тесен задник. Няма конкретни номера или размери за жените, но те са модни през цялото време.

3. Мъжки образец в изящни дънки:

Както споменахме, дънките през 80-те и 90-те години бяха предназначени за мъже. Мъжка колекция Vintage джинси бяха в много стилове, като тънък костюм, киселинно измиване, тесен край и много други. Те все още са търсени и много гъвкави. Те са известни главно като висококачествени дънки с винидж.

4. Стари дънки на Carhartt:

Хубаво е да имате комплект от кархарт или дърводелски дънки в ротацията на гардероба. Работата на дънките е толкова удобна; щеше да се чувстваш като облечен през целия ден. Те са високо повдигнати на кръста и ниско окачени под бедрата.

5. Lee Riders Vintage Джинси:

Те имат малко по-широка талия, която се счита за благословение за по-тясна структура на тялото. Те не са твърде западни, нито твърде класни. Те са тънки в бедрото и бедрото с прав крак към глезена. Те са високи, но на или под корема.

6. LEVI'S 505:

Моделът на монтиране и стил на Levi's 505 е много подобен на неговия 501. Тук ципата е по-подходяща и дава добра форма. Бедрото му е малко по-тънко. Те се охлаждат, когато са износени и с култура на дъното. Дънките на Levis имат средно и високо издигане под дъното.

Виж повече: Висококачествени дънки

7. Calvin Klein маркови стари дънки:

Тук е небесносин реколта и те имат секси вид, както обикновено. Това е най-добрия жан, който всеки би искал да го носи. Те се вписват като правилните дънки на мама, които имат по-широки бедра и тесни тънки фигури в края.

8. Старинни дънки на Gitano Style:

Те се разглеждат предимно като втори вариант. В случай, че няма добри неща в Levis или Calvin Klein, Gitano е предпочитан. Те също са разумни. Те имат висок кост на талията с тънко прилягане към бедрото и стегнат до глезена.

Виж повече: Сини дънки за мъже и жени

9. Виенски модел:

Това е очарователен джин с W на задните си джобове. Те също са винтидж джинси с висока талия на или под задника. Тънка в бедрото и бедрото с право нарязване на крака. Ако имате по-дебела рамка на крака, това е най-добрият вариант. Те придават хубава извита форма на по-тежките крака.

Vintage джинси са популярни за тяхната тъкан текстура, монтаж и модели. Вземете някои различен модел в колекцията на реколта от различен стил според вашия избор.

Виж повече: Дънки за жени

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: How to Let Go of the World and Love All the Things Climate Cant Change 2016 Full Movie (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send