Татуировки

15 Страхотни и лесни дизайни на татуировки с черепи с картини

Pin
Send
Share
Send


Черепите са неразделна част от многото татуировки. Макар че те трябва да представляват гниене и смърт, черепите се използват по-скоро за техния външен вид, отколкото за техните символични значения. Те са перфектни за смъртния рок звезда и по този начин са избрани от много хора, които се стремят да получат татуировки, за да изглеждат хладно. Докато форма и форма на черепа е типично и не може да се бърка с много, все още можете да добавите няколко варианта за татуировка на черепа! Тук са деветте най-добри дизайна за череп татуировка дизайни, които можете да избирате.

Татуировките на черепа винаги са били супер готини сред всяко поколение. Различни дизайни, когато са прикрепени дават чудесен ефект на черепа татуировки. Напоследък татуировките на Harley Davidson с череп хванаха окото на любителите на татуировките.

Татуировки с големи и малки черепи за мъже и жени:

Следват най-популярните и значими татуировки на черепа с изображения за мъже и жени, както следва.

1. Смъртоносна татуировка на черепа с половин ръкав:

Този вид татуировка на черепа се извършва основно от хора, които са готови да се борят срещу всякакъв вид опасност. Значението на татуировката на черепа на това изкуство означава опасност и смърт. Този вид татуировка се извършва главно от колоездачите. Както определя татуировката, колоездачите винаги рискуват живота си в надпреварата.

Следователно, тази татуировка е най-подходящата за тях. Също така се извършва от мъжете, които искат да носят ефект на опасност за враговете си. Рогата, излизащи от черепа, добавят опасния му вид. Тъмният цвят и светлото оцветяване допълват неговата уникалност.

2. Татуировка на пиратския череп:

Това е една от най-широките татуировки с черепи, които се движат в наши дни. Смисълът на тази татуировка е приложен към правилата за живот. Този татуиран дизайн на черепа се извършва от любителите на пиратите. Той символизира изкуството да се живее живот по техните собствени правила. Такива татуировки привличат хора, които не обичат да живеят по командите на другите, както и да имат свои собствени норми да живеят съвършен живот.

Виж повече: Забавни татуировки за мъже

3. Татуировка за племенни черепи за мъже:

Този вид татуировка на племенния череп е широко разпространена сред младежите. Хората, вдъхновени от дизайна на племенната каста, са тези, които силно правят тази татуировка. Татуировката може да бъде модифицирана с помощта на различни племенни геометрични дизайни до черепа, за да се добави към нейния усет. За племенната каста този вид татуировка на черепа бе знак за спомени на починалите, както и за признаци на призрачни изяви. Обикновено се намира в тъмно черен цвят, но някои модни хора също използват цветове, за да го направят по-осезателен.

4. Художествена татуировка с черепски череп на ръка:

Този сладък татуиран дизайн на черепа е по-креативен и артистичен. Тя съставлява череп с цветя. Така той има по-новаторско изкуство. Тя изглежда красива и живописна и затова е предпочитана от жените. Цветовете могат да бъдат оцветени или черно-бели. Цветовете, които надничат от очите на черепа, символизират любов и страст.

Различните дизайни на цветя в тази татуировка допринасят за нейната красота, с различно значение, като например - розата означава любов, лилия означава мир и т.н. Това е един от най-популярните и необикновени татуировки с черепна идея.

5. Татуировка с двойка черепи с пеперуди на гърба:

Тази черепа татуировка, макар и охлаждане е много романтично. Тя се състои главно от два черепа по един мъжки женски. Разликата в техния пол се проявява чрез добавянето на специфични декорации. Те се показват, обгръщайки се помежду си с птици или цветя около тях.

Ако се прави правилно този дизайн включва всички изглежда красива, романтична и все пак страхотно вдъхновяващо. Изглежда, че изразяват факта, че който и да е татуировка, ще бъде с вас завинаги. Дълго след като тялото ви е разложено и остават само черепите ви!

Виж повече: Музикални татуировки за момичета

6. Татуировка с череп и време със значение:

Тази татуировка на черепа има свой уникален вид. Включва череп и часовник. Това означава времето на смъртта на някого. Той също така показва лошата времева борба, която човек е постигнал в живота. Тази татуировка може да се направи, за да покаже идеалното време, когато човек е загубил някой много специален. Тъмният цвят и нюансите допълват красотата му. Тази татуировка се носи силно на гърба и на ръцете, където те получават широка област. Някои също го правят на гърдите.

7. Дизайн на татуировка за захарни черепи за жени:

Това изкуство на черепа татуировка се извършва широко от жените на мексикански градове. Тази татуировка на захарен череп може да бъде от два вида, мексиканската татуировка на черепа и татуировката на черепа на Candy. Мексиканците празнуват деня, наречен Ден на мъртвите, в който семействата се събират и правят череп. Този татуировка дизайн е създаден от жените, и като колоритен вид с флорални мотиви заедно.

8. Татуирани дизайни с черепна форма:

Създаването на момичешки череп е доста лесна задача. Просто добавете няколко лъка и мигли и широки очи на сърна и сте готови. Като цяло този череп във формата на татуировка дизайн изглежда сладък и привлекателен. Тя ви дава фънки вид и очевидно е избрана от момичетата, а не от момчетата. Тази татуировка е по-деликатно създадена от малки тийнейджъри. Също така малките момичета, които са привлечени да имат татуировка, могат да имат тази татуировка за пълничък вид.

Виж повече: Аерографски татуировки

9. Механичен дизайн на татуировка на черепа върху бедрото:

Череп, вграден в зъбни колела и заобиколен от други механични части, прави отлична татуировка! Целият физик е отишъл да погледне небето. Зъбните колела допринасят за нейния чар и го правят по-креативен. Макар и не много обезсърчително тези проекти все още ще ви печелят благодарни погледи.

10. Татуировки на Smokey Skull за крака:

Тази татуировка за мъже изглежда перфектна за крака. Тъмно черният цвят със сива навес му придава жив вид. Сивият навес в очите на черепа му дава опасен ефект. Тази татуировка символизира опасността. Черепът изглежда диви, ужасен и дава перфектен външен вид. Тази татуировка може да се носи и на раменете и на гърба, но най-вече е предпочитана на крака, за да даде смъртоносен поглед на крака.

11. Проектиране на татуировки с пламтящ череп на ръка:

Череп с дим и огън, излизащ от гнездата му, отново е вдъхновяващ образ. Веднъж направено правилно, той привлича предпазливи погледи към вашия външен вид. Можете да добавите цвят към пламъците или отново да го засенчите в монохромен цвят. Тази татуировка е най-вече вдъхновена от филма, Ghost Rider. Предимно дори мотоциклетистите използват тази татуировка, за да придадат смъртоносен вид.

12. Татуировка на черепа на знака за опасност на крака:

Череп и две кости, образуващи кръст, са световният знак за опасност. Това е нещо обичайно за татуировка. Можете да получите знак, подписан в пълен черен цвят или да го засенчите, за да му придадете по-реалистичен вид. Може дори да го направите артистичен, като направите дизайна си по-племенни. Всичко зависи от теб!

13. Татуировка на череп с крушка:

Това е още един уникален и непроменен дизайн. Той има по-анимационен вид, показващ неон или светеща крушка в черепа. Повече от вдъхновяващ страхопочитание дизайн е забавен и ще предизвика смеха и похвалните погледи. Това ви кара да изглеждате по-сладки от смелите.

14. Татуировка с рогати черепи за мъже:

А рогатият череп прилича на гротескен дявол. Този дизайн не е за слабите сърца. Трябва да имате смелост да го направите. Веднъж завършен, той ви дава най-екстремния вид бунтовник. Един поглед към тази татуировка и никой няма да се осмели да се забърква с теб. Тази татуировка е широко разпространена от борците и каскадьорите, тъй като е характерна за техния живот.

15. Малка татуировка на ядосан череп върху глезена:

Вместо голяма сложна татуировка, можете да получите малък закачлив. Малки татуировки с череп като това изглеждат най-добре на китката или глезена. Малък черен черепен контур ви дава този дръзък край, без да ви кара да изглеждате прекалено бунтовнически или готи. Можете дори да го направи сладък чрез промяна на неговия израз.

По-горе са някои красиви смъртоносни татуировки на черепа, извършвани от младежите тези дни. Добавете още нови идеи и цветове към нея и създайте свои нови нюанси.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Calling All Cars: Invitation to Murder Bank Bandits and Bullets Burglar Charges Collect (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send